fbpixel

Search icon
Search
Dream Summer Body: Η express μέθοδος για να το αποκτήσετε σε χρόνο dt
WELLNESS

Dream Summer Body: Η express μέθοδος για να το αποκτήσετε σε χρόνο dt

Με τη βοήθεια του επαναστατικού EMSculpt Neo, που θα βρείτε στην κλινική Παπαϊωάννου


To καλοκαίρι πλησιάζει και ακόμα δεν έχετε καταφέρει να πετύχετε τον στόχο και να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας; Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να στραφείτε στις πιο προηγμένες επαναστατικές μεθόδους, που υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα λίγο πριν την πρώτη σας εμφάνιση στην παραλία. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως κάθε σώμα είναι όμορφο και η επιλογή να αλλάξετε κάτι πάνω σας είναι καθαρά δική σας.

Στην αναζήτηση του ιδανικού τρόπου για να πετύχετε τον σκοπό σας και να φτάσετε όσο πιο κοντά -και άμεσα- στο πολυπόθητο summer body, η κλινική Παπαϊωάννου του Δρ Πρόδρομου Παπαϊωάννου παρουσιάζει το next big thing στο αδυνάτισμα, που ακούει στο όνομα EMSculpt Neo. Πώς, όμως, λειτουργεί στο σώμα και ποια μπορεί να είναι τα οφέλη του;

EMSculpt Neo: O επαναστατικός σύμμαχος στο αδυνάτισμα

shutterstock-2269281283.jpg

Ως τεχνολογική εξέλιξη του EMSculpt -που έγινε παγκοσμίως γνωστό και αποδεκτό, καθώς προσφέρει θεαματικά και εγγυημένα αποτελέσματα με τη μέγιστη ασφάλεια, το EMSculpt Neo έχει έρθει για να κάνει πραγματικότητα τους στόχους σας σε ό,τι αφορά στο σώμα σας. Στο EMSculpt Neo εκτός από τα μαγνητικά πεδία, εφαρμόζεται ταυτόχρονα και ένα δεύτερο φάσμα ραδιοσυχνότητας, το οποίο οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη λιπόλυση και σύσφιξη. Είναι δηλαδή μια εφαρμογή δύο σε ένα, που μπορεί να βελτιστοποιήσει ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα σε σχέση με παλιότερα μηχανήματα EMS. Μια επαναστατική τεχνολογία που διεγείρει τους μύες του σώματος και ταυτόχρονα μειώνει τον λιπώδη ιστό. Χάρη σε αυτές τις μοναδικές λειτουργίες του, πολύ σύντομα θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα. Κάποια από αυτά είναι η ενδυνάμωση της μυϊκής μάζας και η μείωση του λίπους στα σημεία που εσείς επιθυμείτε, από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Το EMSculpt Neo, λοιπόν, αποτελεί την ιδανικότερη λύση για ένα σώμα, που όχι μόνο θα φαίνεται αλλά και θα είναι καλλίγραμμο και υγιές.

Μέθοδος αδυνατίσματος ή κάτι πιο δραστικό;

shutterstock-2187911123.jpg

Μπορεί να εφαρμοστεί σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν μια μείωση του τοπικού πάχους και σύσφιξη, ωστόσο δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος. Πρακτικά βλέπουμε ότι είναι πιο αποτελεσματικό σε άτομα με BMI κάτω του 40, χωρίς αυτό να είναι τελείως απόλυτο. Το EMSculpt Neo λειτουργεί ταυτόχρονα και με ραδιοσυχνότητες, οι οποίες αυξάνουν τη θερμοκρασία τοπικά και οδηγούν σε άμεση μείωση του τοπικού λίπους και προκαλούν λιπόλυση, προετοιμάζοντας τον μυ για να ανταποκριθεί καλύτερα στη διέγερση από τα μαγνητικά πεδία.

WHAT TO KNOW: Δεν εφαρμόζεται σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης, βαριάς καρδιολογικής πάθησης ή βλάβες του δέρματος στην περιοχή που θα πραγματοποιηθεί. 

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί

shutterstock-2229152481.jpg

Η μέθοδος είναι πραγματικά πρωτοποριακή: Οι ειδικές κεφαλές τοποθετούνται στα σημεία του σώματος που πρόκειται να διορθωθούν, ενώ από εκεί κι έπειτα η όλη διαδικασία είναι απόλυτα αυτοματοποιημένα, καθώς προκαλούνται συντονισμένες μυϊκές συσπάσεις, που φτάνουν μέχρι 20.000 ανά συνεδρία, χάρη στην τεχνολογία HIFEM. Η έντονη αυτή διέγερση των μυών οδηγεί σε αύξηση της μυϊκής τους μάζας και μείωση του τοπικού λίπους γύρω από τον μυ. Αυτός για να ανταποκριθεί στις συσπάσεις αυτές αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τις παρακείμενες λιποαποθήκες για εύρεση ενέργειας.

WHAT TO KNOW: Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι αδύνατο να το πετύχει κανείς με τη γυμναστική, ενώ με αυτήν τη διαδικασία επιτυγχάνεται τόσο πιο αποτελεσματική μείωση του λίπους, όσο και την καλύτερη μυική διέγερση.

Οι περιοχές όπου μπορεί να εφαρμοστεί

shutterstock-1894004569.jpg

H θεραπεία είναι τελείως ανώδυνη και ανεκτή σε όλη τη διάρκεια (30') της συνεδρίας και δεν προκαλεί εφίδρωση. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε συνδυασμό με άλλες εφαρμογές όπως η κρυολιπόλυση. Οι περιοχές που μπορεί να γίνει η εφαρμογή του EMS είναι η κοιλιά, τα πλαϊνά του κορμού, οι γλουτοί, το εσωτερικό των μηρών, τα ψωμάκια, τα πρόσθια και οπίσθια μηρών, ο δικέφαλος, ο τρικέφαλος και οι γάμπες. Η πιο διαδεδομένη περιοχή στην οποία εφαρμόζεται μια τέτοιου τύπου θεραπεία είναι αυτή της κοιλιάς, προσφέροντας γράμμωση των μυών και απώλεια του τοπικού πάχους, είναι πιο άμεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μια θεραπεία με EMS στην κοιλιά αντιστοιχεί περίπου σε 20.000 κοιλιακούς.

Κι αν ακόμα δεν έχετε πειστεί να το δοκιμάσετε...

Τα EMSculpt και EMSculpt Neo είναι τα μόνα μηχανήματα με Αμερικάνικη πιστοποίηση FDA και τα κλινικά αποτελέσματα είναι πιστοποιημένα μέσα από πολλές κλινικές μελέτες, που εγγυώνται ασφάλεια και αξιοπιστία. Η εταιρία BTL είναι η πρώτη που κυκλοφόρησε την τεχνολογία μυϊκής διέγερσης με μαγνητικά πεδία με το μηχάνημα EMSculpt. Το EMSculpt Neo είναι μια εξέλιξη της ήδη πετυχημένης τεχνολογίας που δίνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και πλέον τα σημεία εφαρμογής στο σώμα είναι ακόμα περισσότερα. Παγκοσμίως έχουν διενεργηθεί ήδη περισσότερες από 2 εκατομμύρια εφαρμογές EMSculpt και τα κλινικά αποτελέσματα είναι ορατά τόσο από ιατρούς όσο και από ασθενείς. Το ποσοστό ικανοποίησης από το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο από 95% και η ονομασία EMS έχει πλέον καθιερωθεί στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και της αισθητικής.

Extra tips για το απόλυτο summer body

shutterstock-2056492394.jpg

Αποδεχθείτε το σώμα σας: Αξίζει να γνωρίζετε και να κατανοήσετε ότι όλα ξεκινούν από εκεί. Η αποδοχή –σε όλους τους τομείς της ζωής μας- είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την ατομική μας ευτυχία. 

Πείτε «ναι» στη γυμναστική: Το στάδιο αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο για την τωρινή σας προσπάθεια που αποσκοπεί στην απώλεια βάρους και στην επιστροφή στον υγιεινό τρόπο διατροφής, αλλά και για κάθε φάση της ζωής σας -ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματικών αναγκών.

Μην ξεχνάτε να καταναλώνετε πολύ νερό: Ενδιάμεσα στα γεύματά σας, είναι απαραίτητο να καταναλώνετε αρκετό νερό προκειμένου να γίνει άμεσα ορατή η όλη σας προσπάθεια και να δείτε διαφορά ακόμα και στο δέρμα, τα μαλλιά και την ευδιαθεσία σας.

Μικρά και συχνά γεύματα: Η συχνότητα και η ποσότητα των γευμάτων που καταναλώνετε αποτελεί το Α και το Ω για τη διατροφή σας γι' αυτό και αξίζει να δώσετε βάση. Προσπαθήστε να τρώτε τουλάχιστον 5-6 μικρές ποσότητες γευμάτων μέσα στην ημέρα σας, κάνοντας focus στην ποιότητα αυτών αλλά και στη θρεπτική τους αξία.

Info

Κλινική Παπαϊωάννου, drpapaioannou.gr, Γεωργίου Παπανδρέου 94 546 55 Θεσσαλονίκη και Σεμιτέλου 2 115 28 Αθήνα, Τ. 2310 42 66 06, Facebook: Papaioannou Plastic Surgery, Instagram: @drpapaioannou