fbpixel

Search icon
Search
Dream List: Tα καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2022
ESCAPE

Dream List: Tα καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2022

Προορισμοί που απογειώνουν τις αισθήσεις


Κάθε χρόνο, βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση για τα καλύτερα και πιο λαμπερά openings ξενοδοχείων ανά τον κόσμο που θα προστεθούν στην dream list με τους προορισμούς των ονείρων μας. Υψηλή αισθητική στο design, αριστεία στις υπηρεσίες, μοναδική θέα αλλά και σύγχρονο σχεδιασμό που σέβεται το περιβάλλον, είναι μερικά από τα must-have στοιχεία που διακρίνουν τις παρακάτω νέες προτάσεις στον ξενοδοχειακό κόσμο. Εάν κι εσείς ανήκετε στους travel lovers που επιθυμούν να ανακαλύπτουν ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στο είδος, συνεχίζετε να διαβάζετε παρακάτω. Η hot list μας θα σας ανταμείψει!

Cheval Blanc στο Παρίσι 

the-luxe-insider-cheval-blanc-paris-20210912-140225.jpg
bcec6f51-z.webp

Είναι λογικό η Cheval Blanc να άνοιγε το πρώτο αστικό ξενοδοχείο σε μια πόλη όπου διαμένουν τόσοι πολλοί από τους πελάτες της – και πού καλύτερα από το εμβληματικό "La Samaritaine" στο Παρίσι; Με σχεδόν 600 τεχνίτες να συμμετέχουν στην αποκατάσταση και τα έργα παγκόσμιων καλλιτεχνών που εκτίθενται σε όλο τον χώρο του, στο Cheval Blanc Paris είναι σαν να μπαίνει κανείς σ' ένα ζωντανό μουσείο. Σχεδόν κάθε ένα από τα 72 κομψά δωμάτιά του - τα περισσότερα από τα οποία είναι ευρύχωρες σουίτες - έχουν θέα στον Σηκουάνα. Η brasserie Art Deco του 7ου ορόφου θα σας αποκαλύψει κι ένα συναρπαστικό cocktail bar, το Le Tout-Paris - το μέρος που πρέπει να επισκεφτείς πριν αποδράσεις στο υπόγειο spa του ξενοδοχείου του οποίου την επιμέλεια έχει ο οίκος Dior.

Info: www.chevalblanc.com

Ca’ di Dio στη Βενετία  

1-CZPPX.jpg
suite-laguna-view.jpg

Λίγα βενετσιάνικα πολυτελή ξενοδοχεία τολμούν να αμφισβητήσουν την όψη των αντικέ πολυελαίων και του βελούδου που αποτελούν μια σχετικά σταθερή επιλογή της πόλης. Το Ca’ di Dio σπάει τους κανόνες, διατηρώντας την εμπειρία της φιλοξενίας «ζεστή» - σκεφτείτε μοναδικά μπάνια από μάρμαρο Rosso di Verona, τοίχους ντυμένους με πράσινο luxurious ύφασμα και ειδικά κατασκευασμένα φωτιστικά Murano με αόριστη art deco αίσθηση. Η τοποθεσία του, κοντά στους δίδυμους χώρους των Μπιενάλε Τέχνης και Αρχιτεκτονικής της πόλης, είναι ένα πειστικό δόλωμα για το είδος κόσμου της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής, τους οποίους το ξενοδοχείο έχει ήδη αρχίσει να προσελκύει. Επιπλέον, το εστιατόριό του, Vero, είναι άλλη μια εξαιρετική προσθήκη στην ξαφνικά ζωντανή γαστρονομική σκηνή της Βενετίας.

Info: vretreats.com

Cristine Bedfor στη Menorca 

cristine-bedfor.jpg
301095214.jpg

Το προσωπικό έργο της Cristina Lozano και του Daniel Entrecanales (ενώ ο σχεδιασμός ανήκει στον Lorenzo Castillo), το Cristine Bedfor αποτελεί έναν αταξινόμητο ξενώνα στο κέντρο της πόλης Mahón, την πρωτεύουσα της Menorca. Τα 21 δωμάτιά του αποφεύγουν την τυπική μεσογειακή διακόσμηση των μπλε και λευκών – αντ' αυτού, θα βρείτε τοίχους ντυμένους με έντονα πράσινα και μουσταρδί χρώματα, πληθώρα υφασμάτων και floral prints και έπιπλα αγορασμένα από έμπορους με αντίκες του νησιού. Η πισίνα του αίθριου του είναι prive, από αυτές που αντισταθμίζουν τις ημέρες χωρίς θάλασσα αλλά δεν την αντικαθιστούν όμως: Αυτή είναι τελικά η Menorca. Κανείς εδώ δεν θα αντάλλαζε τη θάλασσα με τίποτα!

Infocristinebedforhotel.com

Hotel âme στο Ρότερνταμ 

ame-monumental-plus-5-1200x800-1-1024x683.jpeg
319222934.jpg

Δεν ήταν πολύ καιρό πριν που μια διανυκτέρευση στο Ρότερνταμ σήμαινε την κράτηση ενός ήπιου bed and breakfast ξενοδοχείου ή ενός παλιού ιστορικού σπιτιού. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχουν εμφανιστεί μερικά άκρως ενδιαφέροντα και φρέσκα boutique hotels σε όλη την πόλη – και το âme, με το σκανδιναβικό-ιαπωνικό design του και την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρά του αποτελεί ζωντανή απόδειξη. Η διακόσμηση των δωματίων του είναι μίνιμαλ, με διακριτικά σοβατισμένους τοίχους και παλέτες απαλών neutral αποχρώσεων. Τα μαύρα ατσάλινα φωτιστικά επιπλώνουν τα μπάνια, ενώ τα λινά κλινοσκεπάσματα και οι κουρτίνες του προσθέτουν μια ιδιαίτερη αίσθηση αφής στο interior design. Επίσης, δεδομένης της θέσης του ξενοδοχείου στην Eendrachtsplein, είναι εύκολο να ανακαλύψετε εξαιρετικά εστιατόρια σε κοντινή απόσταση - ακόμη και με τα πόδια.

Infowww.hotelame.com

Hotel Riviera Maybourne στη Νότια Γαλλία

luxury-bedroom-interior-cgi.png
news-main1633025369.jpg

Το γαλλικό ντεμπούτο για το Maybourne Hotel Group έγινε στο γραφικό χωριό Roquebrune-Cap-Martin. Από τη βεράντα του εστιατορίου του Riviera «ξεδιπλώνεται» το διαρκώς μεταβαλλόμενο πανόραμα με θέα από μακρινά ιστιοπλοϊκά, μεγάλα γιοτ και αιωρούμενα ανεμόπτερα. Και από τα 69 δωμάτια και σουίτες του, μπορείτε να απολαύσετε την ανατολή του ηλίου πάνω από το Cap Martin. Διαθέτει επίσης, ένα υπερσύγχρονο ολιστικό spa, έναν βοτανικό κήπο, καθώς και μια εσωτερική και εξωτερική πισίνα - η τελευταία είναι χτισμένη σε έναν βράχο, ώστε να μην βλέπετε τίποτα παρά μια ομίχλη που θυμίζει αντικατοπτρισμό πισίνας, θάλασσας και ουρανού.

Infowww.maybourneriviera.com