fbpixel

Search icon
Search
Dos & don'ts: Όλα όσα πρέπει να κρατήσετε αλλά και να αφήσετε την spring season
STYLING TIPS

Dos & don'ts: Όλα όσα πρέπει να κρατήσετε αλλά και να αφήσετε την spring season

Οι στιλιστικές επιλογές που θα σας μετατρέψουν σε μία πραγματική fashionista


Κάθε αλλαγή σεζόν όλες οι fashion lovers αναζητούν τα hot κομμάτια που θα κυριαρχήσουν αλλά και εκείνα που δεν θα είναι αρκετά δημοφιλή, έτσι ώστε να μην τα εντάξουν στις εμφανίσεις τους. Καθώς διανύουμε τις πρώτες ημέρες της άνοιξης, πολλές από εσάς θα έχετε ξεκινήσει την έρευνα σας για μια ολοκληρωμένη και fashionable συλλογή. Γι’ αυτό τον λόγο και εμείς αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε όλα εκείνα τα key-items που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα, αλλά και αυτά που όσο κι αν έχουμε προτιμήσει τις προηγούμενες σεζόν ήρθε η στιγμή να τα αφήσoυμε στην άκρη.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε όλα τα do’s & don’ts για την πιο stylish spring season!

Do’s

dos-and-donts-1.jpg
Image source: @harpersbazaar

1. Ένα από τα σχέδια που έχουν ξεχωρίσει εδώ και μερικούς μήνες και που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε είναι τα oversized shirts. Συνδυάζουν με καταπληκτικό τρόπο την κλασική με την μοντέρνα αισθητική αλλά και την άνεση με το στιλ. Όπως κι αν επιλέξετε να το συνδυάσετε το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό και θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Για περισσότερο styling μπορείτε να προσθέσετε ένα bra από πάνω.

2. Το χρώμα τη σεζόν που διανύουμε είναι αδιαμφισβήτητα το ροζ. Όλες οι αποχρώσεις του από την πιο απαλή μέχρι την πιο έντονη έχουν τεράστια δημοτικότητα. Αυτό σημαίνει ότι η προσθήκη ενός pink item στη συλλογή σας είναι μονόδρομος. Φυσικά και ένα total pink look θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

3. Τα καθημερινά τζιν παντελόνια αποτελούν μία από τις πιο συχνές επιλογές μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Καθώς, οι γραμμές που προτείνουν οι ειδικοί για την περίοδο άνοιξη/καλοκαίρι είναι βασισμένες στο oversized style, τα wide leg jeans θα γίνουν ο καλύτερός σας φίλος. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα πάντα και να τα επιλέξετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

dos-and-donts-2.jpg
Image source: @manrepeller, @elle

4. Παραμένοντας στις πιο φαρδιές και άνετες γραμμές σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη τα maxi dresses. Αν τα διαλέξετε και σε έντονα χρώματα ή διασκεδαστικά μοτίβα, ακόμα καλύτερα. Για τις πιο κρύες ημέρες συνδυάστε τα με αθλητικά υποδήματα και leather jackets ενώ μόλις σας το επιτρέψει η θερμοκρασία τα σανδάλια θα είναι η αγαπημένη σας επιλογή.

5 .Το στοιχείο που κυριαρχεί περισσότερο απ’ όλα τους τελευταίους 12 μήνες στο χώρο της μόδας, είναι η άνεση και τα «χαλαρά» σύνολα. Όπως όλα δείχνουν θα αργήσουμε πολύ να την αποχωριστούμε ακόμα και στις πιο «επίσημες» εξόδους μας. Το loose suiting ήρθε για να μείνει και εσείς πρέπει να το υιοθετήσετε asap.

Don’ts

1. Όσον αφορά τα υποδήματα ήρθε η στιγμή να αποχωριστείτε τα flatforms που είχαν πολύ έντονη παρουσία την περασμένη χρονιά. Η μόδα θέλει πιο απλές και λεπτεπίλεπτες γραμμές για τους επόμενους μήνες. Επιλέξτε loafers ή αθλητικά υποδήματα και για την καλοκαιρινή περίοδο τα strappy sandals και τα mules θα σας αποζημιώσουν.

2. Μπορεί να μας συνόδευσαν σε πλήθος εμφανίσεων αλλά πλέον τα skinny jeans δεν έχουν καμία θέση στη ντουλάπα μας. Για τους επόμενους μήνες τουλάχιστον. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά άλλα σχέδια που μπορούν να τα αντικαταστήσουν όπως τα flared αλλά και τα baggy.

3. Τα neo xρώματα ανήκουν πια στο παρελθόν. Τη θέση τους έρχονται να πάρουν οι παστέλ αποχρώσεις αλλά και οι γήινες. «Παίξτε» με τις χρωματικές σας επιλογές και χαρίστε φωτεινότητα και λάμψη στην εικόνα σας.

dos-and-donts-4.jpg
Image source: @elle

4. Όσο κι αν τις φορέσαμε κι όσο κι αν τις λατρέψαμε ήρθε η ώρα να πούμε «αντίο» στις drapping skirts. Προτιμήστε πιο αυστηρές και καθαρές γραμμές κι εντάξτε τις φούστες στην εμφάνισή σας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

5. Τέλος, ακόμα ένα σχέδιο που θα αποχαιρετήσουμε αυτή τη σεζόν είναι οι διαφάνειες σε όλα τα κομμάτια. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξωτά υφάσματα για να δώσετε μία πιο αέρινη και classy essence στα all day long σύνολά σας.