fbpixel

Search icon
Search
Don't stop the music: Ποια θα είναι τα hits του φετινού καλοκαιριού; Tα τραγούδια που μπήκαν στην playlist μας
PEOPLE & MOMENTS

Don't stop the music: Ποια θα είναι τα hits του φετινού καλοκαιριού; Tα τραγούδια που μπήκαν στην playlist μας

Μία λίστα από τα hit songs της σεζόν που θα ακούμε on repeat


Τι ακριβώς μετατρέπει ένα τραγούδι σε απόλυτη καλοκαιρινή επιτυχία; Η μοναδική μελωδία του που κολλάει αμέσως στα αυτιά μας; Το ασταμάτητο, club-ready beat του; Το ρεφρέν του που σου είναι εύκολο να ταυτιστείς; Ένα μυστηριώδες ακόμα συστατικό; Είναι τόσο τυχαίο αλλά και περίεργο σε βαθμό που μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποια θα είναι εκείνα hits που πρόκειται να σκαρφαλώσουν στην playlist μας για φέτος το καλοκαίρι. Έτσι, αποφασίσαμε να συντάξουμε μια λίστα με τα τραγούδια που ακούμε στο repeat αυτή τη στιγμή, σε όλα τα είδη.

Καθίστε αναπαυτικά, ανεβάστε την ένταση και χαλαρώστε. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια playlist για το road trip σας, για την παραλία, για το summer party σας ή ακόμα και για να χορέψετε μόνοι σπίτι, σας έχουμε καλύψει! 

"Espresso" της Sabrina Carpenter

Mε vibes Brigitte Bardot, η Sabrina Carpenter έχει κατακτήσει τα charts με το ταμπεραμέντο της, το vintage στιλ, αλλά και τα bit songs της. Δεν διστάζει να προκαλέσει αλλά και να δημιουργήσει video clips βγαλμένα από σκηνικά των riviera movies των '40s. Η σχέση της με τον star ηθοποιό του Saltburn, Barry Keoghan, αποτελεί talk of the town στο Hollywood και κάθε της τραγούδι δείχνει να σκαρφαλώνει άνετα τις hit list! 

"Too Sweet" του Hozier

Ας πούμε ότι αυτό το τραγούδι αφορά τον Hozier, ο οποίος απορρίπτει ευγενικά κάποιον; Ναι! Καταφέρνει να το κάνει να ακούγεται σαν την πιο ρομαντική αφιέρωση του 2024; Θετικό! Αυτή είναι μια από εκείνες τις υπέροχες περιπτώσεις, όπου το απόσπασμα αυτού του τραγουδιού που γίνεται viral στο TikTok δεν είναι το μόνο καλό κομμάτι. Cheers! 

"Training Season" της Dua Lipa

Ίσως το σιγοτραγουδάτε ήδη σε τακτική βάση. Αν όχι, απλά να ξέρετε ότι θα το κάνετε σύντομα. Η Dua επέστρεψε και δεν είναι εδώ για να σας «εκπαιδεύσει» στο πώς να την αγαπάτε! Ευτυχώς με επιτυχίες όπως αυτή, δεν είναι δύσκολο να την αγαπήσεις!  

"The Door" by Teddy Swims

Το «κύμα Teddy Swims» είναι ενεργό και αυξάνεται. Το hype του "The Door" είναι βέβαιο ότι θα μεγαλώσει μαζί του. Προσπαθήστε να μην κουνηθείτε όταν μπει στη γέφυρα του ρεφρέν, είναι δύσκολο, το ξέρω! 

"Stumblin' In" remix του CYRIL

Το Stumblin' In, ένα remix του ντουέτου των Suzi Quatro και Chris Norman του 1978, έγινε viral πέρυσι και η δημοτικότητά του δεν έχει σταματήσει. Αλλά το μουσικό ταξίδι του CYRIL κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν. Σε μια νέα συνέντευξη στο "The Music", ο ίδιος μίλησε για την «προσωπική αναταραχή» που βίωσε το 2018 και πώς άλλαξε τη ζωή του. «Πέρασα μια περίοδο που ήμουν άστεγος και χρήστης απαγορευμένων ουσιών», είπε. «Επέστρεψα στο πατρικό μου και άρχισα να δουλεύω στη φάρμα, τότε ήταν που κατάλαβα τι θέλω από τη ζωή μου, αφού εξακολουθούσα να λατρεύω και να αναζητώ την παραγωγή μουσικής», κατέληξε. 

"Feels like I'm falling in love" των Coldplay 

Μετά την απωθέωσή τους στο ΟΑΚΑ, ήταν αδύνατο να μην είναι στη λίστα οι Coldplay. Με το τραγούδι Feels like I'm falling in love, από το 10ο studio album τους, με τίτλο "Moon Music" που θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτώβρη, οι ίδιοι ξετρέλαναν το κοινό του Ηρωδείου στο οποίο και γύρισαν και τον video clip του, το οποίο είναι πραγματικά θεαματικό! A grand hit! 

"I like the way you kiss me" του Artemas

Αν δεν ζείτε σε κάποιο απομονωμένο νησί (ή δεν έχετε εθισμό στο TikTok), έχετε σίγουρα ακούσει το mega hit του Artemas "Ι like the way you kiss me". Το dark φουτουριστικό pop τραγούδι έχει κατακτήσει τον κόσμο από την κυκλοφορία του στα μέσα Μαρτίου μέχρι και τώρα που εμφανίζεται πολλαπλές φορές στα feed μας και πλέον στα ραδιόφωνα!