fbpixel

Search icon
Search
Δοκιμάστε το brunch που επιλέγουν 3 διάσημες καλλίγραμμες celebrities
TASTE

Δοκιμάστε το brunch που επιλέγουν 3 διάσημες καλλίγραμμες celebrities

Όλες οι λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε τις προτάσεις τους


Όπως έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, το οποίο δεν πρέπει να παραλείπεται ποτέ και για κανέναν απολύτως λόγο. Ωστόσο, εκτός αυτού δεν πρέπει να ξεχνάμε να καταναλώνουμε μικρά και χορταστικά ενδιάμεσα σνακ, ώστε να εφοδιαζόμαστε με τα απαραίτητα ποσοστά ενέργειας, για να μπορέσουμε να διεκπεραιώσουμε τις καθημερινές υποχρεώσεις μας. Αν, λοιπόν, έχετε ξεμείνει από ιδέες και θέλετε να αντλήσετε έμπνευση δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις παρακάτω γραμμές, στις οποίες σας παρέχουμε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες, σχετικά με το τι προτιμούν οι αγαπημένες μας αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στο brunch της ημέρας

Reese Witherspoon

cade0ff3-73b0-4194-bacd-21367f0f3a32.jpeg

Η γνωστή ηθοποιός έχει ένα θανατηφόρο κορμί και όπως έχει παραδεχθεί της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της και το σώμα της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, αν συγκαταλέγεστε και εσείς στην ομάδα των ατόμων που είναι fit και ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, το brunch της Reese θα γίνει το νέο σας αγαπημένο.

Ποιο είναι αυτό; 

Ένα άκρως χορταστικό και αδιαμφισβήτητα θρεπτικό πράσινο smoothie.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να το απολαύσετε είναι: 

  • 2 φύλλα λάχανο
  • ½ κούπα σπανάκι
  • ½ κούπα νερό καρύδας
  • 1 μπανάνα
  • 1 μήλο
  • 1 αχλάδι
  • σταγόνες λεμονιού

Εκτέλεση

Αναμείξτε τα σε ένα πολυκοπτικό μηχάνημα ή σε ένα μπλέντερ και συνεχίστε γεμάτοι ενέργεια την ημέρα σας.

Ariana Grande

cf3c4f19-a63e-4792-8b45-cbf19081f446.jpeg

Η 28χρονη τραγουδίστρια είναι fan της γυμναστικής και της ισορροπημένης διατροφής, ενώ τα τελευταία χρόνια ακολουθεί ένα vegan διαιτολογικό πρόγραμμα που της έχει υποδείξει ο ειδικός που την παρακολουθεί. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξη της το αγαπημένο της brunch, το οποίο καταναλώνει κάθε ημέρα και δεν παραλείπει ποτέ είναι ένα μείγμα βρώμης με κόκκινα φρούτα.

Συγκεκριμένα, σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνει νιφάδες βρώμης μαζί με λίγο φυτικό γάλα της επιλογής της, μια χούφτα rasberries και bluberries και τα αφήνει να σιγοβράσουν για λίγα λεπτά έως ότου ομογενοποιηθούν. Δοκιμάστε το και δε θα χάσετε!

Gwyneth Paltrow

817f507c-210e-47d1-92cb-ed000f502a8a.jpeg

Η καλλίγραμμή ηθοποιός είναι υπέρμαχος της εκγύμνασης και της υγιεινής διατροφής, κάτι το οποίο προσπαθεί να μεταδώσει και στα παιδιά της. Έτσι, δίνοντας το καλό παράδειγμα δεν παραλείπει ποτέ το δεκατιανό της γεύμα, αφού όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια την γεμίζει με ενέργεια και της βελτιώνει κατά πολύ τη διάθεση.

Ποια είναι, όμως, η αγαπημένη της επιλογή;

Ομελέτα με λαχανικά και καπνιστό σολομό. Τα βήματα για να την δημιουργήσετε είναι πολύ απλά.

Χτυπήστε 2 αυγά σε ένα μπολ και προσθέστε λαχανικά της επιλογής σας (π.χ. ντοματίνια, μανιτάρια, πιπεριές) μαζί με ψιλοκομμένο καπνιστό σολομό. Ύστερα σε ένα ελαφρώς λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι ρίξτε το μείγμα και αφήστε το να ψηθεί και από τις δυο πλευρές. Συνοδεύστε με ψωμί ολικής άλεσης και χυμό, τσάι ή καφέ της αρεσκείας σας.

Επομένως, όπως διαπιστώσατε το δεκατιανό είναι ένα από τα βασικότερα γεύματα της ημέρας, παρόλο που τις περισσότερες φορές δεν το καταναλώνουμε. Ωστόσο, έφτασε η στιγμή να δώσουμε μια υπόσχεση στον εαυτό μας, πως από σήμερα θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το διαιτολογικόμας πρόγραμμα και τις διατροφικές μας συνήθειες αποκλειστικά και μόνο για το καλό μας και για χάρη της υγείας μας. Ας μας φροντίσουμε λιγάκι παραπάνω αποκομίζοντας τα μέγιστα οφέλη και αποτελέσματα από την συνεχή προσπάθεια μας!