fbpixel

Search icon
Search
Do it like Michelle Yeoh: Αυτά είναι τα beauty secrets της ηθοποιού που μαγνήτισε τα βλέμματα στα Oscars
FACE & BODY

Do it like Michelle Yeoh: Αυτά είναι τα beauty secrets της ηθοποιού που μαγνήτισε τα βλέμματα στα Oscars

Έγραψε τη δική της ιστορία και βρίσκεται -δικαίως- στο επίκεντρο


Στα 60 της χρόνια, έγραψε τη δική της ιστορία. Κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα, να κάνει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, να υποκλιθούν στο υποκριτικό της ταλέντο. Η Michelle Yeoh, είναι μία γυναίκα που αποτελεί πρότυπο. Είναι πηγή έμπνευσης, είναι το απόλυτο παράδειγμα για όλες μας. Η φετινή τελετή των Oscars είχε πολλά, διαφορετικά πρόσωπα κι ένα από αυτά, ήταν κι αυτή. Κερδίζοντας το Oscar Α' Γυναικείου Ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία «Everything Everywhere All at Once» όπου ενσάρκωσε πολλές εκδοχές μιας φιλόδοξης προσωπικότητας, έγινε η πρώτη γυναίκα ασιατικής καταγωγής που κερδίζει αυτό το βραβείο. 

Η ζωή της είναι γεμάτη στιγμές. Το 1983 κέρδισε τον τίτλο ομορφιάς Miss Malaysia και 40 χρόνια μετά, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, κάνοντας ένα μεγάλο της όνειρο πραγματικότητα. Συνεχίστε να διαβάζετε, για να μάθετε όλα τα μυστικά της εντυπωσιακής, Michelle Yeoh, που αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακή και πιο λαμπερή από ποτέ!

Μία γυναίκα που αποτελεί πηγή έμπνευσης!

The Award

«Για όλα τα μικρά αγόρια και κορίτσια που μοιάζουν με εμένα, που παρακολουθούν αυτή τη στιγμή, αυτός είναι ένας φάρος ελπίδας και δυνατοτήτων. Αυτή είναι η απόδειξη, κάντε μεγάλα όνειρα και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Και κυρίες μου, μην αφήσετε ποτέ κανένα να σας πει ότι έχει περάσει ο χρόνος σας. Ποτέ μην τα παρατάτε», σημείωσε στο λόγο της, όταν κλήθηκε να παραλάβει το βραβείο της την περασμένη Δευτέρα στην λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και πρόσθεσε: «Πρέπει να αφιερώσω το Oscar αυτό στη μαμά μου, σε όλες τις μαμάδες του κόσμου, γιατί είναι πραγματικά οι υπερήρωες. Και χωρίς αυτές, κανείς μας δεν θα ήταν εδώ. Είναι 84 ετών και της το πηγαίνω σπίτι. Το παρακολουθεί αυτή τη στιγμή στη Μαλαισία, στην Κουάλα Λουμπούρ με την οικογένεια και τους φίλους μου. Σας αγαπώ παιδιά. Το φέρνω σπίτι! Ευχαριστώ που με αφήσατε να σταθώ στους ώμους σας, που μου δώσατε ένα στήριγμα για να είμαι εδώ σήμερα. Και στις αδερφές μου, σε όλους, στα αδέρφια μου, στην οικογένειά μου, σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ την Ακαδημία. Αυτή είναι η ιστορία που γεννιέται από τα σκαριά. Ευχαριστώ».

Ήταν η δική της στιγμή και την απόλαυσε! Περίμενε πολλά χρόνια, μεσολάβησαν πολλοί, διαφορετικοί ρόλοι, αρκετή δουλειά, ευκολίες και δυσκολίες, αλλά το μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η Michelle Yeoh θα μείνει στην ιστορία, έχοντας γράψει τη δική της, χρυσή σελίδα στα Oscars. Έδειξε το δρόμο και σε άλλους ηθοποιούς και κυρίως, έδειξε σε όλους πως όλα είναι πιθανά. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Χρειάζεται επιμονή κι επιμονή, αλλά στο τέλος, έρχεται η δικαίωση...

Τhe Secrets

Μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, εξίσου λαμπερή και φωτεινή εσωτερικά κι εξωτερικά. Η Μichelle Yeoh, λατρεύει να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, είναι το απόλυτο icon! Στα 60 της χρόνια, μοιάζει... αποφασισμένη να μας δείξει πως η ηλικία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας σχετικός αριθμός. Στέφθηκε Miss Malaysia το 1983 και τώρα, τόσες δεκαετίες μετά, εξακολουθεί να μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση τόσο με το αψεγάδιαστο κορμί της, όσο και με το -ακραία- λαμπερό της δέρμα. Μέσα από διάφορες συνεντεύξεις, η γνωστή ηθοποιός έχει μοιραστεί αρκετά από τα αγαπημένα της beauty secrets και μάλλον, ήρθε η ώρα να ακολουθήσουμε κι εμείς τα βήματά της.

331856225-596950975174056-6151884410471553074-n.jpg
Image source: @michelleyeoh_official

Skincare o'clock

Ξεκινώντας από τα βασικά, η Michelle Yeoh δεν παραλείπει ποτέ την αγαπημένη της skincare routine. Όπου κι αν βρίσκεται, ακόμη κι όταν είναι σε κάποιο work-trip, φροντίζει να τηρεί ευλαβικά όλα τα steps, εφαρμόζοντας τα κατάλληλα products. Όπως έχει πει, αυτό -ακριβώς- είναι και το μεγάλο της μυστικό, καθώς είναι σημαντικό η κάθε γυναίκα να βρει τα σωστά προϊόντα, που θα προσφέρουν στην επιδερμίδα της όσα έχει πραγματικά ανάγκη. Η δική της ρουτίνα, αποτελείται από πολύ απλά parts, καθώς ξεκινάει με το αγαπημένο της toner και συνεχίζει με το serum, για να ολοκληρώσει με την ενυδάτωση του προσώπου, αλλά και της περιοχής των ματιών. Είναι υπέρμαχος του less is more κι όπως φαίνεται, γνωρίζει καλά το μυστικό της επιτυχίας.

Sheet masks

Ως μία γυναίκα που προέρχεται από την Ασία, λατρεύει να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και στην skincare routine της. Είναι στο DNA της, αγαπάει όλη αυτή την ιεροτελεστία και συχνά, την εμπλουτίζει με extra steps, που δίνουν το απαραίτητο boost στην επιδερμίδα της. Η Yeoh λέει ένα μεγάλο «ναι» στις sheet masks, τις οποίες μπορεί να εφαρμόζει ακόμη και σε καθημερινή φάση, προκειμένου να χαρίζει ενυδάτωση σε βάθος στην επιδερμίδα της, αλλά και να διατηρήσει τη λάμψη που χρειάζεται. Ακόμη κι όταν ταξιδεύει, τις έχει μαζί της, ενώ όπως λέει, τις εφαρμόζει και on the go, αδιαφορώντας για το τι μπορεί να σχολιάσουν όσοι βρίσκονται γύρω της. Το ίδιο ισχύει και για τα eye patches που εφαρμόζει κάτω από τα μάτια της πολύ συχνά, θέλοντας να χαρίσει φως στο βλέμμα της.

324877270-1173692409929149-1847592762135649696-n.jpg
Image source: @michelleyeoh_official

Cold water

H αλήθεια είναι πως ένα ντουζ με ζεστό -έως και καυτό- νερό, φαντάζει πολλές φορές ιδανικό, ειδικά στο φινάλε μίας busy day. Ωστόσο, αυτό που δε γνωρίζουν πολλοί, είναι πως το hot water αποτελεί... εχθρό για την επιδερμίδα μας, καθώς διαταράσσει την ισορροπία του επιδερμικού φραγμού και τα επίπεδα υγρασίας, γεγονός που οδηγεί -μακροπρόθεσμα- σε αφυδάτωση, κνησμό, αίσθηση τραβήγματος, αλλά και σε ξεφλούδισμα. Οι beauty experts, συστήνουν ντουζ με χλιαρό νερό, χρησιμοποιώντας ήπια προϊόντα καθαρισμού -προσώπου και σώματος- με την Yeoh να σημειώνει πως ολοκληρώνει το μπάνιο της με πολύ κρύο νερό, καθώς αναζωογονεί και «ξυπνάει» την επιδερμίδα της.

SPF

Last but not least, καταλήγουμε στο πιο σημαντικό: Την αντηλιακή προστασία. Οι ειδικοί, τονίζουν πως το SPF πρέπει να είναι το last step μίας skincare routine, τόσο στη διάρκεια του χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι, καθώς η επιδερμίδα μας εκτίθεται στον ήλιο σε καθημερινή βάση. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα, κάνει ένα step forward κι εφαρμόζει το αγαπημένο της SPF αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, θέλοντας να προστατεύσει στον μέγιστο βαθμό την επιδερμίδα του προσώπου της. Παράλληλα, δεν αποχωρίζεται ποτέ τα γυαλιά ηλίου της, αλλά και ένα μεγάλο oversize καπέλο, που της χαρίζει προστασία, και μαζί κι ένα μυστηριώδες look...