fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Do it like Emily in Paris: Έτσι θα αποκτήσετε τις τέλειες μπούκλες της όμορφης πρωταγωνίστριας

4 βήματα αρκούν για να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες μπούκλες


Do it like Emily in Paris: Έτσι θα αποκτήσετε τις τέλειες μπούκλες της όμορφης πρωταγωνίστριας

Η ξένη σειρά Emily in Paris του Netflix αποτελεί ίσως το πιο πολυσυζητημένο θέμα της εβδομάδας που πέρασε όσον αφορά τα πολιτιστικά θέματα, και δικαίως, αφού πρόκειται για μια σειρά που τα έχει όλα: το Παρίσι, τους γοητευτικούς Γάλλους ηθοποιούς, τους εξαιρετικούς διαλόγους, τις πικάντικες θεματικές, τα φοβερά outfits και hairstyles της πρωταγωνίστριας, Lily Collins και πολλά άλλα. Μένοντας, λοιπόν, στα μαλλιά, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στις τέλειες μπούκλες της που τραβούν την προσοχή όλων. Εμείς αποφασίσαμε να αποκωδικοποιήσουμε τα βήματα στα οποία χρειάζεται να προχωρήσετε για να τις αποκτήσετε κι εσείς, και να αντλήσετε λίγη από την parisian chic αισθητική της. 

b39d6d89e93cd0f45a3c8ec0fe0c4e5c55-emily-in-parisrsquarew700.jpg


Βήμα 1: Λούστε τα μαλλιά σας

Το πρωταρχικό βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν κάνετε οποιαδήποτε άλλη κίνηση για να φτιάξετε τις μπούκλες σας είναι να λούσετε τα μαλλιά σας, ώστε να είναι φρέσκα κι έτοιμα για styling. Ωστόσο, εάν δεν έχετε τον χρόνο, μπορείτε πολύ απλά να ψεκάσετε στις ρίζες σας dry shampoo που θα τα φρεσκάρει στη στιγμή. Μόλις τελειώσετε με αυτό, στεγνώστε τα πολύ καλά είτε ανάποδα είτε κανονικά, για να μην τα κάψετε αργότερα με τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τα curly hair σας.

Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε την ισιωτική σας

Μέχρι πρότινος νομίζατε ότι για να κάνετε τις τέλειες μπούκλες χρειάζεστε κάποιο ειδικό ψαλίδι, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας τονίσουμε ότι αντ' αυτού καλύτερα να χρησιμοποιήσετε την ισιωτική σας, αφού είναι πιο εύκολη στη χρήση. Είμαστε σίγουρες ότι όλες έχετε από μια. Χωρίστε λοιπόν τα μαλλιά σας σε τμήματα, για να διευκολυνθείτε και πιάστε από μια τούφα κάθε φορά. Τυλίξτε την από τη ρίζα γύρω από την ισιωτική σας και πηγαίνετέ την σιγά σιγά προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στην άκρη της και να την αφήσετε. Επαναλάβετε την ίδια κίνηση και στις υπόλοιπες τούφες. Οι μπούκλες της Emily in Paris είναι αρκετά παχιές, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε επίσης παχιές τούφες. 

Βήμα 3: Σταθεροποιήστε το αποτέλεσμα

Αφού ολοκληρώσατε με το προηγούμενο βήμα, θα πρέπει να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα και να του δώσετε παράλληλα διάρκεια. Ψεκάστε λοιπόν όλα σας τα μαλλιά με λακ για δυνατό κράτημα και αφήστε τα έτσι για μερικά λεπτά, μέχρι να απορροφηθεί πολύ καλά από την τρίχα το προϊόν. Εναλλακτικά, μπορείτε πολύ απλά να χρησιμοποιήσετε κάποιο gel μαλλιών, και ειδικά στις άκρες, για να αποφύγετε την ξηρότητα που προκαλεί η λακ. Η επιλογή είναι δική σας!

2878.jpg

Βήμα 4: Χτενίστε τα μαλλιά σας

Αφού λοιπόν δημιουργήσατε πετυχημένα κι εύκολα τις μπούκλες σας αλά Emily in Paris, ήρθε η ώρα να τις... χαλάσετε. Ναι ναι, καλά διαβάσατε. Πάρτε μια χτένα, ιδανικά κάποια με μεγάλα και χοντρά δόντια, και ξεκινήστε να χτενίζετε τις μπούκλες σας από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Κάντε αυτήν τη διαδικασία για μερικές φορές, μέχρι να δείτε ότι χάνουν το στημένο σχήμα τους και δείχνουν πιο φυσικές. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα απόλυτα natural look και όλοι θα νομίζουν πως τα curly hair σας είναι δικά σας. Μόλις τελειώσετε, ξαναψεκάστε με λακ και απλώστε ένα θρεπτικό λάδι για λάμψη και κάπως έτσι θα μείνουν υγιή και όπως ακριβώς είναι μέχρι το επόμενο λούσιμό σας!

1

Σπρέι πούδρας

Shampure Dry Shampoo, Aveda Buy me

2

Δυνατό κράτημα

Bb. Strong Finishing Hairspray, Bumble&Bumble Buy me

3

Με θερμό ατμό

Ισιωτικό myPro Steam B28 100, Bellissima, Hondos Center Buy me

4

Love it

Volume Extra Strong, L' Oreal Paris Elnett, Hondos Center Buy me

5

Alcohol free

Hair Gel Extra Strong, Jean Iver, Hondos Center Buy me