Τα πιο ξεχωριστά ραντεβού σε εστιατόρια συνώνυμα με το αυθεντικό φαγητό της πόλης, που παρουσιάζουν ένα καρέ καινούριων, ανεπανάληπτων συνταγών είναι εδώ. Το Iberico είναι ένα από αυτά! Ας το ανακαλύψουμε καλύτερα!
The Menu
Στο Iberico, η κουζίνα είναι αφιερωμένη στην απόλαυση του κρέατος. Ο chef Παρασκευάς Χατζιάρας μαγειρεύει με υψηλής ποιότητας κρεατικά από την ελληνική και παγκόσμια παραγωγή, συνθέτοντας ένα μενού μαγειρεμένο στον ξυλόφουρνο. Εκτός από τα εξαιρετικά κρέατα, τα οποία είναι διαθέσιμα σε ποικιλία κοπών κι άψογα ψημένα, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε, οι χειροποίητες χυλοπίτες με τα μοσχαρίσια μάγουλα κλέβουν την παράσταση. Για το φινάλε, αξίζει να κλείσετε με ένα κλασικό cannoli με κρέμα ρικότα!
Ένα μοναδικό εστιατόριο
Σε μία ιστορική περιοχή της πόλης, απέναντι από τον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό, στα Παλιά Ξυλάδικα, το Iberico είναι ένα μεσογειακό εστιατόριο με βάση το κρέας. «Είμαστε περήφανοι για τα φιλέτα και τα rib eyes μας, αλλά κι όχι μόνο. Εδώ, δεν ψήνουμε απλά το κρέας, αλλά μαγειρεύουμε κι απολαυστικά πιάτα με παραδοσιακές συνταγές που αξίζει να δοκιμάσετε», αναφέρει ο ιδιοκτήτης Σταύρος Σωτηρούδης, περιγράφοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία στο Iberico.
Fill in the blanks… από τον ιδιοκτήτη Χρήστο Σωτηρούδη
Το Iberico είναι… ένα εστιατόριο καθαρής κρεατοφαγίας με προσανατολισμό σε μεγάλη ποικιλία κοπών, καθώς και παραδοσιακών συνταγών μέσα από τον ξυλόφουρνο.
Αυτό που θα κάνει τον επισκέπτη να επιστρέψει στο Iberico είναι… η ολοκληρωμένη εμπειρία του γεύματος σ’ ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με μια μεγάλη λίστα κρασιών.
Το best-seller πιάτο για τη νέα σεζόν… από τον παραδοσιακό μας ξυλόφουρνο, η κρεατόπιτα.
Παρακολουθήστε τη συνομιλία μας με τον διευθυντή του εστιατορίου, Γιάννη Τούρνα:
Info: Νικ. Μαντζάρου 18 & Κώττα Ρούλια, τηλ.: 2310 532800
Facebook: iberico skg
Instagram: @iberico_skg