fbpixel

Search icon
Search
Δημοσκόπηση - κόλαφος: Σχεδόν το μισό βρετανικό κοινό θέλει να αφαιρεθεί από τον Πρίγκιπα Harry ο τίτλος του
PEOPLE & MOMENTS

Δημοσκόπηση - κόλαφος: Σχεδόν το μισό βρετανικό κοινό θέλει να αφαιρεθεί από τον Πρίγκιπα Harry ο τίτλος του

Μετά την παρακολούθηση του νέου ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan η συμπάθεια προς το πρόσωπο του William και της Kate έχει ενισχυθεί


Ακόμη ένα νέα στοιχείο έρχεται να προστεθεί στο πολυσύνθετο παζλ της ζωής του Harry και της Meghan. Αυτή τη φορά, πρόσφατη δημοσκόπηση έφερε στο φως σημαντικές αλήθειες όσον αφορά τη στάση του βρετανικού κοινού προς τους ίδιους. Σύμφωνα με τη "Daily Mail": "Σχεδόν οι μισοί Βρετανοί πιστεύουν ότι ο Δούκας του Sussex θα πρέπει να στερηθεί τον βασιλικό του τίτλο μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του Netflix με τη Meghan Markle, σύμφωνα με δημοσκόπηση. Το 44% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι ο Πρίγκιπας Harry θα πρέπει να αφαιρεθεί ο τίτλος του, ενώ το 32% πίστευε πως όχι. Η εκρηκτική σειρά έξι επεισοδίων του Netflix, "Harry and Meghan", αύξησε την υποστήριξη για τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, αντί για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex ". 

Αριθμοί και αμφιλεγόμενες αντιδράσεις 

hero-meghan-final-1600x900.webp

Ακολουθούν ακόμη σημαντικοί αριθμοί, οι οποίοι επιβεβαιώνουν ξανά και ξανά ότι ο κόσμος αρχίζει να ενοχλείται από τη συμπεριφορά των Harry και Meghan, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου μέσου, αναφέρεται ότι "το 23% δήλωσε ότι η πρόσφατη σειρά τους έκανε να σκέφτονται χειρότερα για εκείνους, ενώ το 7% δήλωσε ότι τους έκανε να σκέφτονται πιο θετικά για το ζευγάρι της Καλιφόρνια". 

Σύμφωνα με το "MSN UK": "Η πλειονότητα (65%) των ερωτηθέντων από το YouGov δήλωσε ότι ο Harry και η Meghan, οι οποίοι ζουν πλέον στην πόλη Montecito της Καλιφόρνια, επέλεξαν να εγκαταλείψουν τη βασιλική οικογένεια. Μόνο το 11 τοις εκατό δήλωσε ότι αναγκάστηκαν να φύγουν. Σε ένα ακόμη πλήγμα για τον Δούκα και τη Δούκισσα, το 53% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν αξίζουν μια συγγνώμη από τη βασιλική οικογένεια για τη μεταχείρισή τους και μόνο το 19% πίστευε ότι αξίζουν". 

Από την άλλη πλευρά, παρουσιάζονται και οι αντίθετες αντιδράσεις, με ισχυρά επιχειρήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο συγγραφέας του βιβλίου "Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle", Tom Quinn, δήλωσε: "Εκπλήσσομαι μόνο που το ντοκιμαντέρ δεν έκανε μεγαλύτερη ζημιά στους Sussexes. Το βρήκα οδυνηρό να το παρακολουθήσω - σε έκανε να συνειδητοποιήσεις ότι είναι χαμένες ψυχές. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου που ο κόσμος έχει περισσότερη συμπάθεια για τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, επειδή κάνουν το κλασικό πράγμα, παραμένοντας στωικοί. Δεν διαμαρτύρονται για τον Harry. Νομίζω ότι είναι απίθανο ο βασιλιάς να αφαιρέσει τον τίτλο από τον Δούκα του Sussex, γιατί τότε θα επιβεβαιώσει τις κατηγορίες που του προσάπτουν."

Η νέα αυτοβιογραφία

shutterstock-1197640210.jpg

Επιπλέον, και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, με μια καινούρια «επίθεση» αναμένεται να έρθει αντιμέτωπη η βασιλική οικογένεια από τους Sussex, αυτή τη φορά με τη μορφή απομνημονευμάτων της Markle. Κυκλοφορεί έντονα στα βρετανικά tabloids η φημολογία ότι το μυστηριώδες τέταρτο βιβλίο, που ετοιμάζουν, θα είναι η αυτοβιογραφία της. Πιο συγκεκριμένα, ένας ατζέντης του Χόλιγουντ μοιράστηκε στη "Daily Mail on Sunday": "Για να είμαι ειλικρινής, θα με εξέπληττε αν η Meghan δεν δημοσίευε τη δική της ιστορία. Το "Spare" είναι σαφώς η ευκαιρία του πρίγκιπα Harry να πει τη δική του, αλλά η δική της είναι εξίσου συναρπαστική. Θέλω να πω, πόσες ηθοποιοί καταλήγουν να παντρεύονται έναν Πρίγκιπα;".

Source: Daily Mail, MSN UK