fbpixel

Search icon
Search
Δημιουργήστε εμφανίσεις που θα συζητηθούν με το χρώμα που δεν αποχωρίζονται όλες οι fashionistas
STYLING TIPS

Δημιουργήστε εμφανίσεις που θα συζητηθούν με το χρώμα που δεν αποχωρίζονται όλες οι fashionistas

Το μπεζ θα αποτελέσει βασική επιλογή για τα φθινοπωρινά σας σύνολα


Το 2019 αποτέλεσε χρονιά ορόσημο για το μπεζ. Ο «βασιλιάς» των neutrals κυριάρχησε σε όλα τα σύνολα του περασμένου έτους και μ΄ αυτόν τον τρόπο καθιερώθηκε ως ένα από τα αγαπημένα χρώματα των ειδικών αλλά και των fashionistas. Φυσικά, η έντονη δημοτικότητά του συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια του έτους που διανύουμε και πολύ περισσότερο, τη φθινοπωρινή περίοδο, καθώς ταιριάζει υπέροχα με την αίσθηση της εποχής.

Είτε ανήκετε στους υποστηρικτές του μινιμαλισμού είτε προτιμάτε να χαρίζετε στα σύνολά σας μία παιχνιδιάρικη διάθεση, το μπεζ ταιριάζει σε όλους. Μάλιστα, έχουμε παρατηρήσει ότι η απόχρωση που υπερισχύει τη φετινή σεζόν είναι λίγο πιο απαλή. Η εμφάνιση πολλών και διαφορετικών beige tones μας δίνει τη δυνατότητα να «παίξουμε» με τα κομμάτια και να παρουσιάσουμε καταπληκτικά neutral outfits head to toe, σαν πραγματικές fashionistas.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, αντλήστε έμπνευση για το πώς θα εντάξετε αυτό το χρώμα και τις αποχρώσεις του στην καθημερινότητά σας και παρουσιάστε πλήρως ενημερωμένα σύνολα για όλες τις ώρες της ημέρας!

1. Μία διαχρονική και κλασική καμπαρντίνα είναι πάντοτε must για τις γυναίκες που αγαπάνε τη μόδα και το στιλ. Ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις κι έχει τη μαγική ικανότητα να αναβαθμίζει κατευθείαν ένα σύνολο. Η πιο συχνή εκδοχή της φυσικά είναι το μπεζ, διότι προσφέρει classy αισθητική και πρακτικότητα. Αν δεν έχετε ήδη μία στην κατοχή σας ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε. Plus, τη φετινή σεζόν κυριαρχούν τα two tones trench coats, οπότε μπορείτε να κινηθείτε σε δύο διαφορετικού τόνους του ίδιου χρώματος.

2. Για τις πιο απλές και casual εμφανίσεις σας, ένα beige item πραγματικά θα σας «λύσει» τα χέρια. Συνδυάστε το καθημερινό σας τζιν παντελόνι μαζί μ’ ένα πουλόβερ σ’ αυτό το ουδέτερο χρώμα και δημιουργήστε ένα σύνολο για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείτε να ολοκληρώστε με αθλητικά υποδήματα ή μ’ ένα ζευγάρι it mules.

3. Μία ακόμα άνετη και πρακτική επιλογή, την οποία δυσκολευόμαστε να προσθέσουμε στην καθημερινότητά μας είναι η ολόσωμη φόρμα. Η beige jumpsuit μπορεί να χαρακτηριστεί και ως κομμάτι-μπαλαντέρ για ένα πλήθος εμφανίσεων. Μάλιστα η ουδετερότητά της, μας βοηθάει να «χτίσουμε» μοντέρνα κι ενημερωμένα σύνολα. «Παίξτε» με τα αξεσουάρ σας και τα χρώματά τους, επιλέγοντας τσάντες και υποδήματα σε bold αποχρώσεις.

4. Μπορεί το κλασικό χρώμα στα denim pants να είναι το μπλε, αλλά παρατηρούμε ότι συνεχώς κάνουν την εμφάνισή τους καινούριες παραλλαγές, οι οποίες μας χαρίζουν την αίσθηση ανανέωσης που ψάχνουμε. Επενδύστε σ’ ένα μπεζ flared jeans και συνδυάστε το μαζί με cowboy ankle boots, button up shirt κι ένα πλεκτό γιλέκο. Ιδανικό outfit και για τα πρωινά στο γραφείο.

5. Ένα total neutral look θα μαγνητίζει πάντα τα βλέμματα όλων. Εμείς λατρεύουμε να αναμειγνύουμε διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος, οπότε σας προτείνουμε να δημιουργήσετε μπεζ σύνολα head to toe κι ετοιμαστείτε να «κλέψετε» τις εντυπώσεις.

6. Αν δε σας αρέσουν οι πειραματισμοί και θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις με πιο διακριτικό και «ήρεμο» τρόπο, δεν έχετε παρά να διαλέξετε ένα two pieces beige suit. Είναι μία πρόταση που σίγουρα θα σας χαρίσει το επιτυχημένο αποτέλεσμα που αναζητάτε.

7. Καθώς το συγκεκριμένο χρώμα ανήκει στην κατηγορία των neutrals, δημιουργεί υπέροχους συνδυασμούς και με τα υπόλοιπα ουδέτερα όπως είναι το μαύρο, το λευκό αλλά και το γκρι. Προτιμήστε να ταιριάξετε δύο πουλόβερ διαφορετικών χρωμάτων, φορώντας το ένα και δένοντας το άλλο στους ώμους σας. Ολοκληρώστε με loose pants και αθλητικά. Μόλις έχετε δημιουργήσει ένα από τα πιο hot σύνολα της σεζόν.

8. Για όλες εσάς που θέλετε να εντάξετε αυτό το χρώμα στα αξεσουάρ σας, η λύση είναι πολύ εύκολη. Ένα ζευγάρι μπεζ υποδήματα θα κάνει υπέροχη αντίθεση σαν προσθήκη σε total black outfit. Θα αποτελέσει το κομμάτι που θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, παρουσιάζοντας μία φανταστική εικόνα.