fbpixel

Search icon
Search
Designer Chocolate? Οι λαχταριστές high fashion δημιουργίες από τους Dior, Louis Vuitton και Bulgari
TASTE

Designer Chocolate? Οι λαχταριστές high fashion δημιουργίες από τους Dior, Louis Vuitton και Bulgari

Εν όψει των Πασχαλινών εορτασμών!


Πριν καταφτάσει το Πάσχα πολλοί οίκοι αναδεικνύουν το γαστρονομικό τους, κρυφό υπόβαθρο παρουσιάζοντας φαντασμαγορικές (και πεντανόστιμες), σοκολατένιες δημιουργίες. Είτε είναι τα κλασικά σοκολατένια αυγά, είτε άλλα γλυκίσματα, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε τα αγαπημένα μας sweet, designer launches για το Πάσχα του 2024. 

Dior Chocolat De Paques 2024

dior-C8ty7.jpg

Σαν μια ωδή στο art de vivre και το πάθος του Christian Dior για τη γαστρονομία, ο οίκος παρουσιάζει μια σειρά από σοκολατένιες απολαύσεις ενόψει του Πάσχα.

Εκφράζοντας τη δεξιοτεχνία του σεφ Jean Imbert - και των συνεργατών του, Romuald Bizart και Camille Lochouarn - αυτές οι νόστιμες λιχουδιές έχουν το σχήμα υπέροχων δαχτυλήθρων, μερικές από τις οποίες είναι εμπλουτισμένες σε αποχρώσεις του χρυσού, του ασημιού ή του χαλκού. Τα μεγαλύτερα μοντέλα είναι σχεδιασμένα ως εξαίσια γλυπτά και είναι διακοσμημένα με πολύτιμα κουμπιά- όλες αυτές οι ζουμερές εκπλήξεις υποβόσκουν σε επιμελώς χαραγμένες λεπτομέρειες, Όπως τα αρχικά του CD ή το τυχερό αστέρι του Monsieur Dior.

Συνδυάζοντας την ένταση του κακάο και τη νοστιμιά της πραλίνας, αυτές οι υπέροχες καινοτομίες αποπνέουν ακαταμάχητα δυνατές και γλυκές γεύσεις. Συνδυάζοντας την κληρονομιά και την εφευρετικότητα, διατίθενται - αποκλειστικά - στο La Pâtisserie du 30 Montaigne, όπου μπορείτε να τα απολαύσετε στο χώρο ή να τα συσκευάσετε σε ένα εκλεπτυσμένο κουτί για να τα πάρετε μαζί σας, ως εξαιρετικό δώρο. Έργα τέχνης που εξυμνούν την κομψότητα και την τελειότητα της υψηλής ραπτικής!

Louis Vuitton Easter Egg

snapinstaapp-433689999-800953502053904-3103754506519505080-n-1080.jpg

Για το Πάσχα του 2024, ο οίκος Louis Vuitton λανσάρει τη συλλογή σοκολατένιων αυγών του. Αυτές οι γκουρμέ δημιουργίες μόδας περιορισμένης έκδοσης, συνδυάζουν επιδέξια την αισθητική και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις για να σχηματίσουν πραγματικά γλυκά έργα τέχνης.

Παράλληλα με την επιτυχία της έκθεσης και του καφέ, η Chocolaterie LV Dream δημιούργησε τη δική της συλλογή για το Πάσχα 2024 που επινοήθηκε από τον σεφ ζαχαροπλαστικής Maxime Frédéric, αποτελείται από διάφορα σοκολατάκια, εμπνευσμένα από τους κωδικούς Louis Vuitton και συσκευασμένα στα εμβληματικά κουτιά του οίκου.

Φέτος, ο σεφ έχει φανταστεί 5 ακαταμάχητες σοκολατένιες δημιουργίες. Βρίσκουμε τα διαχρονικά αυγά που κοσμούνται με το εξαιρετικά δημοφιλές μονόγραμμα, διαθέσιμα σε κουτιά των τριών ή έξι τεμαχίων και επανεξετάζονται σε τρεις συγκλονιστικές παραλλαγές. Οι δύο συνταγές με μαύρη σοκολάτα καλύπτονται από μια καραμέλα που διαπλέκεται με πραλίνα βατόμουρου και φιστικιού και η άλλη με μια μπλε καραμέλα βανίλιας που συνοδεύεται από μια τραγανή gianduja από φαγόπυρο. Οι λάτρεις της σοκολάτας γάλακτος θα λατρέψουν ένα αυγό με μια λιωμένη καρδιά από καραμέλα βανίλιας Ταϊτής, περιτριγυρισμένη από πραλίνα φουντουκιού.

Η συγκεκριμένη συλλογή πασχαλινών σοκολατένιων αυγών είναι διαθέσιμη για παραγγελία και παραλαβή από τη Chocolaterie Louis Vuitton έως τις 24 Μαΐου 2024.

Bulgari 2024 Limited-Edition Easter Egg

screenshot-2024-04-23-at-41858-pm.png

Μια ετήσια παράδοση από τη Bulgari, το Πασχαλινό Αυγό περιορισμένης έκδοσης είναι ένας γευστικός θησαυρός που δημιουργήθηκε από τον αρχιζαχαροπλάστη Gianluca Fusto. Η σοκολάτα γάλακτος και το λεμόνι θυμίζουν τη φωτεινότητα της εποχής, ενώ η πανέμορφη συσκευασία το καθιστά ένα λαμπρό δώρο ή μια προσθήκη στο τραπέζι του πασχαλινού brunch. Το πασχαλινό αυγό 2024 είναι διαθέσιμο στη Ρώμη, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Ντουμπάι, το Μπαλί, τη Σαγκάη και το Πεκίνο.

Pick your Easter, sweet escape!