fbpixel

Search icon
Search
Denim & Tops: Οι πιο stylish συνδυασμοί για το χειμώνα
STYLING TIPS

Denim & Tops: Οι πιο stylish συνδυασμοί για το χειμώνα

Όλα τα μυστικά για φρέσκες εμφανίσεις


Τα denim pants αποτελούν ένα από τα βασικό κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, κυρίως αυτήν την περίοδο. Βαδίζουμε ολοταχώς προς τον χειμώνα κι η ανανέωση είναι συνώνυμο των every day looks μας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από σύνολα, γεμάτα άνεση και στιλ, τα οποία μπορούν να μας συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε πλήθος περιστάσεων. Τα τζιν μπορούν να πάρουν το χαρακτήρα που εμείς επιθυμούμε ανάλογα με τη διάθεση μας. Για να τα απογειώσουμε λοιπόν και να τους δώσουμε την πιο fresh αισθητική, δεν έχουμε παρά να τα συνδυάσουμε με τις πιο φρέσκες προτάσεις των fashion girls. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε 6 μοντέρνους jeans & tops συνδυασμούς!

1. White shirt 

Image source: @leiasfez

Ένας από τους πιο safe & classic combos είναι αυτός ενός denim pants μαζί με λευκό πουκάμισο. Όσες δεκαετίες κι αν περάσουν κι όσο εκκεντρικές τάσεις κι αν κάνουν την εμφάνισή τους πάντοτε θα θεωρείται must choice. Μπορείτε να το φορέσετε μ' ένα πιο tailrod χαρακτήρα μαζί με το σακάκι και να το εντάξετε και στα office looks. Από την άλλη πλευρά μη διστάσετε να δημιουργήστε πιο casual συνδυασμούς. Φορέστε ανοιχτό το πουκάμισο σας μαζί μ' ένα halter top από μέσα. Ένα fresh outfit μέσα σε λίγα λεπτά. 

2. Sweater 

Image source: @camillecharriere

Φυσικά και τα πουλόβερ είναι απαραίτητα για τις χειμερινές μας εμφανίσεις και γι' αυτό έχουν μία περίοπτη θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να τα ταιριάξουμε με το τζιν παντελόνι μας. Οι επιλογές σε σχέδια και χρώματα είναι πολλές για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Μη διστάσετε να επιλέξετε animal prints που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, όπως και έντονες αποχρώσεις για περισσότερη αισιοδοξία. 

3. Roll neck 

Image source: @pepamack

Τα ζιβάγκο έχουν αυξήσει κατά πολύ τη δημοφιλία τους τις τελευταίες σεζόν. Η αλήθεια είναι πως μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους αλλά και να αποτελέσουν ένα σημαντικό στοιχεί όταν επιθυμείτε να κάνετε παραπάνω layering. Έχετε τη δυνατότητα να το φορέσετε μόνο του μαζί με το τζιν σας κι ένα blazer από πάνω. Plus, μη διστάσετε να το εντάξετε μέσα από ένα πουκάμισο , δημιουργώντας ένα από τα πιο stylish looks της σεζόν. 

4. Knitwear 

Image source: @stylegator

Αν είστε λάτρεις των casula chic outfits είμαστε σίγουρες πως δε θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την εκδοχή. Προτιμήστε ένα πλεκτό top μαζί με straight leg jeans. Ιδανικό για όλες τις ώρες από το πρωί μέχρι το βράδυ θα σας χαρίσει την άνεση και το στιλ που επιθυμείτε. Για πιο «ήρεμες» εμφανίσεις κινηθείτε σε ουδέτερους τόνους, όπως είναι το μπεζ ή το καφέ. Για μεγαλύτερη ευελιξία επιλέξτε τα αξεσουάρ σας σε μαύρες αποχρώσεις. 

5. Cardigan 

Ποια γυναίκα δεν έχει τοποθετήσει τα caridgans στα basic της συλλογής της εδώ και μερικές σεζόν; Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των Γαλλίδων έχουν μετατραπεί στο απόλυτο fashionable item κι εμείς δε μπορούμε να τους αντισταθούμε. Οι εκδοχές τους πολλές από cropped μέχρι oversized designs. Αν δεν έχετε ήδη ένα στην κατοχή σας μη χάνετε άλλο χρόνο ενώ σε περίπτωση που είστε fan αυξήστε τις επιλογές σας, καθώς το «πάντρεμα» με τα τζιν είναι μοναδικό. Ολοκληρώστε με ένα ζευγάρι sneakers ή loafers για το απόλυτο casua chic ντύσιμο. 

6. Statement top 

Image source: @ninasandbech

Θέλετε να μαγνητίζετε τα βλέμματα με κάθε σας εμφάνιση; Σ' αυτό το σημείο αξίζει να σας πούμε πως δε χρειάζεται ούτε να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια ούτε να περνάτε πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Ένα statement κομμάτι θα κάνει τη διαφορά και σας χαρίσει το αποτέλεσμα που θέλετε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση συνδυάστε το τζιν παντελόνι σας μ' ένα it top σε έντονες αποχρώσεις και με εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Ένα ζευγάρι high heels θα προσθέσει περισσότερους πόντους στην εμφάνισή σας.