fbpixel

Search icon
Search
Δείτε πώς πήρε ζωή το lobby ενός διαχρονικού ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη
MAGAZINE

Δείτε πώς πήρε ζωή το lobby ενός διαχρονικού ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη

Στο Grand Hotel Palace με την υπογραφή της αρχιτέκτονα, Γεωργίας Πλατσάκου


Με την υπογραφή της αρχιτέκτονα, Γεωργίας Πλατσάκου από το αρχιτεκτονικό γραφείο GP Architecture&Design, το διαχρονικής αισθητικής lobby του Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη ανανεώνεται, για να καλωσορίσει με τον καλύτερο τρόπο τους επισκέπτες στον πολυτελή κόσμο του. 

8a72a5a3-57a1-442c-986b-86669a7b3e58.jpeg

Απαλοί γήινοι τόνοι, τόσο στην τοιχοποιία όσο και στη διακόσμηση, πλαισιώνουν τη ζεστασιά αλλά και την επιβλητικότητα των επίπλων από μασίφ καρυδιά.

Το σκούρο καφέ χρώμα που επιλέχθηκε για τα βασικά δομικά στοιχεία, όπως τις κεντρικές κολόνες , προσδίδει το δυναμικό και minimal ύφος, που συνδυάζεται αριστουργηματικά με τις κλασικές λεπτομέρειες, οι οποίες επιλέχθηκε να διατηρηθούν. Νέες κατασκευές αναβαθμίζουν -πλέον- θετικά και λειτουργικά το εσωτερικό του lobby.

832107f4-2b1f-44bd-bd8c-1ca486b4da07.jpeg



Δημιουργήθηκαν φιλόξενοι χώροι με δερμάτινους καναπέδες, οι οποίοι συνδυάζουν τη διαχρονική πολυτέλεια με τη μέγιστη άνεση. Συνεχίζοντας προς την αίθουσα συνεδρίων "Grace", ο αφαιρετικός, σύγχρονος σχεδιασμός επεκτείνεται στον εντυπωσιακό διάδρομο, που πλαισιώνεται από μασίφ ξυλεπενδύσεις στο χρώμα της καρυδιάς και κρυφούς αρχιτεκτονικούς φωτισμούς που μετατρέπουν την είσοδο στον χώρο σε κινηματογραφικό σκηνικό.

38b46580-4df4-4b3b-adaf-241d9ad2d3b7.jpeg



Όλα τα υλικά που επιλέχθηκαν είχαν ως σκοπό την ανάδειξη του αρχικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του ξενοδοχείου, συνδυάζοντας τα contemporary interior στοιχεία του σήμερα με την προϋπάρχουσα κομψότητα, που χαρακτηρίζει το Grand Hotel Palace τα τελευταία 18 έτη.

Infowww.platsakoudesign.com | Instagram: @platsakou_design

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021