fbpixel

Search icon
Search
Δείτε πώς μια ξύλινη κατοικία στο Wyoming μετατράπηκε σε χριστουγεννιάτικο παράδεισο
INTERIORS

Δείτε πώς μια ξύλινη κατοικία στο Wyoming μετατράπηκε σε χριστουγεννιάτικο παράδεισο

Take a tour στο στολισμένο σπίτι της φωτογράφου Lisa Flood


Δραστήρια, δημιουργική και γεμάτη όρεξη για ζωή. Με αυτές τις λέξεις θα μπορούσε κανείς να περιγράψει τη διάσημη φωτογράφο Lisa Flood, η οποία ζει στην Αμερική και συγκεκριμένα στο γοητευτικό Wyoming. Τα artistic φωτογραφικά έργα της μας δίνουν μια ιδέα για το πώς είναι το σπίτι της - κομψό, «ζεστό» και υπέροχα διακοσμημένο. Η φίλη και στενή συνεργάτιδά της, Emily Janak, ήταν ο άνθρωπος που τη βοήθησε στη διαμόρφωση των χώρων, που -όπως θα δείτε- είναι κάτι παραπάνω από ονειρικοί!

Step inside!
screen202021-12-162010133820am.jpg


Η ιδιοκτήτρια λατρεύει τα Χριστούγεννα - είναι η πιο αγαπημένη της εποχή μέσα στον χρόνο, όπως πολλές φορές έχει πει. Κάθε χρόνο, η κατοικία της μετατρέπεται σε πηγή έμπνευσης για κάθε λάτρη των cozy, παραδοσιακών Χριστουγέννων. Η δική της έμπνευση είναι πάντα τα παιδικά της χρόνια, τα συναισθήματα που επαναφέρει στο μυαλό της κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα οικογενειακά τραπέζια, αλλά και τον στολισμό που επέλεγε η μητέρα της στο πατρικό της.

Το σπίτι της αποτελεί το απόλυτο καταφύγιο για τους χειμερινούς -και όχι μόνο- μήνες. Το ξύλο πρωταγωνιστεί όπου κι αν στρέψει κανείς την προσοχή του, ενώ τα ζεστά υφάσματα συμπληρώνουν το όλο theme. Όλοι οι χώροι παραπέμπουν περισσότερο σ' ένα πολυτελές chalet στις Άλπεις και αυτός ήταν ένας από τους πολύ βασικούς λόγους για τον οποίο η ίδια αποφάσισε να αγοράσει το συγκεκριμένο ακίνητο. Ειδικά αυτήν την εποχή, η κατοικία της μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από χριστουγεννιάτικο παραμύθι, εκπέμποντας ένα vintage vibe, που παράλληλα είναι διαχρονικό και απίστευτα elegant.

cabin-xmas.jpg


Κάθε χρόνο, η Flood παραμένει πιστή σε μια κλασική παλέτα χρωμάτων που «φωνάζουν» Χριστούγεννα. Το κόκκινο και το πράσινο είναι τα χρώματα που κυριαρχούν. Για φέτος, συγκεκριμένα, εμπνεύστηκε από τη φύση και τη γοητεία αυτής, προσθέτοντας διάφορα natural στοιχεία, όπως γκι, φύλλα και κλαδιά δέντρων, ενώ διάσταση και festive χαρακτήρας εξασφαλίστηκε χάρη στις glam προσθήκες από κόκκινα στολίδια, τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες, τα κεριά και τα λαμπιόνια.

Σε ό,τι αφορά στο δέντρο της, οι ίδιοι τόνοι δημιουργούν ένα απίστευτα cozy και ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα, που εντυπωσιάζει. Γιρλάντες, παιχνίδια, μικρές και μεγάλες μπάλες και πολλά φωτάκια συνθέτουν ένα final result που παραπέμπει σε άλλες δεκαετίες, χωρίς ωστόσο να στερείται τον μοντέρνο χαρακτήρα του. Σε κάθε γωνία, η απλότητα είναι κάτι που παρατηρείται αρκετά έντονα. Ίσως αυτό να οφείλεται στα φυσικά διακοσμητικά, χωρίς περιττές λάμψεις και υπερβολές.

cabin-xmas-10.jpg


Αξίζει να αναφερθούμε και στο εξωτερικό της κατοικίας, το οποίο είναι εξίσου εντυπωσιακό. Εκμεταλλεύτηκε τον τεράστιο ονειρικό κήπο της και δημιούργησε ένα σκηνικό ακαταμάχητο. Οι πρασινάδες έχουν την τιμητική τους και δημιουργούν την τέλεια, τόσο festive ατμόσφαιρα.

Η Flood λατρεύει να περνάει τον χρόνο της στους προσωπικούς της χώρος, χαλαρώνοντας ή ετοιμάζοντας κάποιο νέο επαγγελματικό project. Ειδικά αυτήν την περίοδο προσπαθεί πάντα να ξεκλέβει χρόνο για τον εαυτό της, ώστε να καταφέρνει να απολαμβάνει περισσότερο το στολισμένο της σπίτι.v 

Ανακαλύψτε στην gallery περισσότερους χώρους της κατοικίας!

Φωτογραφίες: House & Garden