fbpixel

Search icon
Search
Déco: 5 artpieces που θα αναβαθμίσουν τη διακόσμησή σας τον Μάρτιο
DESIGN NEWS

Déco: 5 artpieces που θα αναβαθμίσουν τη διακόσμησή σας τον Μάρτιο

Οι συλλογές από τα πιο εμβληματικά fashion houses που θα σας ενθουσιάσουν


Μπορεί αυτήν την εποχή, να μην έχουμε τη δυνατότητα να περιπλανηθούμε σε χώρους τέχνης που κάποτε λατρεύαμε, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φέρουμε εξαίσια κομμάτια και designs στο σπίτι μας. Ρίχνοντας μια ματιά στις τελευταίες συλλογές των μεγαλύτερων οίκων, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο iconic design items της άνοιξης!

Take a look!

Lito x L' Objet

lito-yB1uM.jpg

Αφιερωμένο σε ένα από τα πιο σημαντικά και αγαπημένα πλάσματα της φύσης, τη μέλισσα, η συλλογή Beehive της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Lito σε συνεργασία με τον διάσημο γαλλικό οίκο πολυτελών αντικειμένων, L' Objet, αντιπαραβάλλει όμορφα τη διαχρονική γεωμετρία της κηρήθρας με τις επιχρυσωμένες σταγόνες χρυσού μελιού. Έχοντας το σήμα-κατατεθέν Evil Eye της σχεδιάστριας στο κέντρο, το βάζο ξεχωρίζει ως ένα άκρως δημιουργικό αξεσουάρ για την κατοικία σας, συνδυάζοντας τις μπλε, πράσινες και gold αποχρώσεις.

Lito x L' Objet

The Link Jewelry

SEE MORE
Lito x L' Objet

Hermès

111-xIbqO.jpg

Γνωστός για το elegant design του και τις μοναδικά προσεγμένες συλλογές του για το σπίτι, ο γαλλικός οίκος παρουσιάζει για ακόμη μια χρονιά το εμβληματικό σχέδιο του σε μια σειρά decor item που προσδίδουν πνοή πολυτέλειας σε κάθε χώρο. Το τασάκι Hermès Chevaux à la couverture αποτελεί την ιδανική επιλογή για να προσθέσετε στον χώρο σας, δίνοντας χρώμα και ιδιαίτερη «ζωντάνια». Στο πορτοκαλί iconic colour του, το συγκεκριμένο αξεσουάρ θα αναβαθμίσει συνολικά τον διάκοσμο του coffee table σας.

Hermès Ashtray

Hermès Chevaux à la couverture 

BUY HERE
Hermès Ashtray

Cire Trudon 

1-sXxoV.jpg

Ποιος δεν θέλει να γεμίσει τον χώρο του με φανταστικά αρώματα, τα οποία κρατούν για ώρες και αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ διακόσμησης. Τα κεριά Trudon αποτελούν για χρόνια μια ανεκτίμητη αξία στον κόσμο του design και μπορούν να ενταχθούν σχεδόν σε κάθε χώρο σας.. Δημιουργήστε ένα απόλυτα ατμοσφαιρικό σκηνικό στο σαλόνι, το γραφείο ή και το boudoir σας, με τη βοήθεια των πιο premium αρωμάτων, αλλά και του πιο εξαίσιου σχεδιασμού που ξεχωρίζει!

Cire Trudon Candles

The Link Jewelry

SEE MORE

Cire Trudon Candles

Armani Casa

basket-leather.jpg

Με προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά και στον ιδιαίτερα μινιμαλιστικό σχεδιασμό, ο οίκος Armani παρουσιάζει τα μοναδικά home basket του από δέρμα στις αποχρώσεις του καφέ και του μαύρου. Ένα αντικείμενο που θυμίζει έργο τέχνης, με προσεγμένο design, το οποίο μπορεί να ενταχθεί λειτουργικά στους χώρους σας και να τους φέρει έναν «αέρα» ανανέωσης που θα λατρεύουν οι fashion lovers.

Armani Casa Basket

Armani Casa Small Peacot Home Basket

BUY HERE
Armani Casa Basket

Kartell - Toy Moschino 

moschino.jpg

To εμβληματικό αρκουδάκι της Moschino, που ξεκίνησε εκ νέου από τον σχεδιαστή Jeremy Scott, στο τιμόνι του οίκου από το 2013, γίνεται επιτραπέζιο φωτιστικό που ερμηνεύει το παιχνιδιάρικο, ανατρεπτικό και πολύχρωμο στιλ που έχουν αυτές οι δύο εταιρείες. Επιλέξτε το για να προσδώσετε μια playful διάθεση στην κατοικία σας. Μια επιλογή, η οποία μπορεί να αναδειχθεί σε μια διαχρονική πρόταση που θα σας συντροφεύει για χρόνια! 

Toy Moschino - Kartell

Toy Moschino - Kartell, Area Domus

BUY HERE

Toy Moschino - Kartell