fbpixel

Search icon
Search
December is calling: Τα new entries του Netflix για τον Δεκέμβριο
ARTS & CULTURE

December is calling: Τα new entries του Netflix για τον Δεκέμβριο

Οι παραγωγές που πρόκειται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας τον ερχόμενο μήνα


Το Netflix είναι συνώνυμο της χαλάρωσης και ειδικά για τώρα τον χειμώνα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενταχθούμε στο απόλυτο mentality ηρεμίας. Μια καλή σειρά ή ταινία είναι ό,τι ακριβώς αποζητάμε και γι' αυτόν τον λόγο η αγαπημένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας μάς συστήνει όλα τα hot new entries της, τα οποία πρόκειται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας μέσα στον Δεκέμβριο.

Προτάσεις για όλα τα γούστα που πρόκειται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας!

The series

Lost in Space: Season 3

lost-in-space-season-3-cast-1014x570.jpg

Στην επική τελευταία σεζόν της αγαπημένης σειράς, το ένστικτο επιβίωσης των Robinson κυριαρχεί, καθώς αγωνίζονται να επανενωθούν και να προστατέψουν τον Άλφα Κενταύρου από την εισβολή ρομπότ. Μια ήδη γνωστή ιστορία περιπέτειας που απογειώνει την έννοια της φαντασίας και κρατά τον θεατή με αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Κάνει πρεμιέρα την 1η Δεκεμβρίου.

La Casa de Papel: Part 5 Vol 2

la-casa-de-papel-season-5.jpg

Το vol. 2 του "Money Heist" επιστρέφει στις 3 Δεκεμβρίου στην πλατφόρμα του Netflix. Όπως μάθαμε από την περασμένη άνοιξη, ο τελευταίος κύκλος χωρίζεται σε δύο μέρη: Το πρώτο μέρος ήρθε τον Σεπτέμβριο και το δεύτερο τον Δεκέμβρη. Η πέμπτη σεζόν θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο περισσότερα δηλαδή από το σύνηθες και αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής. Σε αυτήν ο ετοιμοπόλεμος καθηγητής ζει τον απόλυτο κίνδυνο, προσπαθώντας να βγάλει τον χρυσό –και το κυριότερο την ομάδα του– έξω από την τράπεζα.

Κάνει πρεμιέρα στις 3 Δεκεμβρίου.

Titans: Season 3

titans-season-3-episode-2-hbo-max-review-1050x591.jpg

Άλλη μια σειρά δράσης που ήδη έχουμε λατρέψει! Καθώς προσπαθούν να μείνουν ενωμένοι, οι Τιτάνες βασανίζονται από τον Red Hood -μια μυστηριώδη νέα απειλή που θέλει να καταστρέψει μια για πάντα την πόλης τους. Άραγε οι Τιτάνες καταφέρνουν να τους καταπολεμήσουν;

Κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου.

The Witcher: Season 2

the-witcher-season-2-release-date.jpg

Σχεδόν δύο μήνες πριν την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του "The Witcher", το Netflix μάς κάνει να ανυπομονούμε για τη μεγάλη πρεμιέρα, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα νέο συναρπαστικό trailer. Σύμφωνα με την ήδη γνωστή πλοκή, ένας μεταλλαγμένος επαγγελματίας κυνηγός τεράτων, ψάχνει τη μοίρα του σε έναν άγριο κόσμο όπου συχνά οι άνθρωποι είναι πιο κακοί από τα τέρατα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στη νέα σεζόν θα δούμε και νέες προσωπικότητες να εισέρχονται στη σειρά, ενώ όλα δείχνουν πως θα υπάρξει και 3η σεζόν για την οποία ανυπομονούμε εξίσου.

Κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου.

Emily in Paris: Season 2

image.jpg

Νέες, συναρπαστικές περιπέτειες έρχονται και πάλι για την πρωταγωνίστρια που δυσκολεύεται να ξεχάσει το τελευταίο βράδυ πάθους που πέρασε με τον γείτονά της. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, με την ίδια να προσπαθεί να βρει το θάρρος για να αποκαλύψει στα δικά της πρόσωπα όσα την απασχολούν, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τα πραγματικά συναισθήματά της για όσα συνέβησαν.

Κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου.

The movies

The Power of the Dog

p09tvf4j.jpg

Το δραματικό western με το φοβερό πρωταγωνιστικό τρίο -Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst και Jesse Plemons- στη νέα ταινία της Jane Campion έρχεται στο Netflix και πρόκειται να μας συναρπάσει. Αν και με λιγοστά πλάνα, το «The Power of the Dog» δίνει μια ατμοσφαιρική πρώτη ματιά στο πώς η Campion οραματίζεται ένα western, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Thomas Savage κι εξιστορεί το πώς η σχέση δύο πλούσιων αδερφών κατακρεμνίζεται, με αποτέλεσμα μια γυναίκα και το παιδί της να πιαστούν στα πυρά αυτού του τσακωμού.

Κάνει πρεμιέρα την 1η Δεκεμβρίου.

Single All the Way

618c420121000039826fef6f.jpg

Στο πατρικό του για τα Χριστούγεννα, ο Peter ζητά από τον κολλητό του να παριστάνει το αγόρι του, αλλά σχέδιο και συναισθήματα αλλάζουν, όταν οι δικοί του τού κάνουν προξενιό. Οικογενειακά δράματα, γέλιο, καθώς κι έντονα συναισθήματα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την ταινία, η οποία ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Κάνει πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου.

David and the Elves

david-elves.jpg

Ένα κουρασμένο, καταπονημένο ξωτικό τρέχει στον πραγματικό κόσμο όπου προσπαθεί να ζήσει τη μαγεία των Χριστουγέννων με τη βοήθεια ενός νεαρού αγοριού που έγινε πρόσφατα φίλος του. Εκεί, ωστόσο, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά απ' ό,τι τα είχε στο μυαλό του και η περιπέτεια για τον ίδιο ξεκινάει. Το μόνο σίγουρο είναι πως τελικά γίνεται «ένα» με την πολυπόθητη μαγεία των γιορτών.

Κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου.

The Unforgivable

the-unforgivable-1068x601.jpg

Μια γυναίκα που καταδικάστηκε για φόνο βγαίνει από τη φυλακή σε μια κοινωνία που δεν τη συγχωρεί και ψάχνει τη μικρή αδελφή της που αναγκάστηκε κάποτε να εγκαταλείψει. Αντιμέτωπη με εμπόδιο γνωρίζει πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλει πλέον από τη ζωή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το βρει. Καταφέρνει να φέρει εις πέρας όλες τις δυσκολίες;

Κάνει πρεμιέρα στις 10 Δεκεμβρίου.

A California Christmas: City Lights

lipsis.jpg

Πρόκειται για το sequel της περσινής επιτυχίας A California Christmas λαμβάνει μέρος αφότου οι Callie και Joseph ερωτεύονται. Τώρα έρχουν μια φάρμα κι ένα οινοποιείο. Όταν, όμως, η επιχείρηση και οι οικογενειακές υποχρεώσεις καλούν τον Joseph πίσω στην πόλη, η σχέση τους απειλείται.

Κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου.

1000 Miles from Christmas

1000-miles-from-christmas.jpg

Ο Raúl είναι ένας τριαντάχρονος άνδρας που δεν αγαπάει ούτε στο ελάχιστο τα Χριστούγεννα, επιλέγοντας να περάσει την περίοδο των γιορτών σε κάποια απομακρυσμένη παραλία. Αυτήν τη χρονιά, όμως, το αφεντικό του θα του αναθέσει μια δουλειά που έχει άμεση σχέση με τα Χριστούγεννα και την οποία δε θα μπορέσει να αρνηθεί. Μήπως τελικά αλλάζει γνώμη για όσα πίστευε γι' αυτήν την περίοδο του χρόνου;

Κάνει πρεμιέρα στις 24 Δεκεμβρίου.

Enjoy!