fbpixel

Search icon
Search
David Beckham: Γιατί είναι το απόλυτο αρσενικό που λατρεύουν όλες οι γυναίκες;
LIFE & CAREER

David Beckham: Γιατί είναι το απόλυτο αρσενικό που λατρεύουν όλες οι γυναίκες;

Το love story με τη Victoria Beckham κι η σαγηνευτική γοητεία που παραμένει αναλλοίωτη με το πέρασμα του χρόνου


Αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια άντρες σε όλο τον πλανήτη, ενώ οι γυναίκες τον λατρεύουν. Ο David Beckham ανήκει αναμφίβολα στην κατηγορία των ανθρώπων που όσο περνούν τα χρόνια, αποκτά μία άλλη, διαφορετική γοητεία και λάμψη, που κάνει τους πάντες να τον κοιτούν με θαυμασμό. Στα 46 του, ο Βρετανός πρώην ποδοσφαιριστής, μοιάζει πιο hot από ποτέ και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και σήμερα, κάθε του κίνηση αποτελεί θέμα συζήτησης. Αυτή τη φορά, ο Beckham εμφανίστηκε χωρίς μπλούζα κι έφτιαξε ένα δικό του, διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη βοήθεια μίας μπάλας, για τις ανάγκες γνωστού brand whiskey. Πάντα γοητευτικός, πάντα λαμπερός, πάντα αδιανόητα ακαταμάχητος...

Ο David Beckham έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά μας για πολλούς λόγους!

Το απόλυτο role model

shutterstock-91499729.jpg

Λένε πως οι άντρες δεν κλαίνε. Ότι μόνο δακρύζουν. Ωστόσο, ο David Beckham απέδειξε το ακριβώς το αντίθετο! Στο ποδοσφαιρικό του «αντίο» δεν άντεξε, «λύγισε», έκλαψε αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο, με τη Victoria και τα παιδιά τους να τον παρακολουθούν με τεράστια συγκίνηση. Το ίδιο κι όλοι όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο Parc des Princes τον Μάιο του 2013. Ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Μία βραδιά με πολλή συγκίνηση, χαρά και υπερηφάνεια. Η καριέρα του έμοιαζε με παραμύθι. Έκανε όλα τα όνειρά του πραγματικότητα, μεγαλούργησε κι είδε τον κόσμο να τον αποθεώνει. Κανείς δεν μπορεί να νικήσει το χρόνο και φυσικά, δεν τα κατάφερε ούτε αυτός. Ήρθε η ώρα για το δικό του φινάλε, ολοκληρώνοντας μία γεμάτη καριέρα που τα περιελάμβανε όλα. Γκολ, πανηγυρισμούς, κόντρες, χαρές, λύπες, δόξα, χρήματα, φήμη. Όλα! Η δική του ιστορία είχε happy end. Είχε σάρκα και οστά και γι΄αυτό έκλαψε και ξέσπασε. Εκείνη τη βραδιά στο Παρίσι, έδειξε σε όλους τους άντρες που τον παρακολουθούσαν πως δεν είναι κακό να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Ακόμη και τότε, έστειλε το δικό του μήνυμα.

Η ζωή του είναι γεμάτη ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η μεγάλη του αγάπη, το πάθος του. Μετά το τέλος της καριέρας του, μετακόμισε με τη Victoria στην Αμερική, απέκτησε τη δική του ομάδα και step by step, δημιούργησε μία νέα αυτοκρατορία. Ο David Beckham είναι πολλά περισσότερα από ένας -πρώην- ποδοσφαιριστής. Είναι ένας άνθρωπος που δε σταματάει ποτέ να προσπαθεί, που κυνηγάει τα όνειρά τους και προτρέπει τους πάντες να κάνουν το ίδιο. Στη δική του περίπτωση, ποτέ δεν ήταν τίποτα εύκολο ή δεδομένο. Στη διάρκεια της καριέρας του άκουσε πολλά κι ήταν πολλές οι στιγμές που έφτασε κοντά στην κατάρρευση. Υπήρχαν άνθρωποι που σχολίαζαν την εξωτερική του εικόνα, το γεγονός ότι αφιέρωνε αρκετό χρόνο σε αυτήν, τη σχέση του με τη Victoria και πολλά άλλα. Όμως, ποτέ δεν τον ένοιαζε τίποτα. Συνεχίζε το δικό του δρόμο. Αυτός ήξερε την αλήθεια κι αυτό του ήταν αρκετό.

Η Victoria και το ιδιαίτερο love story

shutterstock-96467867.jpg

Αν η ποδοσφαιρική του καριέρα μοιάζει με παραμύθι, τότε ο γάμος του με τη Victoria Beckham μοιάζει με ταινία του Hollywoοd. Το love story αυτού του ζευγαριού τα έχει όλα! Έρωτα, αγάπη, παιδιά, επιτυχίες, δόξα, αμύθητη περιουσία, φήμες, απιστίες, προδοσίες, χωρισμούς. Κι όμως, 22 χρόνια μετά είναι ακόμα μαζί. Ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια και μοιάζουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα. Η Victoria ήταν μέλος των Spice girls κι εκείνος, αγωνιζόταν στην Manchester United. Ο David ήταν αυτός που έκανε το πρώτο βήμα κι αφού ζήτησε από κοινό τους φίλο το τηλέφωνό της, κανόνισαν να βγουν ένα πρώτο ραντεβού. Ακολούθησαν πολλά άλλα κι όσο κι αν προσπαθούσαν να κρατήσουν -αρχικά- τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν τα κατάφεραν. 

shutterstock-124443013.jpg

Στις 24 Ιανουαρίου του 1998, της έκανε πρόταση γάμου σε ένα γνωστό restaurant στο Cheshunt της Αγγλίας κι ο Brooklyn, ο πρώτος καρπός του έρωτά τους ήρθε στη ζωή 14 μήνες αργότερα. Στις 4 Ιουλίου του 1999 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία λαμπερή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Luttrellstown Castle στην Ιρλανδία. Ο γάμος τους ήταν το γεγονός της χρονιάς στη Μεγάλη Βρετανία και κυριολεκτικά όλος ο κόσμος μιλούσε γι' αυτό! Απέκτησαν άλλα τρία παιδιά, τον Romeo James, την Harper Seven και τoν Cruz, ωστόσο δεν ήταν πάντα όλα εύκολα γι' αυτούς. Μέσα στα 22 χρόνια κοινού βίου, οι φήμες για χωρισμό έκαναν την εμφάνισή τους πολλές φορές. Το 2004 κυκλοφόρησε στην Αγγλία μία έντονη φημολογία για απιστία του David, όσο αυτός αγωνιζόταν στη Real Madrid στην Ισπανία και χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια, για να μιλήσει δημόσια η Victoria γι' αυτή την ιστορία. Δεν κρύφτηκε, παραδέχτηκε ότι ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για εκείνη, αλλά πήραν από κοινού την απόφαση να συνεχίσουν μαζί και να αφήσουν πίσω τους όσα προηγήθηκα. «Από την πρώτη στιγμή που την είδα, είπα ότι αυτή είναι η σωστή γυναίκα για μένα», έχει εξομολογηθεί ο David σε συνέντευξή του και τα λόγια του αυτά έχουν τη δική τους σημασία.

Ένας άνθρωπος που δεν εφησυχάζει ποτέ

Τα χρήματα κι η δόξα αποτελούν ζητούμενο για αρκετό κόσμο, για τον David Bechkam ωστόσο τίποτα δεν είναι αρκετό. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, που πέρασε πολλά στάθηκε όρθια και μοιάζει πιο ενωμένη από ποτέ, ολοκλήρωσε μία λαμπερή καριέρα στο ποδόσφαιρο που του χάρισε τεράστια χρηματικά ποσά, απέκτησε τη δική του ομάδα στο Μαϊάμι, υπέγραψε συμφωνίες με αμέτρητα brand και πρωταγωνίστησε σε καμπάνιες γνωστών οίκων. Τίποτα, ποτέ δεν τον σταμάτησε. Πάντα ήθελε το κάτι περισσότερο. Στα 46 του, συνεχίζει να δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε νέους τομείς και δεν έχει βρεθεί ακόμη στο δρόμο του ο άνθρωπος που θα του πει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Είναι τελειομανής, το έχει παραδεχτεί κι ο ίδιος εξάλλου. Είναι υπερκινητικός, γεμάτος ενέργεια κι όρεξη. Αποτελεί αναμφίβολα μία κατηγορία μόνος του!


Αυτή τη στιγμή αποτελεί ό,τι πιο hot μπορεί να συναντήσει κανείς στο Instagram, καθώς, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια γνωστής εταιρίας και μαγνητίζει τα βλέμματα με την άψογη εμφάνισή του. Έβγαλε την μπλούζα του, πήρε θέση απέναντι από έναν τοίχο, πήρε στα χέρια του το αγαπημένο του αξεσουάρ, μία ποδοσφαιρική μπάλα κι έφτιαξε το δικό του, χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ένα δέντρο γεμάτο χρώματα. Μία εικόνα που θα σας κάνει να «κολλήσετε» μπροστά της για μερικά δευτερόλεπτα. Γίνεται ένας άνθρωπος να μεγαλώνει τόσο όμορφα και να μη χάνει τίποτα από τη γοητεία του; Ο David Beckham έχει μία θέση στην καρδιά όλων των γυναικών για πολλούς λόγους. Υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής, επιχειρηματίας, ακόμη και μοντέλο. Είναι σύζυγος, πατέρας. Είναι ένας απλός άνθρωπος, που αγαπάει τη δουλειά και μαζί με τη Victoria έχουν καταφέρει να χτίσουν τη δική τους αυτοκρατορία και πορεύονται μαζί. Εμείς, απλά τους θαυμάζουμε...