fbpixel

Search icon
Search
Cristiano Ronaldo: Η απώλεια του νεογέννητου μωρού κι η ανακοίνωση που ραγίζει καρδιές
PEOPLE & MOMENTS

Cristiano Ronaldo: Η απώλεια του νεογέννητου μωρού κι η ανακοίνωση που ραγίζει καρδιές

Πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια του Πορτογάλου, που μας θυμίζει ότι όλοι είμαστε άνθρωποι


Πολλές φορές, η ίδια η ζωή έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι είμαστε όλοι άνθρωποι. Αντιμετωπίζουμε όλοι τα ίδια προβλήματα, διατρέχουμε τους ίδιους κινδύνους, καλούμαστε να ξεπεράσουμε τις ίδιες δυσκολίες. Υπάρχει μεγαλύτερος πόνος, από έναν γονιό που χάνει το παιδί του κι ακόμη περισσότερο, όταν μιλάμε για ένα νεογέννητο μωρό; Ο Cristiano Ronaldo κι η Georgina Rodríguez βιώνουν μία τεράστια απώλεια τις τελευταίες ώρες, με τον Πορτογάλο επιθετικό της Manchester United να κάνει τη σκληρή ανακοίνωση μέσα από τα social media και να ζητά από όλους κατανόηση και σεβασμό, σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Πίσω από τη λάμψη, υπάρχει ατελείωτος πόνος κι αυτό, το γνωρίζει πολύ καλά το διάσημο ζευγάρι.

Πολύ δύσκολη στιγμή για τον Πορτογάλο!

Η ευτυχία που έγινε εφιάλτης

1-uLXt2.png

Μία ζωή γεμάτη λάμψη, πλούτη, επιτυχίες, δόξα. Μία -φαινομενικά- τέλεια καθημερινότητα, με ανέσεις, με όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς. Ο Cristiano Ronaldo κι η Georgina Rodríguez ανακοίνωσαν πριν από μερικούς μήνες με τεράστια χαρά, ότι η οικογένειά τους θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, με τη διάσημη influencer να περιμένει δίδυμα. Ο Πορτογάλος έχει άλλα τρία παιδιά, τον Cristiano Ronaldo Jr., την Eva Maria Dos Santos και τον Mateo Ronaldο, ενώ το ζευγάρι απέκτησε μαζί και την Alana Martina dos Santos Aveiro. Όλα έμοιαζαν -λοιπόν- ιδανικά, με την Georgina να απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της, περιμένοντας με μεγάλη ανυπομονησία τα δύο νέα μέλη της οικογένειας. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά.

«Με βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε τον θάνατο του γιου μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορούν να νιώσουν οι γονείς. Μόνο η γέννηση της κόρης μας, μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τη φροντίδα και την υποστήριξή τους. Είμαστε συντετριμμένοι από αυτή την απώλεια και ζητάμε ιδιωτικότητα αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μωρό μου, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε πάντα. Cristiano Ronaldo και Georgina Rodríguez», ανέφερε ο Πορτογάλος πριν από μερικές ώρες στα social media κι ο κόσμος του ποδοσφαίρου -κι όχι μόνο- «πάγωσε»! Η σοκαριστική είδηση του θανάτου του νεογέννητου αγοριού τους, σκόρπισε θλίψη σε όλους, ενώ ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε, η σύντροφος του CR7 επρόκειτο να γεννήσει τον επόμενο μήνα και παραμένει άγνωστο το που έγινε τοκετός και για ποιο λόγο συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός.

Ζωή σαν παραμύθι; Μάλλον όχι!

Για τον περισσότερο κόσμο, ο Cristiano Ronaldo είναι ένας άνθρωπος που τα έχει όλα. Έχει παίξει στα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά club της Ευρώπης, είναι αρχηγός στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, έχει κατακτήσει αμέτρητα τρόπαια σε συλλογικό κι ατομικό επίπεδο, είναι ο απόλυτος ηγέτης! Όμως, στην περίπτωση του Πορτογάλου τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο εύκολα. Η ευτυχία ήταν μία λέξη που δεν υπήρχε στο λεξιλόγιό του όταν ήταν πιο μικρός. Αναγκάστηκε να γίνει σκληρός, να αναλάβει σημαντικές ευθύνες σε πολύ νεαρή ηλικία. Να πατήσει στα πόδια του και να κάνει πολλά βήματα μπροστά, ακόμη κι όταν δεν τον ευνοούσαν οι συνθήκες. Ο πατέρας του ήταν αλκοολικός και για πολλά χρόνια, η σχέση τους ήταν πραγματικά κακή. Μάλιστα, όπως έχει παραδεχθεί ο ίδιος, αυτός ήταν κι ο λόγος που τον έκανε από πολύ μικρό να μείνει μακριά από οποιαδήποτε μορφή εθισμού. 

2-pL5jw.webp

Βέβαια, είναι... εθισμένος στο ποδόσφαιρο, καθώς αφιέρωσε -σχεδόν όλη- τη ζωή του στην μπάλα. Ο πατέρας του, José Dinis Aveiro, εργαζόταν ως κηπουρός στη Μαδέιρα, τη γενέτειρά του, ωστόσο μετά τη δουλειά του ξεκινούσε το ποτό και μέρα με τη μέρα, τα πράγματα γίνονταν όλο και χειρότερα. Την ίδια στιγμή, ο μεγάλος αδερφός του, ο Hugo, εθίστηκε στα ναρκωτικά. Η μητέρα του, Maria Dolores dos Santos Viveiros da Aveiro ήταν ο άνθρωπος που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κρατήσει ενωμένη αυτή την οικογένεια κι ίσως γι' αυτό της έχει τεράστια αδυναμία. Αναγνωρίζει τις δυσκολίες που πέρασε κι από τη στιγμή που ο ίδιος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, φρόντισε ώστε να μη της λείπει τίποτα. Ο πατέρας του πέθανε σε ηλικία 52 ετών, εξαιτίας των χρόνιων προβλημάτων που του προκάλεσε το ποτό, ενώ ο Cristiano έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να σωθεί ο αδερφός του. Τίποτα δεν ήταν εύκολο, τίποτα δεν ήταν καν δεδομένο γι' αυτόν. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά κάθε μέρα, όλη μέρα. Ένας άνθρωπος που έμαθε στα δύσκολα και ποτέ δεν τα παρατάει. Η μοίρα του δείχνει τώρα ξανά το πιο σκληρό της πρόσωπο κι ο Cristiano, καλείται και πάλι να στηρίξει την οικογένειά του.

Το απόλυτο love story

Μία κοπέλα που εργάζεται σε έναν από τους κορυφαίους και πιο δημοφιλείς οίκους μόδας κι ένας ποδοσφαιριστής, που για πολλούς, είναι ο κορυφαίος του πλανήτη. Μία στιγμή, ήταν αρκετή για να ερωτευτούν. «Ήταν μια Πέμπτη του καλοκαιριού. Δούλευα στο κατάστημα Gucci. Θα έπρεπε να σχολάσω στις πέντε, αλλά μου τηλεφώνησε ένας συνάδελφος και μου είπε να περιμένω μισή ώρα επειδή θα ερχόταν μια πελάτισσα. Όταν τελικά έφυγα, εμφανίστηκε ένας πανέμορφος άνδρας, σχεδόν δυο μέτρα, με ένα παιδί και μια παρέα φίλων. Πανέμορφος. Άρχισα να νιώθω... πεταλούδες στο στομάχι. Δεν μπορούσα καν να τον κοιτάξω. Ντρεπόμουν», ανέφερε η Georgina στο ντοκιμαντέρ της, που κυκλοφόρησε στο Netflix, αναφερόμενη στη γνωριμία της με τον Cristiano. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα εξελίσσονταν έτσι τα πράγματα, αλλά η ζωή είχε άλλο πλάνο γι' αυτήν. 

georgina-rodriguez-pays-tribute-to-cristiano-ronaldo-on-instagram-1200x900-1552469882.jpg

«Ερχόταν να με πάρει από τη δουλειά. Ερχόταν με την Bugatti. Οι συνάδελφοί μου είχαν τρελαθεί. Πήγαινα στην δουλειά με το λεωφορείο κι έφευγα με Bugatti. Από εκεί που πουλούσα είδη πολυτελείας, έφτασα να τα φοράω στο κόκκινο χαλί. Έχω εκατομμύρια ακόλουθους κι είμαι η γυναίκα με τους περισσότερους ακόλουθους στον κόσμο», πρόσθεσε η σύντροφος του CR7. Τα πράγματα κύλησαν ιδανικά και για τους δύο, η Georgina βρήκε την απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπο του Cristiano και κάπως έτσι, δημιούργησαν μία πολύ όμορφη οικογένεια. Τώρα όμως, η ζωή τους δείχνει ένα πολύ σκληρό πρόσωπο και καλούνται κι οι δύο, αφενός να διαχειριστούν μία τεράστια απώλεια κι αφετέρου, να βρουν τη δύναμη να προχωρήσουν, για το άλλο τους νεογέννητο παιδί και τα υπόλοιπα τέσσερα που τους περιμένουν στο σπίτι τους...