fbpixel

Search icon
Search
Corner Store: Αυτό είναι το αγαπημένο γαστρονομικό hot spot της Taylor Swift με λίστα αναμονής μηνών
TASTE

Corner Store: Αυτό είναι το αγαπημένο γαστρονομικό hot spot της Taylor Swift με λίστα αναμονής μηνών

Το it restaurant της σεζόν


Το Corner Store, αποτελεί το νέο it restaurant στο Soho του Manhattan, κι ενώ παραμένει το κλασικό αμερικανικό εστιατόριο - με την υπογραφή της Catch Hospitality Group - κρατάει κάτι από την αισθητική μιας πιο ρομαντική αλλά ροκ αισθητικής. Σχεδιασμένος από το Rockwell Group, ο χώρος δημιουργεί μια ζεστή, νοσταλγική αίσθηση εμπνευσμένη από την παλιά εστιατορική σκηνή της Νέας Υόρκης.

3-bTpEb.jpg
Emily Andrews για το Rockwell Group

Κατά την είσοδο, τους επισκέπτες υποδέχεται ένα μεγάλο bar 13 θέσεων με κομψά ξύλινα πάνελ, βαμμένα με πράσινο χρώμα και με επένδυση από πράσινο όνυχα. Ένας εντυπωσιακός καθρέφτης αντίκα, διακοσμημένος με σχέδια του Oli - συντομογραφία του Olive - του χαρακτηριστικού χαρακτήρα του «martini man» του Corner Store, χρησιμεύει ως φόντο πίσω από το bar. Ένας ιδιαίτερος θάλαμος ντυμένος με ταπετσαρία με καραμελένιες ρίγες λειτουργεί ως διαχωριστικό μεταξύ του bar και του πρώτου dining room. 

2-PZsKA.jpg
Emily Andrews για το Rockwell Group

Η κεντρική τραπεζαρία διαθέτει ξύλινα δάπεδα σεβρόν, καθίσματα banquet επικαλυμμένα με πράσινο βελούδο και δέρμα με διαμαντένια φουντώματα και τραπέζια από δρυ, τα οποία προσδίδουν μια vintage αίσθηση. Εν τω μεταξύ, το κεντρικό dining room είναι επενδεδυμένο με δερμάτινες καρέκλες με φουντίτσες και προσαρμοσμένα πορτατίφ. Στους δύο φεγγίτες δεσπόζουν ριγέ κουρτίνες και οι τοίχοι είναι επενδεδυμένοι με πάνελ από κόκκινο μοτίβο και μια συλλογή από vintage εικόνες της Νέας Υόρκης.

Εκτός της τραπεζαρίας, μια κλειστή γυάλινη αυλή 50 ατόμων - με bespoke πολυθρόνες, μπιστρό τραπέζια και εντυπωσιακό πράσινο - θα είναι ανοιχτή για το κοινό κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών. 

5-ydHb2.jpg
Emily Andrews για το Rockwell Group

«Το Corner Store προορίζεται να αποτελέσει το απόλυτο meeting-spot στην περιοχή με εξαιρετικό φαγητό και ζεστή ατμόσφαιρα», λέει ο Shawn Sullivan, συνεργάτης του Rockwell Group και επικεφαλής του studio στο Elle Decor. «Θέλουμε οι άνθρωποι να αισθάνονται άνετα εδώ, σαν να βρίσκονται στον καθημερινό τους χώρο». Αλλά φυσικά, αυτός ο χώρος κάθε άλλο παρά πεζός είναι. Η Taylor Swift έχει επισκεφτεί το εστιατόριο ήδη δύο φορές. Και ναι, θα πρέπει να κλείσετε μια θέση στη λίστα αναμονής που διαρκεί εβδομάδες για να έχετε ελπίδες για κράτηση», καταλήγει.

1-TAMHY.jpg
Emily Andrews για το Rockwell Group

Ο όμιλος Rockwell Group ήταν πολυάσχολος φέτος, έχοντας στο τιμόνι του άλλα δύο εστιατόρια που κάνουν θραύση στη σκηνή της εστίασης της Νέας Υόρκης: το Din Tai Fung, το place-to-be για dumpling που άνοιξε τον Ιούλιο στο κέντρο του Manhattan, και το μαξιμαλιστικό Coqodaq, όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν fried chicken και χαβιάρι, προσφορά των δημιουργικών μυαλών πίσω από το Cote restaurant.