fbpixel

Search icon
Search
Copenhagen Fashion Week: Τα καλύτερα street style looks που ξεχωρίσαμε μέχρι στιγμής
THE LOOK

Copenhagen Fashion Week: Τα καλύτερα street style looks που ξεχωρίσαμε μέχρι στιγμής

Δίνοντάς μας έμπνευση για τις χειμερινές μας εμφανίσεις


H Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, αναδεικνύοντας όλες τις νέες συλλογές των πιο cool Σκανδιναβικών brands, που λατρεύουν τα it girls ανά τον κόσμο. Πέρα, όμως, από τις καινούριες collection, η προσοχή μας έπεσε αυτές τις ημέρες στα looks των street stylers, που εντυπωσίασαν με τα κομμάτια που επέλεξαν για τις stylish εμφανίσεις του, δίνοντάς μας έμπνευση για τα χειμερινά μας σύνολα μέσα από τα trends της σεζόν τα οποία ανέδειξα.

Οι δρόμοι της Δανίας πλημμυρισμένοι από στιλ!

Red Power

932dc39c6b9e4de69fe4d14df8b0ca1c.jpg

Μπορεί αυτές τις ημέρες η Κοπεγχάγη να είναι συννεφιασμένη, αλλά οι fashionistas πήγαν κόντρα στον καιρό και στην εποχή, καθώς ξεχώρισαν στο πλήθος για τα colorful looks τους. Ένα από αυτά τα χρώματα είναι και το κόκκινο, το οποίο είχε την τιμητική του. Από total red looks, μέχρι μικρές λεπτομέρειες που απογείωσαν ακόμα και τις πιο απλές εμφανίσεις, αυτή είναι μια ακόμα απόδειξη πως το κόκκινο θα είναι παντού γι' άλλη μια σεζόν.

The New Neutrals

683dffbf08664652878ee15f1ab73e2e.jpg

Και πάλι, ο πρωταγωνιστούν του street style ήταν τα γήινα χρώματα, τα οποία σε πολλά σύνολα τα είδαμε συνδυασμένα με τον πιο αναπάντεχο και μη αναμενόμενο τρόπο. Πέρα από τα ton sur ton outdits, η νέα τάση που αναδείχθηκε ήταν το combo μεταξύ neutrals και πιο funky αποχρώσεων, όπως το πράσινο, το ροζ και το μπλε. Οι ουδέτεροι τόνοι έδεσαν φανταστικά με άλλους πιο έντονους.

P For Prints

8b3c52f0fcfb439480233e551313d308.jpg

Πολλά prints, διάφοροι statement συνδυασμοί που ας ενέπνευσαν. Τα πουά ήταν από τα μοτίβα που είδαμε να κυριαρχεί και μας εντυπωσίασε, όπως επίσης και τα florals - δύο κλασικά prints, που ωστόσο συνδυάστηκαν με πρωτοποριακό τρόπο, όπως με fruit patterns σε έντονα χρώματα. Τα looks αυτά μας έκαναν ξεκάθαρο πως ακόμα και τον χειμώνα μπορούμε να χαρίσουμε ένα πιο playful twist στις εμφανίσεις και να τολμήσουμε να «παίξουμε» με διαφορετικά μεταξύ τους μοτίβα.

Coats' Season

76b718036391492492ce571d74c228f3.jpg

Τα Scandi gilrs έχουν αποδείξει πως με μία μόλις κίνηση μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση, δίνοντας ιδιαίτερο χαρακτήρα στα καθημερινά items και ποντάροντας στην άνεση. Πώς το καταφέρνουν αυτό με επιτυχία; Επιλέγουν εντυπωσιακά πανωφόρια, που τις κρατούν ζεστές και στιλάτες all day long, κάτι που είδαμε έντονα και στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης. Το μαύρο και οι αποχρώσεις του καφέ είχαν την τιμητική τους, ενώ δεν ήταν λίγες εκείνες που επέλεξαν να χαρίσουν χρώμα στην εικόνα τους με μπορντό ή printed καμπαρντίνες, γούνες και παλτό.

Accessories For Ever

af2614f2a4cc4dd58b45424f53890ed0.jpg

Ένα outfit χωρίς αξεσουάρ δεν είναι ολοκληρωμένο και αυτό το αποδεικνύουν οι Σκανδιναβές μέσα από κάθε τους εμφάνιση. Στο CPHFW, πέρα από τις τσάντες που τράβηξαν την προσοχή μας, είδαμε πως οι γραβάτες έχουν επανέλθει δυναμικά, δίνοντας ένα πιο ανδρόγυνο στιλ στην εικόνα με sexy τρόπο, ενώ εξίσου πρωταγωνιστικά ήταν και τα γυαλιά ηλίου και οράσεως σε ιδιαίτερα designs, όπως επίσης και τα κοσμήματα.

Φωτογραφίες: Noorunisa, Courtesy of CPHFW