fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Comfy & classy: Τα χειμωνιάτικα must-have items που είναι κατάλληλα για όλη τη μέρα

Μαζί με το sustainable brand, AMMA, ανακαλύπτουμε τα trends του χειμώνα


Comfy & classy: Τα χειμωνιάτικα must-have items που είναι κατάλληλα για όλη τη μέρα

Τα τελευταία χρόνια, οι τάσεις της μόδας μας έχουν παραπέμψει σε πιο minimal αλλά και οικολογικές επιλογές που μετατρέπονται σε staple κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Πλέον, κυριαρχεί η ποιότητα έναντι της ποσότητας καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, συμπεριλαμβανομένων και των ψυχρότερων μηνών. Βασικός στόχος είναι να είμαστε ανεπιτήδευτα κομψές - χωρίς υπερβολές - αλλά με ανυπέρβλητο στιλ και αυτό είναι το κύριο στοιχείο που αναζητούμε από τα outfits που θα μας συνοδέψουν αβίαστα στην καθημερινότητα μας. Με την αφορμή αυτή, λοιπόν, ανακαλύψαμε τη συλλογή «Unearthy Intimacy» από το αυθεντικό, ελληνικό brand, AMMA και ξεχωρίσαμε τα πιο easy to wear looks. H συγκεκριμένη κολεξιόν περιστρέφεται γύρω από την οικειότητα. Μία οικειότητα απόκοσμη, η οποία απλώς προκύπτει. Μία μυστηριώδης έλξη που φέρνει κοντά ανθρώπους, αντικείμενα και ιδέες.

Επαναπροσδιορίστε, λοιπόν, την κλασική κομψότητα και χαρίστε στον εαυτό σας μια comfy but still chic αισθητική, που είναι ταυτόχρονα τόσο υπερκόσμια όσο και γήινη μαζί!

The duvet coat

amma-0280.jpg

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πρέπει να βγούμε στο κρύο τις ημέρες που θα προτιμούσαμε να είμαστε στο κρεβάτι. Η λύση; Πάρτε το πάπλωμα μαζί σας, φυσικά. Το συγκεκριμένο παλτό είναι το μυστικό για να καταπολεμήσετε τον ψυχρό καιρό, δείχνοντας chic & cosy και απόλυτα εναρμονισμένες με το winter season. Επίσης, μπορείτε να το φορέσετε και σε σετ για ένα πιο co-ordinated και απόλυτα άνετο outfit.

Sleek & statement look

amma-0045.jpg


Μπορείτε να διατηρήσετε το σύνολό σας εκλεπτυσμένο συνδυάζοντας ένα απλό και διαχρονικό μαύρο sweater dress με black boots και ένα statement πανωφόρι. Πρόκειται για ένα απόλυτα easy-to-wear duo που μπορεί να σας συνοδέψει παντού - από το πρωί ως το βράδυ. 

Fuzzy textures

amma-3348.jpg


Η οικειότητα είναι σχεδόν συνώνυμη με τις μαλακές υφές που θα μας διατηρήσουν άνετες αλλά και ζεστές τις πιο κρύες ημέρες του έτους. Επιλέξτε κομμάτια (ή ακόμα καλύτερα matching sets) σε cosy φινιρίσματα που ενδείκνυνται για την πρακτικότητα αλλά και το ultra luxe feel που αποπνέουν. 

The neutral prints

amma-0641.jpg


Τα maxi φορέματα και οι φούστες που μας είχαν γίνει έμμονη ιδέα το φθινόπωρο, είναι λογικό να επηρεάσουν και τις επιλογές των εξωτερικών μας ρούχων. Το σαρωτικό, μάξι παλτό ταιριάζει τέλεια με φορέματα που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο και μπότες μέχρι το γόνατο, αλλά τυχαίνει να δείχνει εξίσου καλό και με τζιν και φλατ. Όπως και να το συνδυάσετε, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τη δραματική σιλουέτα που δημιουργεί αυτό το tailored παλτό, ειδικά όταν έχει κάποιο διαχρονικό winter-y pattern σε neutral χρωματισμούς. 

B&W

amma-1200.jpg


Ο πιο κλασικός χρωματικός συνδυασμός - εννοώντας πάντα το black & white - είναι πάντα επίκαιρος και για την επερχόμενη, χειμερινή σεζόν. Επιλέξτε το σε ασπρόμαυρα items, συνδυαστικά ή και σε monochromatic outfits. Φέτος έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στις πιο baggy, sporty γραμμές που παραμένουν stylish και κατάλληλες για all day wear. 

Φέτος το χειμώνα η κομψότητα ορίζεται με έναν τρόπο διαφορετικό αλλά πρακτικό και φυσικά πιο οικείο από ποτέ!

1

Daisen μπλούζα

AMMA BUY HERE

2

Warsaw φόρεμα

AMMA BUY HERE

3

Aurora πανωφόρι

AMMA BUY HERE

4

Nairobi μπλούζα

AMMA BUY HERE

5

Rouen παντελόνι

AMMA BUY HERE

6

Raleigh φόρεμα

AMMA BUY HERE

7

Kaya πανωφόρι

AMMA BUY HERE

8

Casablanca φόρμα

AMMA BUY HERE

9

Seoul μπλούζα

AMMA BUY HERE

10

Chennai φούστα

AMMA BUY HERE

11

Trenton πουκάμισο

AMMA BUY HERE

12

Toulon παντελόνι

AMMA BUY HERE

13

Malaga πανωφόρι

AMMA BUY HERE

Info: Προξένου Κορομηλά 26, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2311 243127, ammashop.gr, Instagram: @amma_garments