fbpixel

Search icon
Search
Christmas movies: Οι 5 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix που ήδη έχουμε αγαπήσει
ARTS & CULTURE

Christmas movies: Οι 5 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix που ήδη έχουμε αγαπήσει

Οι μοναδικές τους ιστορίες μας έχουν μυήσει στη γοητευτική ατμόσφαιρα των ημερών


Η αγαπημένη μας εποχή πλησιάζει και εμείς προετοιμαζόμαστε με τους πιο δημιουργικούς τρόπους για να υποδεχθούμε τη γιορτινή της ατμόσφαιρα. Μετράμε ήδη αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, ανυπομονώντας να μπούμε στο κλίμα τους. Η πλατφόρμα του Netflix έχει οργανωθεί με τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις, ώστε να μας εισάγει με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο στη μαγική χρυσόσκονη των ημερών. Έχει δημιουργήσει την special Christmas κατηγορία, στην οποία μια ευρεία γκάμα από ταινίες και σειρές, μας περιμένουν για να περάσουμε τις πιο διασκεδαστικές στιγμές παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Εμείς ξεχωρίσαμε ήδη 5 αγαπημένα Christmas φιλμς και σας τα προτείνουμε για να ξεκινήσετε από απόψε τις προβολές τους. 

A Christmas Miracle for Daisy

o-milagre-de-natal-de-daisy-chega-a-netflix-ve-o-elenco-e-trailer.webp

Η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Whitney δέχεται μια εορταστική έκπληξη όταν ο νέος της πελάτης αποδεικνύεται ότι είναι ο πρώην της, του οποίου η κόρη εύχεται μια μητέρα αυτά τα Χριστούγεννα. Μια ρομαντική ταινία σε σενάριο J.B. White και σκηνοθεσία Mike Rohl. Πρωταγωνιστούν: Jill Wagner, Nick Bateman, Tegan Moss. 

Christmas With You

aaaaqu-es7ahn98h-sihmwbjshu3i8s7zowz1h37fb8p9z4svy9kh6fynq7lge1kngxvesyk7gav66wlel7uk9yu-gskq4ij4sscyu2u1usg19z-mnspgpa86rkoylaijnu9jkzoe3cdiin9brit-2dpa-7egqm.jpg
Ο ήρωάς μας ακολουθεί μια ποπ σταρ που η καριέρα της εξαντλείται και δραπετεύει σε μια μικρή πόλη όπου βρίσκει όχι μόνο έμπνευση αλλά και την πραγματική αγάπη. Το Christmas with You είναι μια αμερικανική χριστουγεννιάτικη ρομαντική κωμωδία του 2022 σε σενάριο των Paco Farias, Jennifer C. Stetson και Michael Varrati, σκηνοθεσία της Gabriela Tagliavini και πρωταγωνιστές τους Aimee Garcia και Freddie Prinze Jr.

I believe in Santa

aaaabsiy5hmea-swgqqduxksj7kxr1ugosu6lr3ilng8qluegwqdvuid-7loqdwddtumc92zevds-am3vdk-wbmm39a44tj-5ivimc5s.jpg
Μετά από πέντε ευτυχισμένους μήνες που βγαίνει με τον Τom,  η Lisa τρομοκρατείται όταν μαθαίνει ότι εκείνος έχει εμμονή με τη λιγότερο αγαπημένη της γιορτή. Μήπως ήρθε η ώρα να δώσει άλλη μια ευκαιρία στα Χριστούγεννα; Μια χαλαρή ρομαντική κομεντί παραγωγής Netflix με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Alex Ranarivelo. Πρωταγωνιστούν: Christina Moore, John Ducey, Violet McGraw.

Falling for Christmas

221111145724-01-falling-for-christmas.jpg


Τις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, μια νεαρή και πρόσφατα αρραβωνιασμένη κληρονόμος παθαίνει ένα ατύχημα στο σκι. Αφού διαγιγνώσκεται με αμνησία, βρίσκεται υπό τη φροντίδα του γοητευτικού ιδιοκτήτη του καταφυγίου και της κόρης του. Η ταινία "Falling for Christmas" είναι μια ρομαντική κομεντί, που γυρίστηκε το 2022 σε σενάριο Jeff Bonnett και Ron Oliver και σκηνοθεσία Janeen Damian. Πρωταγωνιστούν: Lindsay Lohan, Chord Overstreet Chord Overstreet, George Young. 

The Holiday

sei-136580605-2ff5.webp
Δύο γυναίκες, μία από την Αμερική και μία από τη Βρετανία, ανταλλάσσουν σπίτια τα Χριστούγεννα μετά από κακό χωρισμό με τους φίλους τους. Και οι δυο τους θα συναντήσουν τον έρωτα στο πρόσωπο δύο ντόπιων αντρών, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποιούν ότι η επικείμενη επιστροφή στην πατρίδα μπορεί να δώσει τέλος στις σχέσεις που έχουν δημιουργήσει. Η ταινία "The Holiday" κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2006 σε σενάριο και σκηνοθεσία Nancy Meyers. Πρωταγωνιστούν: Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law. 

Enjoy Christmas spirit!