fbpixel

Search icon
Search
THE GIFT GUIDE

Christmas is here: 12 απίθανα gift sets που θα ξετρελάνουν όλες τις λάτρεις της ομορφιάς-part 2

Εντυπωσιάστε τις γυναίκες της ζωής σας με φοβερά σετ δώρων


Christmas is here: 12 απίθανα gift sets που θα ξετρελάνουν όλες τις λάτρεις της ομορφιάς-part 2

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι έχετε ήδη αρχίσει να φτιάχνετε λίστες για τα δώρα που πρόκειται να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αναμφισβήτητα, όλες θα έχετε στην παρέα σας κάποια που να αγαπάει την περιποίηση του προσώπου και του σώματος και να περνάει ώρες στο μπάνιο της μεταμορφώνοντάς το σε σπα ή που λατρεύει το μακιγιάζ. Γι' αυτό χρειάζεστε τις ιδανικές προτάσεις δώρων που θα ανταποκρίνονται απόλυτα στο lifestyle και τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων. Ή και που θα προσφέρετε στον εαυτό σας για να ανεβάσετε την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη!

Αν ωστόσο δυσκολεύεστε να διαλέξετε ανάμεσα στα ποικίλα Christmas gift sets που βρίσκονται μπροστά σας -ή πολύ απλά δεν ξέρετε κυριολεκτικά από που να ξεκινήσετε- εμείς συγκεντρώσαμε 12 ανεπανάληπτα σετ δώρων που θα ανακαλύψετε στα online καταστήματα ομορφιάς και πρέπει να αποκτήσετε από τώρα!

e7b7e6724668d50a492c263d26198d2e.jpg

The beauty gift sets

The Golden Masks Kit Wild Wishes, Sephora Collection: The Golden Mask kit. Για να λάμψετε κατά τη διάρκεια των διακοπών, τι καλύτερο από τις χρυσές μάσκες; Σε αυτό το πακέτο υπάρχουν τρεις: για τα μάτια, τα χείλη και ακόμη και για το πρόσωπο.

Cinnamon Bear Makeup Collection, Too Faced: Αυτή η απαλή και πικάντικη παλέτα σκιών ματιών με άρωμα κανέλας και μια λαμπερή ροζ σκιά ματιών εκφράζει το σέξι πνεύμα της εποχής των Χριστουγέννων. Περιλαμβάνει ζεστές κι εύκολα συνδυάσιμες αποχρώσεις σε διάφορα φινιρίσματα, καθώς και μια απόχρωση Cinnamon Bear, το εμβληματικό κραγιόν Melted Matte.

Σετ ANEW Clinical I, Avon: Το σετ περιλαμβάνει το Serum Εξομάλυνσης των Ρυτίδων Clinical Anti-Wrinkle (30ml) και το Συμπυκνωμένο Serum Γεμίσματος των Ρυτίδων Anti-Wrinkle (30ml) σε μια υπέροχη τσάντα Δώρου.

 Mask fanatics

Mask fanatics

The Golden Masks Kit Wild Wishes, Sephora Collection, Sephora

Buy here
 For makeup lovers

For makeup lovers

Cinnamon Bear Makeup Collection, Too Faced, Sephora

Buy here
 Must-haves

Must-haves

Σετ ANEW Clinical I, Avon

Buy here
 Wild gift

Wild gift

Libre Eau de Parfum set, YSL, Sephora

Buy here
 Baked skincare

Baked skincare

Gift set-Caramel biscuit, Freshline, Glowbox

Buy here
 Santa baby

Santa baby

Santa's Bag 2020 with Reed Diffuser, Cherrybox

Buy here

Libre Eau de Parfum set, YSL: Για την περίοδο των γιορτών, τα εμβληματικά προϊόντα YSL Beauté ντύνονται με το πιο ζωηρό, ξέφρενο λεοπάρ print από κόκκινο glitter. Αυτό το σετ περιλαμβάνει LIBRE Eau de Parfum 50ml, mini μολύβι ματιών MINI DESSIN DU REGARD, mini κραγιόν ROUGE PUR COUTURE N°1 και mini Mascara Volume Effet Faux Cils.

Gift set-Caramel biscuit, Freshline: Ποιος θα μπορούσε να πει «όχι» σε ένα λαχταριστό σετ που περιέχει αφρόλουτρο, γαλάκτωμα και splash σώματος με άρωμα καραμέλας και φρεσκοψημένου μπισκότου; Οι νότες της τραγανής καραμέλας, της πραλίνας και των σπιτικών μπισκότων σε συνδυασμό με φυσικά εκχυλίσματα, θα φροντίσουν την επιδερμίδα σας δίνοντας ένα «λαχταριστό» και τέλεια αρωματισμένο αποτέλεσμα! Το σετ περιέχει αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος & Body Splash. 

Santa's Bag 2020 with Reed Diffuser, Cherrybox: Στον φετινό σάκο του Άγιου Βασίλη, το Special Edition Santa’s Bag, έχουμε φροντίσει να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για χαλάρωση και περιποίηση στο σπίτι. 6 προϊόντα, όλα σε full size συσκευασία, με χρώματα και αρώματα Χριστουγέννων, υπόσχονται να σας βάλουν στο εορταστικό κλίμα και να σας ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη!

Beautiful You-Wine elixir Rich Texture, APIVITA: Ένα μοναδικό σετ δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε ένα πολύχρωμο και γιορτινό νεσεσέρ. Ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης προσώπου για Μείωση Ρυτίδων & Σύσφιξη με τη WINE ELIXIR Αντιρυτιδική Κρέμα για Σύσφιξη & Lifting πλούσιας υφής, σε ένα όμορφο limited edition pouch. Μαζί με την WINE ELIXIR Αντιρυτιδική Κρέμα για Σύσφιξη & Lifting πλούσιας υφής, παίρνετε δώρο ένα Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3 σε 1 – Πρόσωπο & Μάτια και μια WINE ELIXIR Κρέμα Νύχτας για Ανανέωση & Lifting σε ειδικό μέγεθος.

Rose Prick Eau de parfum set, Tom Ford Beauty: Εμπνευσμένο από τον ιδιωτικό κήπο του Tom Ford, το Rose Prick είναι ένα άγριο μπουκέτο από μια υπεροχή τριλογία τριαντάφυλλων - Rose de Mai, ρόδου Βουλγαρίας και Τουρκίας. Με ανόθευτο και ξεχωριστό τρόπο, οι βλαστοί ενώνονται μεταξύ τους με τα διαπεραστικά τους αγκάθια και αναγεννούν τα άνθη τους σε ροζ τελειότητα. 

     Xmas beauty

    Xmas beauty

    Beautiful You-Wine elixir Rich Texture, APIVITA

    Buy here
     Perfume maniacs

    Perfume maniacs

    Rose Prick Eau de parfum set, Tom Ford Beauty, attica beauty

    Buy here
     By Draw Bertson

    By Draw Bertson

    Be Legendary lipstick Trio set, Smashbox, attica beauty

    Buy here
     Σε πολυτελή θήκη

    Σε πολυτελή θήκη

    Σετ Abeille Royale Oil, Guerlain, notos

    Buy here
     Beautiful smells

    Beautiful smells

    Christmas cracker, Jo Malone London, Hondos Center

    Buy here
     Christmas glam

    Christmas glam

    Love & Go set, Bobbi Brown

    Buy here

    Be Legendary lipstick Trio set, Smashbox: Μια συλλογή από 3 Be Legendary Lipsticks σε κανονικό μέγεθος σε συλλεκτική γιορτινή συσκευασία. Η ενυδατική, κρεμώδης φόρμουλα μαλακώνει & προστατεύει τα χείλη χάρη στο βούτυρο καριτέ και τις βιταμίνες C και E. Έντονα χρώματα τα οποία γλιστρούν εύκολα, για να αναδείξετε τη λάμψη σας και στις φετινές γιορτές. Στις φετινές γιορτές, η Smashbox γιορτάζει την Τέχνη του Παιχνιδιού. Για τον λόγο αυτό, ο καλλιτέχνης Draw Bertson, δημιούργησε αυτά τα makeup sets περιορισμένης έκδοσης τα οποία βρίσκονται σε παιχνιδιάρικες & επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες.

    Σετ Abeille Royale Oil, Guerlain: Αυτό το σετ Abeille Royale Oil περιέχει ένα πλήρες πρόγραμμα που αψηφά την ηλικία σε μια πολυτελή θήκη: Fortifying Lotion with Royal Jelly (40 ml)- Multi-Wrinkle Minimizer Eye Cream (3 ml)- Youth Watery Oil (5 ml)- Double R Renew & Repair Serum (50 ml). 

    Christmas cracker, Jo Malone London: Το χριστουγεννιάτικο Cracker αποτελεί ένα πρωτότυπο δώρο ή και την τέλεια διακόσμηση για τα εορταστικά δείπνα. Το σετ περιλαμβάνει: Peony & Blush Suede Cologne, 9ml Wood Sage & Sea Salt Body & Hand Wash, 15ml Wild Bluebell Body Crème, 15ml.

      Love & Go set, Bobbi Brown: Το Love & Go σετ περιλαμβάνει 1 Long-Wear Cream Shadow Stick στην απόχρωση Golden Pink - σε mini μέγεθος, 1 Smokey Eye Mascara 6ml - σε κανονικό μέγεθος, Crushed Lip Color στην απόχρωση Babe - σε mini μέγεθος, 1 Soothing Cleansing Oil 30ml - σε mini μέγεθος κι ένα τσαντάκι από οργανικό βαμβάκι.

      Δείτε το part 1 των χριστουγεννιάτικων gift sets εδώ