fbpixel

Search icon
Search
Christmas day: Πώς να κάνετε κάθε look πιο γιορτινό, ανεξαρτήτως περίστασης
STYLING TIPS

Christmas day: Πώς να κάνετε κάθε look πιο γιορτινό, ανεξαρτήτως περίστασης

Παραμείνετε chic & festive όλη τη μέρα ακολουθώντας συγκεκριμένα styling tips


Η πιο λαμπερή ημέρα του έτους είναι επίσημα εδώ! Όταν αναφερόμαστε στα σύνολα που θα επιλέξουμε τη μέρα των Χριστουγέννων, υπάρχουν κάποια βασικά στοιχεία που δεν γίνεται να λείπουν, ανεξαρτήτως της περίστασης ή των τάσεων που κυριαρχούν την εκάστοτε περίοδο. Το κόκκινο, που αποτελεί και το χρώμα της σεζόν, είναι συνώνυμο με τη festive season που διανύουμε. Από την άλλη πλευρά, η λάμψη βρίσκεται στο επίκεντρο πιο έντονα από ποτέ, ενώ παράλληλα, τα εντυπωσιακά αξεσουάρ και τα chic υφάσματα αποτελούν φανταστικές πινελιές που θα απογειώσουν την εικόνα μας, εύκολα και γρήγορα!

Από το Χριστουγεννιάτικο δείπνο ή οπουδήποτε αλλού σκοπεύετε να παρευρεθείτε, δώστε λίγο παραπάνω προσοχή στο Christmas look σας προσθέτοντας στοιχεία που θα το κάνουν ακόμα πιο γιορτινό. Scroll down για τα πιο hot styling tips αυτή τη στιγμή!

Add red

red-k3BZz.jpg
Image source: @lucywilliams02, Net-a-porter

Το κόκκινο αποτελεί βασική απόχρωση κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων γι' αυτό και βρίσκεται πάντοτε στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας αυτές τις ημέρες του χρόνου. Το πως θα το εντάξετε στην εικόνα σας εξαρτάται από το στιλ και τη διάθεση σας. Τολμήστε να επιλέξετε ένα total red look για ένα απίθανα γιορτινό look. Συνδυάστε το παντελόνι μ' ένα top και διατηρήστε τα αξεσουάρ σας στην ίδια απόχρωση. Σε περίπτωση όμως που θέλετε να ακολουθήστε την τάση με πιο διακριτικό τρόπο, μπορείτε να προσθέσετε μόνο ένα κόκκινο στοιχείο. Μια φούστα, ένα φόρεμα ή ένα fuzzy cardigan που καλύπτει μεγάλη επιφάνεια της εικόνα σας θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Μην ξεχνάτε πως τώρα είναι η ώρα να εντάξετε το κόκκινο καλσόν, που έχουμε δει παντού, αν είστε φαν της τάσης. 

Sparkle it up!

sparkle.jpg

H λάμψη είναι ένα από τα must στοιχεία της σημερινής ημέρας. Επιλέξτε ένα σετ παγιέτας, μια sequin top ή μια midi φούστα που αποτελεί it-item για φέτος. Σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό από τις παγιέτες μπορείτε να δοκιμάσετε metallic items σε διάφορα χρώματα, ή το άνετο και άκρως εντυπωσιακό lurex ύφασμα. Τα αξεσουάρ, όπως τα παπούτσια και οι τσάντες έχουν σημαντικό ρόλο στην εικόνα σας. Glittery sandals αλλά και shoulder bags στην ίδια φιλοσοφία θα δώσουν αυτό το sparkly twist που θα αναβαθμίσει κάθε look στο λεπτό.

A touch of velvet

velvet.jpg
Image source: @camillecharriere, @lucywilliams02

Αν υπάρχει ένα ύφασμα που είναι συνώνυμο των εορταστικών ημερών, αυτό είναι σίγουρα το βελούδο. Εντυπωσιακό και άκρως γιορτινό, μπορεί να σας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πως να το φορέσετε; Επιλέξτε ένα tailored velvet trouser ή ένα maxi dress και συνδυάστε με high heels ή μπότες.

Total black or white

black-and-white-926Op.jpg
Image source: @ariviere, @carodaur

Αν θέλετε να διατηρήσετε ένα πιο μινιμαλ στιλ, τα tonal, μονοχρωματικά looks είναι ο τρόπος να το πετύχετε. Εκτός από chic και classy, το total black είναι απόλυτα γιορτινό σε όλες τις εκδοχές του. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε ένα "ήσυχο" αλλά παράλληλα εντυπωσιακό outfit, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα sexy black dress. Μπορείτε επίσης να εντάξετε τα winter whites στο look σας με μονοχρωματικό τρόπο - καθώς πρόκειται για ένα ακόμα neutral & chic χρώμα που πραγματικά δεν έχει εποχή. 


Bonus tip:  Μην ξεχνάτε πως τα αξεσουάρ μπορούν να απογειώσουν την εικόνα σας και να εκτοξεύσουν στα ύψη τη δυναμική σας. Έχουν την ικανότητα να μεταμορφώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Πειραματιστείτε με την εικόνα σας και επιλέξτε κομμάτια που δεν θα επιλέγατε υπό άλλες συνθήκες. Oversized earrings, κολιέ, cuffs αλλά και φιόγκοι είναι απόλυτα in!



Feature image source: Jimmy Choo