fbpixel

Search icon
Search
Chocolate, my dear! Η γλυκιά πρωταγωνίστρια του Πάσχα κουβαλά κορυφαίες υπογραφές
TASTE

Chocolate, my dear! Η γλυκιά πρωταγωνίστρια του Πάσχα κουβαλά κορυφαίες υπογραφές

Louis Vuitton, Dior και Ritz Paris μοιράζονται μαζί μας τις exclusive Easter συλλογές τους


Το Πάσχα πλησιάζει και η ανάγκη για εκλεπτυσμένες γαστρονομικές προτάσεις έχει γίνει ακόμη πιο επιτακτική. Τις τελευταίες ημέρες, διεθνείς luxurius Οίκοι, καθώς και διακεκριμένα ξενοδοχεία μοιράζονται στα social media φαντασμαγορικές και πολλά υποσχόμενες εικόνες των γευστικών δημιουργημάτων τους, με γλυκιά πρωταγωνίστρια τη σοκολάτα. Την αρχή έκαναν πρόσφατα τα δύο fashion houses, Dior και Louis Vuitton, αλλά και το πεντάστερο Ritz Paris, χαρίζοντάς μας αποκλειστικές φωτογραφίες από τα επιμελημένα κομψοτεχνήματά τους.

Let's meet their fairy worlds! 

Dior

snapinstaapp-338281908-629562742335712-2025896181452211955-n-1080.jpg
@diormaison


Ο πολυτελής Οίκος Dior σε συνεργασία με τον Γάλλο chef, Jean Imbert προχώρησαν πριν λίγες ημέρες στη δημοσίευση μια ξεχωριστής σοκολατένιας συλλογής, αφιερωμένη αποκλειστικά στο Πάσχα. Οι elegant δημιουργίες του brand στο Haute Couture αποτέλεσαν για ακόμη μια φορά κεντρικές εμπνεύσεις της γλυκιάς αυτής πρωτοβουλίας. Η επίσημη σελίδα του Dior Maison στο Instagram, συνόδευσε τις σχετικές φωτογραφίες με την χαρακτηριστική λεζάντα: "Χάρη στο οραματικό ταλέντο του Jean Imbert, η Pâtisserie du 30 Montaigne παρουσιάζει μια μαγευτική συλλογή από τις αγαπημένες σιλουέτες Haute Couture του Οίκου, επαναλαμβανόμενες στο πιο πλούσιο και ισχυρό από όλα τα συστατικά: τη σοκολάτα. Ο Dior καλωσορίζει την πασχαλινή περίοδο με αυτή τη γοητευτική γιορτή της μόδας και του γαστρονομικού savoir-faire, καθώς οι νόστιμες εκπλήξεις περιμένουν να τις απολαύσετε επί τόπου ή να τις πάρετε μαζί σας σε ένα μαγικό κουτί".

Louis Vuitton

snapinstaapp-337769670-1431379281005128-2493770756754658750-n-1080.jpg
@maxime.frederic

Ο διαχρονικός Οίκος Louis Vuitton σε συνεργασία με τον καταρτισμένο Chef Patissier, Maxime Frederic, μοιράστηκαν την πασχαλινή γλυκιά collection αβγών που δημιούργησαν, μέσα από την πιο eclectic παρουσίαση. Με χειρουργικές κινήσεις, αστείρευτη φαντασία και μεράκι δημιουργήθηκαν πολυτελείς μικρές και μεγάλες μπουκιές, στις οποίες αναγράφεται και το λογότυπο του label. Ο Frederic έγραψε στη σχετική δημοσίευση: "Η πασχαλινή μας συλλογή για να την ανακαλύψετε στο κατάστημα σοκολάτας Loui Vuitton. Η συλλογή αυγών με γέμιση πραλίνας / καραμέλας : Φουντούκι / Φιστίκι / Φαγόπυρο. Petula: η μικρή μασκότ γεμάτη με επικάλυψη φουντουκιού. Το γιγαντιαίο αυγό". 

Ritz Paris

snapinstaapp-338279859-1402141507268693-6293722159137383550-n-1080.jpg
@raphaelmetivet


Ο διεθνής θρύλος της ζαχαροπλαστικής, François Perret, συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία να χαρίζει φινέτσα στο Le Comptoir, τη boutique patisserie του Ritz Paris. Ο Perret έχει μυήσει την εξειδικευμένη ομάδα του στην κουλτούρα της λεπτομέρειας, επιθυμώντας να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάθε φορά. Η κεντρική ιδέα του αναγνωρισμένου pastry chef είναι η ζαχαροπλαστική να προκαλεί ευχαρίστηση και να απευθύνεται σε όλες τις αισθήσεις, προσκαλώντας τους γευστικούς κάλυκες σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι. Γι' αυτό και για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, προχώρησε στην προετοιμασία μιας ιδιαίτερης συλλογής, με τα περισσότερα σοκολατένια σχήματα να παραπέμπουν σε ακριβά κοχύλια. Στην επίσημη σελίδα του ξενοδοχείου διαβάζουμε στην αντίστοιχη ανάρτηση: "Το Πάσχα έρχεται στο @ritzparis Ανακαλύψτε τις προκλητικά νόστιμες δημιουργίες του pastry chef, Francois Perret στο Ritzparis Le Comptoir".

Easter has an exquisite taste!
Ανακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες των γλυκών κομψοτεχνημάτων!

Κεντρική φωτογραφία: Left part: @raphaelmetivet, right part: @maxime.frederic