fbpixel

Search icon
Search
Celebrity scent: Τα αρώματα που προτιμούν και φοράνε οι διασημότητες
BEAUTY PEOPLE

Celebrity scent: Τα αρώματα που προτιμούν και φοράνε οι διασημότητες

Σε περίπτωση που αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μυρίζουν πραγματικά η Angelina Jolie η Beyoncé και περισσότερες αγαπημένες stars


Το άρωμα που επιλέγει μια γυναίκα να φορέσει λέει πολλά για την ίδια, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουμε έντονη περιέργεια να μάθουμε ποια διαλέγουν οι A-listers. Παρόλο που δεν υπάρχει έλλειψη αρωμάτων που υποστηρίζονται από διασημότητες στην αγορά, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι οι αρωματικές επιλογές που κάνουν στην καθημερινή τους ζωή- τα αρώματα στα οποία στρέφονται για μια δόση αυτοπεποίθησης και άνεσης. Οι αγαπημένες μας celebrities έχουν πρόσβαση σε μερικές από τις καλύτερες μάρκες που κυκλοφορούν, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να ανακαλύψουμε μερικά κρυμμένα διαμάντια στη συλλογή τους.

Για να σας μυήσουμε στην αρωματική παλέτα του κόσμου των διασημοτήτων, από καλοκαιρινά λουλουδάτα μέχρι σαγηνευτικά gourmands, συγκεντρώσαμε μια λίστα που είναι celeb-approved!

Beyoncé

beyonce.jpg

Ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο για το βρετανικό σκέλος της περιοδείας της Renaissance, η Beyoncé φέρεται να μπήκε κρυφά στο σαλόνι ομορφιάς του Harrods μετά από ώρες για να προμηθευτεί μερικά αγαπημένα της προϊόντα. Το άρωμα της επιλογής της αποκαλύφθηκε ότι ήταν το Angels' Share του Kilian: ένα κλασικό άρωμα από τη σειρά με θέμα το αλκοόλ της μάρκας. Μια ωδή στις μεθυστικές φρουτώδεις νότες του κονιάκ - και ένα νεύμα στην οικογενειακή επιχείρηση του ιδρυτή Kilian Hennessy - το gourmand άρωμα συνδυάζει ζεστή βανίλια και μπαχαρικά κανέλας πάνω σε μια απαλή βάση από σανταλόξυλο, δημιουργώντας ένα πραγματικά μεθυστικό μονοπάτι.

BUY HERE

Sofia Richie

sofia-r.jpg

Το it-girl και η αγαπημένη σταρ του στιλ της Gen Z, Sofia Richie Grainge, συνδυάζει τις κολόνιες επιλέγει το κλασικό άρωμα Jo Malone Wood Sage & Sea Salt. Η 24χρονη είναι "συνεργάτης της Jo Malone London", αλλά λαμβάνοντας υπόψη την εκτεταμένη προσφορά αρωμάτων της μάρκας, όμως φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει το αγαπημένο της.

BUY HERE

Hailey Bieber

hailey-bieber-kZUiQ.jpg

Το μοντέλο και ιδρύτρια της μάρκας περιποίησης Rhode είναι μεγάλη θαυμάστρια του κομψού μπουκέτου γιασεμιού και παιώνιας στο Ex Nihilo Fleur Narcotique. Σύμφωνα με την ίδια, είναι το άρωμα που προτιμάει εδώ και μερικά χρόνια και πάντα επιστρέφει σε αυτό. 

BUY HERE

Rosie Huntington-Whiteley

rosie-hw.jpg

Μιλώντας στην πλατφόρμα της Rose Inc., η Rosie Huntington-Whiteley μοιράστηκε όχι ένα αλλά πέντε από τα αγαπημένα της αρώματα. Το άρωμα που έκλεψε την πολυπόθητη πρώτη θέση; Το Gypsy Water της Byredo. Το μοντέλο και επιχειρηματίας ομορφιάς μοιράστηκε ότι το ξυλώδες αρωματικό άρωμα είναι το απόλυτο άρωμα όλων των εποχών.

BUY HERE

Angelina Jolie

angelia-jolie.jpg

Το 1969 της Histoires de Parfums, ένα εξειδικευμένο προϊόν, έχει κερδίσει τη θέση του ως ένα από τα αγαπημένα αρώματα της Angelina Jolie. Ένα unisex άρωμα με εναρκτήριες νότες ροδάκινου που δίνουν τη θέση τους στο κάρδαμο, το γαρύφαλλο και αφήνουν ένα παρατεταμένο γκουρμέ ίχνος μαύρης σοκολάτας και καφέ.

BUY HERE

Emma Stone

emma-stone.jpg

Η Emma Stone όχι μόνο φοράει το Les Exclusifs de Chanel Gardénia της Chanel, αλλά προφανώς το ψεκάζει πριν πάει για ύπνο για να την βοηθήσει να αποκοιμηθεί. Με λευκές λουλουδένιες και πράσινες συγχορδίες από νότες από άνθη πορτοκαλιάς, γαρδένια και τουμπερόζα, όσοι έχουν μύτη για τα λεπτά αρώματα θα εκτιμήσουν αυτό το άρωμα.

BUY HERE

Kate Moss

kate-moss.jpg

Το άρωμα της επιλογής της Kate Moss είναι το Do Son της Diptyque. Οι φρέσκες αλλά και κρεμώδεις νότες του από tuberose και γιασεμί σε συνδυασμό με το λουλουδάτο άνθος πορτοκαλιάς κάνουν αυτό το άρωμα τόσο όμορφο και ιδανικό για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Και σύμφωνα με την ίδια τη Moss, για ελαφρύ και αεράτο άρωμα, έχει επίσης εντυπωσιακή αντοχή.

BUY HERE

Adele

adele.jpg

Ένα από τα πράγματα που κάνουν την Adele τόσο αγαπητή είναι η αυθεντικότητά της, οπότε ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η τραγουδίστρια έχει παραμείνει πιστή στο αγαπημένο της άρωμα από την εφηβεία της με το Hypnotic Poison του Dior. Αφήνοντας στο πέρασμά του ένα απαλό άρωμα κεχριμπαρένιας βανίλιας, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η Adele έχει κατασταλάξει σε αυτό το άρωμα.

BUY HERE

Kate Middleton

kate-middleton.jpg

Όταν η Kate Middleton παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William το 2011, φορούσε το White Gardenia Petals της Illuminum. Η μικρή μάρκα που βρίσκεται πίσω από το απαλό, λουλουδάτο άρωμα έγινε τεράστια μέσα σε μια νύχτα, με κάθε μπουκάλι των 50ml να εξαντλείται αμέσως μετά την είδηση ότι η πριγκίπισσα το είχε φορέσει.

BUY HERE