Η προετοιμασία του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού είναι αναμφισβήτητα μία στρεσογόνα διαδικασία, όμως με ορισμένες συμβουλές από τους κορυφαίους ειδικούς τα πράγματα θα κυλήσουν σίγουρα πιο ομαλά! Ο chef Marco Pierre White, o wine expert Olly Smith και ο master patissier Eric Lanlard φανερώνουν τα μυστικά τους δείχνοντάς σας, πώς να «απογειώσετε» τη γαλοπούλα, με ποια κρασιά να τη συνδυάσετε και πώς να ετοιμάσετε ένα ακαταμάχητο χριστουγεννιάτικο επιδόρπιο.
Δείτε το βίντεο για να πάρετε ιδέες και να εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας!