fbpixel

Search icon
Search
Celebrity-Approved: 4+1 Α-listers μοιράζονται τα αγαπημένα τους beauty secrets
FACE & BODY

Celebrity-Approved: 4+1 Α-listers μοιράζονται τα αγαπημένα τους beauty secrets

Ακολουθήστε τα μυστικά τους!


Είναι πάντα λαμπερές, μοιάζουν να είναι πάντα σε ετοιμότητα και σίγουρα, γνωρίζουν πολύ καλά το πώς να κλέβουν την παράσταση σε κάθε τους εμφάνιση. Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί πώς καταφέρνουν πάντα οι πασίγνωστες celebrities να διατηρούν την αψεγάδιαστη εικόνα τους; Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάποιος... μαγικός τρόπος, αλλά η απάντηση βρίσκεται στα μικρά και πολύ αγαπημένα τους μυστικά, που ακολουθούν πιστά χρόνια τώρα.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο hot beauty secrets των A-listers κι εσείς, πρέπει απλά να τις ακολουθήσετε, για να μαγνητίσετε τα βλέμματα στη διάρκεια των διακοπών σας κι όχι μόνο...

Ετοιμαστείτε να λάμψετε!

Angelina Jolie

shutterstock-363798953-713572909103.jpeg
Κατά γενική ομολογία, πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του Hollywood. Σε κάθε της εμφάνιση αποτελεί πόλο έλξης, σε κάθε της εμφάνιση μονοπωλεί το ενδιαφέρον κι όλα τα βλέμματα στρέφονται επάνω της. H Angelina Jolie, μοιάζει να έχει συνεχώς ένα φως στραμμένο επάνω της κι αναμφίβολα, πρόκειται για μία γυναίκα που γνωρίζει πολύ-πολύ καλά πώς να βρίσκεται στο επίκεντρο και κυρίως, πώς να είναι πάντα το ίδιο λαμπερή και άκρως εντυπωσιακή. Η Αμερικανίδα, φροντίζει να αφιερώνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό της κι όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, τα τελευταία χρόνια οι caviar-based treatments αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δική της beauty routine. Προφανώς, δεν ανήκουν στην κατηγορία των πιο affordable products, ωστόσο, όπως υποστηρίζει η Angelina κάνουν θαύματα και χαρίζουν το ιδανικό αποτέλεσμα πολύ άμεσα.

Jennifer Lopez

shutterstock-1417205894-713572585469.jpeg

Στην περίπτωση της Jennifer Lopez, η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Η λατίνα star, μπορεί να ταξιδεύει πολύ και να έχει συνεχώς ένα busy πρόγραμμα γεμάτο με υποχρεώσεις, ωστόσο, φροντίζει πάντα να ξεκουράζεται και κυρίως, να κοιμάται αρκετά. Η JLo, έχει εξομολογηθεί πως αποφεύγει συστηματικά να κοιμάται μπρούμυτα, καθώς δε θέλει να επιβαρύνει το πρόσωπό της κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ θέλει να αποφύγει τη δημιουργία ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Καθημερινά, προσπαθεί να κοιμάται περίπου 8-9 ώρες το βράδυ και διατηρεί -όσο είναι αυτό εφικτό- ένα σταθερό πρόγραμμα ύπνου, καθώς είναι γνωστό πως έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα, ενώ ένα ακόμη δικό της μυστικό, είναι οι silk pillowcases. Τις τοποθετεί πάντα ακόμη και στην travel-bag της, καθώς δε θέλει να ρισκάρει το παραμικρό, ακόμη κι όταν ταξιδεύει.

Hailey Bieber

shutterstock-2215125231-713572642457.jpeg
Yπάρχει πιο hot πρόσωπο αυτή τη στιγμή στα social media, από την Hailey Bieber; Ό,τι κάνει, ό,τι φοράει, ό,τι επιλέγει, εξελίσσεται αμέσως στο απόλυτο trend. Όλοι προσπαθούν να μάθουν τα μυστικά της, όλοι προσπαθούν να υιοθετήσουν όσα κάνει, θέλοντας να την "αντιγράψουν". Ευτυχώς για όλους -λοιπόν- η Hailey είναι μία γυναίκα που μοιράζεται όσα γνωρίζει και συχνά, μας δείχνει τα steps που περιλαμβάνει η δική της beauty routine. Ένα από τα μεγάλα της μυστικά, που της χαρίζει το απόλυτο λαμπερό δέρμα, είναι η ρετινόλη. Πρόσφατα, αποκάλυψε πως την έχει προσθέσει στην καθημερινή της routine, με το θαυματουργό -αυτό- συστατικό να αλλάζει αμέσως την εικόνα της. Το διάσημο μοντέλο κι επιχειρηματίας, σημειώνει πως τα αποτελέσματα είναι εμφανώς ορατά μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, με το πρόσωπό της να είναι super glowy και λαμπερό, ενώ τονίζει πως -ειδικά το καλοκαίρι- δε χρειάζονται υπερβολές.

Κim Kardashian

shutterstock-1250356393-713572724878.jpeg

Mία ακόμη γυναίκα που φροντίζει πολύ τον εαυτό και την εικόνα της, είναι -αναμφίβολα- η Kim Kardashian. Η πασίγνωστη influencer, τα τελευταία χρόνια δείχνει να ασπάζεται το less is more και πλέον, δίνει περισσότερη έμφαση στη σωστή ενυδάτωση και τόνωση της επιδερμίδας της και λιγότερο στο makeup, επιλέγοντας lightweight products για την καθημερινή της ρουτίνα. Τι είναι αυτό που δε λείπει -όμως- το τελευταίο διάστημα από το νεσεσέρ της; Η Kim, ειδικά στη διάρκεια του καλοκαιριού, ορκίζεται στο hyaluronic acid, που της προσφέρει extra ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα κι όπως παραδέχεται και η ίδια, αποτελεί βασικό step της καθημερινής της beauty routine, όπου κι αν βρίσκεται...

Miranda Kerr

shutterstock-1131401150-713572803538.jpeg
Last but not least, η Miranda Kerr ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που ξέρουν πολύ καλά πώς να διατηρούν την αψεγάδιαστη εικόνα τους, πάντα και παντού. Το πρώην top-model, έχει δημιουργήσει το δικό της beauty brand, το οποίο περιλαμβάνει clean προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κάθε γυναίκας και -προφανώς- δεν παραμελεί ποτέ τη φροντίδα του προσώπου και του σώματός της. Κυρίως μέσα από τα social media της, η Kerr μοιράζεται συνεχώς τα δικά της beauty μυστικά με τους followers της κι όπως έχει πει, ένα από τα αυτά, το rosehip oil. Απλώνει μία μικρή ποσότητα σε καθαρό πρόσωπο και κάνει μασάζ με κυκλικές κι ανοδικές κινήσεις, ενώ για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιεί κι ένα jade roller. Επαναλαμβάνει τη συγκεκριμένη διαδικασία το πρωί και το βράδυ κι όπως λέει, πρόκειται για τη δική της, αγαπημένη στιγμή μέσα στην ημέρα, που της χαρίζει χαλάρωση κι ένα αίσθημα ευεξίας.