fbpixel

Search icon
Search
Celebrities που έχουν δημιουργήσει τη δική τους λέσχη βιβλίου στο instagram
ARTS & CULTURE

Celebrities που έχουν δημιουργήσει τη δική τους λέσχη βιβλίου στο instagram

Ανακαλύψτε την καινούργια μανία των stars


Η νέα φρενίτιδα στο instagram είναι ομολογουμένως ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Σε μία περίοδο που οι περισσότεροι, κυρίως οι νέοι, έχουν αφήσει το παλιό κλασικό βιβλίο στην άκρη και έχουν πιάσει την οθόνη ενός tablet ή κινητού αποτελεί μία θετική κίνηση το γεγονός ότι η προσοχή έχει στραφεί ξανά στις χάρτινες σελίδες. 

Με λίγα λόγια, κάποιοι celebrities από το χώρο του θεάματος έχουν ανοίξει λογαριασμούς μέσα από τους οποίους προτείνουν βιβλία που έχουν διαβάσει και ζητούν από τους followers τους να τα διαβάσουν και έπειτα να πουν την άποψή τους. Στα comments μπορείτε να ανταλλάξετε πληροφορίες με άλλους χρήστες ή αν είστε τυχεροί να πάρετε μία απάντηση από τις ίδιες τις διασημότητες. Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας accounts, από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τo διεθνές πεντάγραμμο.


Κρατήστε σημειώσεις και κάντε follow!

Reese Witherspoon

booksclub3.jpg

Η γλυκιά και όμορφη ηθοποιός κατέχει έναν από τους διασημότερους λογαριασμούς βιβλίων αφού μετράει ήδη 1,2 εκατομμύρια followers. Η ίδια αγαπάει τα blockbusters και αυτό μας το αποδείξει πολλές φορές μέσα από τις επαγγελματικές της επιλογές. Κάθε μήνα θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε ένα συγκεκριμένο βιβλίο αλλά και να το σχολιάσετε μαζί της. Ακόμη, σε αρκετά post θα ανακαλύψετε τα αγαπημένα της μέρη για διάβασμα στην Αμερική, που είναι εντυπωσιακά. Όλα αυτά θα τα βρείτε στο @reesesbookclub.

Florence Welch

booksclub2.jpg

Η υπέροχη ερμηνεύτρια των Florence and the Machine,  δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει το δικό της book club αφού η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας μας έχουν δείξει πως είναι μία ιδιαίτερη γυναίκα. Θα βρείτε τον λογαριασμό με το όνομα χρήστη @betweentwobooks και φυσικά το περιεχόμενό του αφορά κυρίως βιβλία τέχνης και μουσικής. Το μοναδικό στιλ της κάνουν τους fans της να τη λατρεύουν καθώς οι προτάσεις είναι σπάνιες και εξιζητημένες.

Emma Roberts

booksclub4.jpg

Φαίνεται πως στον χώρο της υποκριτικής έχει αρέσει πολύ αυτό το καινούργιο trend, καθώς άλλη μία διάσημη ηθοποιός δημιούργησε το δικό της book club. Στον λογαριασμό @belletrist θα βρείτε το βιβλίο και το βιβλιοπωλείο του μήνα καθώς και πολλές φωτογραφίες από τους θαυμαστές της με τα αγαπημένα τους βιβλία. Ακόμη, δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια ανεβάζει φωτογραφίες από τις προσωπικές της στιγμές μαζί με το σκυλάκι της. 

Oprah Winfrey

booksclub5.jpg

Η δυναμική Oprah Winfrey είναι διάσημη για τις κοινωνικές της ευαισθησίες, αλλά ταυτόχρονα και μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες και ταλαντούχες παρουσιάστριες της αμερικάνικης τηλεόρασης. Η ίδια, ίσως να κατέχει και το παλαιότερο book club, καθώς ως γνήσια "βιβλιοφάγος" είχε δημιουργήσει μία στήλη στην εκπομπή της το 1996 με θέμα τα βιβλία που της άρεσαν και τις έκαναν εντύπωση! Προς το παρόν όλα αυτά θα τα βρείτε στον προσωπικό της λογαριασμό @oprah αλλά σύντομα θα κυκλοφορήσει application με όλα εκείνα που θέλει να μοιραστεί με το κοινό της!

Emma Watson

bookcover-iwUBh.jpg

Η διάσημη ηθοποιός Emma Watson, είναι χαρακτηρισμένη από τις κοινωνικές της ανησυχίες και τον αγώνα για τα δικαιώματα της γυναίκας. Αυτό είναι σχεδόν πάντα και το περιεχόμενο των βιβλίων που επιλέγει στο δικό της book club με user name @oursharedshelf. Εκτός των΄άλλων, δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες από΄όμορφες βιβλιοθήκες σε όλο τον κόσμο όπως και βίντεο από τους αναγνώστες που σχολιάζουν το εκάστοτε βιβλίο.

Το book club, αποτελεί μία όμορφη κίνηση και μία συνολική προσπάθεια για να επιστρέψουμε όλοι σε αυτή την όμορφη συνήθεια, που σχεδόν έχει χαθεί. Δυστυχώς στις μέρες ξεχνάμε να πάμε στο βιβλιοπωλείο και να επιλέξουμε έναν νέο τίτλο που μας έκανε εντύπωση, να πάρουμε μαζί στις διακοπές ένα μυθιστόρημα ή να χαλαρώσουμε διαβάζοντας το ένα απόγευμα μετά τη δουλειά. Ήρθε η ώρα το βιβλίο να κάνει come-back!