fbpixel

Search icon
Search
Celebrate all day long: Στα στέκια της Θεσσαλονίκης που γιορτάζουμε κάθε στιγμή
CITY VIBES

Celebrate all day long: Στα στέκια της Θεσσαλονίκης που γιορτάζουμε κάθε στιγμή

Τρία places-to-be στην πόλη για τις φετινές γιορτές


Η Θεσσαλονίκη τις ημέρες των γιορτών γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τις εξόδους σας. Τα δημοφιλή στέκια της εδώ και χρονιά ξέρουν πως να διοργανώνουν τα καλύτερα parties και σας υπόσχονται και πάλι τις πιο αξέχαστες festive στιγμές και γεύσεις! 

L’ Autre Café

l-autre.jpg

Το L’ Autre Café, την περίοδο των εορτών φοράει τα καλά του και μας υποδέχεται. Σε μια άκρως εορταστική, οικογενειακή ατμόσφαιρα, με δυνατή μουσική από τους αγαπημένους DJs της πόλης και παραδοσιακές μαμαδίστικες λιχουδιές, μπορείτε να απολαύσετε τον speciality καφέ σας από νωρίς το πρωί και να συνεχίσετε έως αργά το βράδυ με ζεστό κονιάκ και κρασί, τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα των Χριστουγέννων. Επίσης, το αγαπημένο L’ Autre Café, την Πρωτοχρονιά δημιουργεί το πιο festive σκηνικό με ποικλία στις επιλογές ποτού και συνοδεία του πιο νόστιμου snacking.

Ιnfo: Γρηγορίου Παλαμά 8, τηλ.: 2314 009626, Facebook: L’autre Café, Instagram: @lautre_cafe

Methi Bistro & Wine Bar

pro-jcmd4dbg.jpg

Χριστούγεννα χωρίς νόστιμες οινικές προτάσεις δε γίνονται, γι’ αυτό και τις φετινές γιορτές το Methi Bistro & Wine Bar προσφέρει τα απόλυτα wine pairings στο πιο cozy περιβάλλον. Με εμπειρία σχεδόν 35 χρόνων, οι άνθρωποι στο Methi Bistro & Wine Bar γνωρίζουν άριστα την τέχνη του κρασιού και των καλύτερων συνδυασμών του. Στο διαχρονικά πια αγαπημένο στέκι για κρασί και καλό φαγητό στην Καλαμαριά, επιλέγουν και τις φετινές γιορτές να παρουσιάσουν γεύσεις που ενεργοποιούν τους γευστικούς κάλυκες και θυμίζουν παριζιάνικα μπιστρό. Με περισσότερες από 500 διαφορετικές ετικέτες κρασιών, από τις οποίες οι 50 προσφέρονται σε ποτήρι και ανανεώνονται κάθε δύο μήνες, η Μέθη αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα wine bar της πόλης. Η ωραία ατμόσφαιρα και το προσεγμένο μενού δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία στους λάτρεις του κρασιού. Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 12:00 μέχρι τις 17:00 προσφέρουν το πιο λαχταριστό brunch, ενώ στις 31 Δεκεμβρίου από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 19:00 σας περιμένει ο πιο εορταστικός μπουφές με συνοδεία από κρασί και σαμπάνια. Make your reservation now!

Ιnfo: Εθνικής Αντιστάσεως 65, Καλαμαριά, τηλ.: 2310 482401, Facebook: ΜΕΘΗ Bistro & Wine Bar, Instagram: @methiwinebar

Canteen

404056658-620811353399678-3195153778539066336-n.jpg

Το στέκι της Θεσσαλονίκης, Canteen, αποτελεί σημείο αναφοράς και τις φετινές γιορτές με ένα festive καρέ γεύσεων και απολαύσεων. Για το ρεβεγιόν της παραμονής των Χριστουγέννων, το Canteen παρουσιάζει ένα γευστικό μενού με παραδοσιακές προτάσεις, με τους λαχανοντολμάδες και τη γαλοπούλα να πρωταγωνιστούν. Για το ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, σ’ ένα περιβάλλον με εντυπωσιακό στολισμό, σας περιμένει ένα show με πυροτεχνήματα και ένα εντυπωσιακό μενού, το οποίο θα απολαύσετε υπό τους ήχους της μελωδικής μουσικής DJ με live vocals!

ΙnfoΔημ. Γούναρη 7, τηλ.: 2310228520, Facebook: Canteen, Instagram: @canteen_skg