fbpixel

Search icon
Search
Celeb-approved: Τα casual outfits που θα αντιγράψουμε από τους αγαπημένους μας celebrities
STYLE PEOPLE

Celeb-approved: Τα casual outfits που θα αντιγράψουμε από τους αγαπημένους μας celebrities

Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε το everyday look σας!


Το casual στιλ είναι δύσκολο να φανεί εκλεπτυσμένο και ultra chic. Το μυστικό για να το πετυχαίνετε κάθε φορά, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια (όπως θα έπρεπε) είναι να χτίσετε μια capsule everyday wardrobe που δε θα αποτυγχάνει ποτέ να σας αναδεικνύει ως την πιο αναπιτήδευτα best-dressed. Εκτός αυτού, μην ξεχνάτε πως το καλύτερο inspo είναι το street style των αγαπημένων μας celebrities!

Μέρος της casual capsule wardrobe δεν είναι άλλα από τα τζιν και τα tailor παντελόνια - που συνδυάζονται άψογα με τα sneakers σας. Η Sofia Richie επέλεξε το trending cargo παντελόνι για να δημιουργήσει ένα tonal head-to-toe look - ενώ το unisex παντελόνι της Laura Harrier υιοθετεί την trendy σιλουέτα του 2024. Εκτός αυτού, μην ξεχνάτε πως τα basic tops, όπως t-shirts, tank tops αλλά και απλά sweaters & cardigans είναι must!

Bonus tip: Δώστε βάση στα αξεσουάρ και τα κοσμήματα που θα αναβαθμίσουν αυτόματα κάθε look!

Sofia Richie

celebrity-trouser-trainer-outfits-303643-1705606440105-main900x0c.jpg
Image source: @sofiarichiegrainge

Η επιστροφή του cargo παντελονιού συνεχίζεται και η Sofia Richie δείχνει πόσο καλά ταιριάζει με τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια και ένα απλό λευκό top. Μη διστάσετε να το απογειώσετε με πιο cool αξεσουάρ όπως ένα baseball cap και γυαλιά ηλίου. 

Laura Harrier

laura-harrier.jpg
Image source: Backgrid

Δημιουργήστε ένα "unisex" look επιλέγοντας oversized κομμάτια που παραμένουν, όμως, well-fitted. Κάντε το όπως η ηθοποιός, Laura Harrier και επιλέξτε ένα menswear παντελόνι, με ζώνη και ένα cardigan ή πουλόβερ. Συνοδέψτε με αθλητικά παπούτσια - και τολμήστε να τα επιλέξετε σε μαύρο χρώμα που ενδείκνυνται για την ευελιξία τους!

Hailey Bieber

bgus-2507683-033.webp
Image source: Backgrid

Η βασίλισσα του street style, Hailey Bieber, ποτέ δεν αποτυγχάνει να μας εμπνεύσει με τα φανταστικά της looks. Εντάξτε, λοιπόν, το cool athleisure και στη δική σας γκαρνταρόμπα συνδυάζοντας ένα γκρι tracksuit με ένα αυστηρό μακρύ παλτό και sneakers. Προσθέστε και διακριτικά αξεσουάρ που θα αναδείξουν το όλο look, όπως hoop earrings, γυαλιά ηλίου και ένα baseball cap!

Rosie Huntington Whiteley

rosie-huntington-whiteley.jpg
Image source: @rosiehw

Καμία δεν αναδεικνύει καλύτερα τα διαχρονικά neutrals, όπως η Rosie Huntington-Whiteley. Συνδυάστε, λοιπόν, ένα απλό knitted λευκό παντελόνι, με κρεμ πουλόβερ - καθώς η ανάμειξη των ουδέτερων χρωμάτων είναι απόλυτα in. Συνοδέψτε το σύνολο με ουδέτερα αξεσουάρ ή κάποια μαύρου χρώματος που θα "σπάσουν" τη μονοτονία. 

Kendall Jenner

snapinstaapp-396957063-279301255089480-4485097096971918043-n-1080.jpg
Image source: @kendalljenner

Το athleisure έχει έρθει αδιαμφισβήτητα για να μείνει και να μας συνοδεύει τις μέρες που θέλουμε να συνδυάσουμε αβίαστα άνεση και στιλ. Πλέον τα γυμναστικά μας outfits μας εμπνέουν τις πιο απαιτητικές ή και χαλαρές μέρες να συνεχίσουμε αλλά και να δείχνουμε effortlessly chic. Επιλέξτε ένα μαύρο κολλάν, με ένα cardigan, τα αγαπημένα σας sneakers ή UGG boots. 

Kaia Gerber

bgus-2494522-004.webp
Image source: Backgrid

Η Kaia Gerber είναι γνωστή για τις απόλυτα classy but cool εμφανίσεις της - καθώς ενσωματώνει έναν αέρα vintage αισθητικής με τα πιο επίκαιρα και πολυσυζητημένα κομμάτια. Στη συγκεκριμένη εμφάνιση σπάει τη μονοχρωμία ενός απλού κοστουμιού με ένα ζευγάρι bold sneakers - μια τάση που θα δούμε παντού φέτος και σκοπεύουμε να ενσωματώσουμε και μεις στο καθημερινό μας στιλ. 

Feature image source: Backgrid