fbpixel

Search icon
Search
Cannes Film Festival: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks που είδαμε μέχρι σήμερα
BEAUTY PEOPLE

Cannes Film Festival: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks που είδαμε μέχρι σήμερα

Κλέψτε ιδέες για τις δικές σας εμφανίσεις


Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών είναι μια ακόμη συναρπαστική συνάντηση των αγαπημένων celebrities. Yπάρχει το τυπικό κόκκινο χαλί, η αποκλειστική συμμετοχή στην A-list και μια σειρά από ταινίες που διαγωνίζονται για τον άπιαστο Χρυσό Φοίνικα. Αλλά κάτι που συμβαίνει σε αυτή τη μεριά του Ατλαντικού τις κάνει μοναδικές. Ίσως είναι η εξωτική τοποθεσία, η εποχή του χρόνου ή ίσως το διαμέτρημα των αστέρων και των ταινιών που προσκαλούνται στο πολυήμερο φεστιβάλ. Ανεξάρτητα από το τι δίνει στις Κάννες την παντοδύναμη πολιτιστική τους αίγλη, ένα είναι σίγουρο: αυτή είναι κάθε χρόνο η τέλεια ευκαιρία για τη γαλλική Ριβιέρα να κάνει το δικό της μοναδικά αισθητικό παιχνίδι.

Lori Harvey

lori-harvey.jpg
@marjorie_harvey

Μοιάζει με μια πραγματική πριγκίπισσα της Disney με το κίτρινο φόρεμά και τα αμέτρητα διαμάντια που κοσμούν το κορμί της. Η Lori Harvey είναι η απόλυτη εκπρόσωπος της λάμψης αφού οι κατάλληλοι φωτισμοί δίνουν στο πρόσωπο της την πιο φρέσκια εικόνα. Το απαλό smoky eye και οι έντονες βλεφαρίδες τονίζονται υπέροχα από το κλασικό σινιόν στα μαλλιά, ένα απαλό ρουζ, ένα γαλλικό μανικιούρ. Όσο για το lip gloss, αυτό δένει την απόλυτα barbie εμφάνιση.

Eva Longoria

eva-longoria.jpg
@evalongoria

Η Eva Longoria μοιάζει υπέροχη με την επιτηδευμένα loose αλογοουρά της με άφθονο όγκο στο μπροστά σημείο και με αφέλειες που σβήνουν στους ώμους. Αυτή η εξαιρετική επιλογή στα μαλλιά έδεσε με την ανοιχτή τουαλέτα της και ανέδειξε υπέροχα το λαιμό και το πρόσωπο της. Cat eye, glam λάμψεις και έντονο ροζ ρουζ συμπληρώνουν μια εικόνα που τελικά θυμίζει εμφάνιση παλαιώτερων εποχών στα καλύτερα της.

Katherine Langford

katherine-langford.jpg
@katherinelangford

Τα απαλά χρώματα στο πρόσωπο και τα προϊόντα που μπαίνουν για να τονίσουν αλλά όχι για να καλύψουν είναι ακριβώς αυτό που η Katherine Langford ανέδειξε με αυτή της την εμφάνιση. Μια απαλή μπλε σκιά και ένα πρόσωπο που τονίζεται από τον ψηλό κότσο και τις nude αποχρώσεις δίνουν μια ρετρο εκδοχή κάθε σύγχρονης πριγκίπισσας. 

Julianne Moore

joolian-moore.jpg
@juliannemoore

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί ότι η Julianne Moore είναι κάτι παραπάνω ​​από μια επαγγελματίας στο κόκκινο χαλί - είναι μια γυναίκα που ξέρει πολύ καλά πως να εντυπωσιάσει με τις καθοριστικές εμφανίσεις της. Αλλά μόνο και μόνο επειδή ο ηθοποιός είναι μόνιμα παρευρισκόμενο στις Κάννες, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μειώσει ποτέ το glam που ακτινοβολεί. Για την εμφάνιση της στην τελετή έναρξης, ο κομμωτής Marcus Francis τελειοποίησε το ογκώδες χτένισμα της, ενώ οι ζεστές σκιές ματιών που ταιριάζουν στο χρώμα των μαλλιών της καθόρισαν τα λαμπερά μπλε μάτια της.

Deepika Padukone

Deepika Padukone
@deepikapadukone

Έντονο, δραματικό και αρκετά κινηματογραφικό ήταν το υπέροχο beauty look της Deepika Padukone. Με αναφορές σε παλιότερες 20s εποχές, με έντονα κοσμήματα, με μαλλιά που θυμίζουν χορό στο Bridgeton και με ένα έντονο black liner που κάλυπτε όλο το κινητό βλέφαρο η Deepika κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Όσο για τα χείλη, τα χρώματα κινήθηκαν στις ίδιες αποχρώσεις με τα μάγουλα και έδωσαν το βάρος στο πάνω μέρος του μακιγιάζ με τον πιο διακριτικό τρόπο. 

Rebecca Hall

rebeccahall-gucci-863x1024.jpg

Τα χρώματα και οι καλοκαιρινές αποχρώσεις είναι πιο έντονες και εμφανείς από ποτέ. Για αυτό η πανέμορφη ηθοποιός που γνωρίζει καλά τη δύναμη του προσώπου της επέλεξε να τονίσει μόνο τα χείλη της και στο υπόλοιπο πρόσωπο να φανούν οι πανάδες και κάποιες δυσχρωμίες της. Δίνοντας το σύνθημα για απόλυτη αποδοχή περιόρισε το υπόλοιπο μακιγιάζ της σε λίγο highlighter στα μάγουλα. Όσο για τα μαλλιά της αποτελούν απόλυτη τάση και φέτος το καλοκαίρι.