fbpixel

Search icon
Search
Can't Wait: Τα νέα tv shows που θα παρακολουθήσουμε τον Φεβρουάριο στο Netflix
ARTS & CULTURE

Can't Wait: Τα νέα tv shows που θα παρακολουθήσουμε τον Φεβρουάριο στο Netflix

Όλες οι συναρπαστικές υποθέσεις που έρχονται πολύ σύντομα στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας


Ο πρώτος μήνας του νέου έτους φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και ήδη περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα tv shows, τα οποία πρόκειται να παρακολουθούμε συνέχεια από εδώ και στο εξής! Το Netflix, η αγαπημένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας, το τελευταίο διάστημα έχει δώσει στη δημοσιότητα τις ολοκαίνουριες παραγωγές για τον ερχόμενο μήνα που θα φιλοξενήσει στην αρχική του σελίδα, οι οποίες ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα και αξίζει να εμβαθύνετε στις ιστορίες τους από τώρα.

Πάμε να δούμε μία προς μία τις νέες κυκλοφορίες του Netflix, που θα μας απασχολήσουν εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος!

Firefly Lane

firefly-lane-young-tully-kate.jpg

Μια νέα σειρά που θα παρακολουθήσουμε από τις 3 Φεβρουαρίου, όπου παρουσιάζεται η ζωή της Tully και της Kate οι οποίες είναι δύο αχώριστες φίλες. Είναι η μία στο πλευρό της άλλη από νηπιακή ηλικία και καταφέρνουν να διατηρήσουν ακλόνητη τη φιλική τους σχέση μέχρι για τριάντα ολόκληρα χρόνια. Όσο μεγαλώνουν, διαμορφώνουν τις πεποιθήσεις τους, αλλάζουν γνώμες για τα πάντα γύρω τους και για την ίδια τη ζωή, αλλά παραμένουν αγαπημένες παρά τα σκαμπανευάσματα της καθημερινότητας. 

Πρωταγωνιστούν: Beau Garrett, Sarah Chalke, Roan Curtis κ. ά.

Invisible City

aaaabb6zewp1p39ucfegt1rfmvhpdkasyyuwr75xagyegcu68ne6lmhelaovssmzefsi6qaskyasyox9hzqdo84ekq1ave-u.jpg

Άλλη μια ολοκαίνουρια σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου και πρόκειται να μας ενθουσιάσει. Ενώ ερευνά έναν μυστηριώδη θάνατο, ένας άντρας μπλέκεται σε μια μάχη ανάμεσα στον κόσμο των ανθρώπων και σε ένα βασίλειο που κατοικείται από μυθικά πλάσματα. Εικόνες που μαγεύουν, ήρωες που καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα και αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια, είναι μερικά μόνο από τα πολλά βλέποντας αυτήν τη σειρά.

Πρωταγωνιστούν: Marco Pigossi, Alessandra Negrini, Julia Konrad κ. ά.

Black Beach

black-beach.jpg

Η ταινία αυτή έρχεται στο Netflix στις 3 Φεβρουαρίου και παρουσιάζει μια «σκοτεινή» ιστορία, γεμάτη εκπλήξεις και συναρπαστικά γεγονότα. Ένας πολλά υποσχόμενος δικηγόρος οδηγείται στα άδυτα του παρελθόντος του όταν δέχεται να κάνει διαπραγματεύσεις με έναν παλιό φίλο που έγινε απαγωγέας. Η εξέλιξη, όμως, που παίρνουν τα πράγματα, τον κάνει να αναθεωρεί για την απόφαση που πήρε...

Πρωταγωνιστούν: Raúl Arévalo, Paulina García, Candela Peña κ. ά.

Malcolm & Marie

malcolm-marie-1-iBmLC.jpg

Πρόκειται για την ταινία για την οποία όλοι μιλούν και θα δούμε στις οθόνες μας στις 5 Φεβρουαρίου. Στο ασπρόμαυρο film, ένα ζευγάρι υποδύεται έναν κινηματογραφικό παραγωγό και τη σύντροφό του που όσο περιμένουν τις κριτικές που αφορούν στην τελευταία ταινία εκείνου, το βλέπουμε πώς λειτουργεί μέσα στη σχέση του. Σε πρώτο πλάνο φυσικά, βρίσκονται τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα των ηθοποιών που μέσα σε ένα βράδυ μαγειρεύουν, μαλώνουν, καπνίζουν και γενικότερα ζουν την πραγματικότητα δύο συντρόφων της διπλανής πόρτας.

Πρωταγωνιστούν: Zendaya, John David Washington κ. ά.

Red Dot

reddot-netflixfilm.jpg

Μια ταινία που έχει για πρωταγωνιστή της έναν Έλληνα, τον Αναστάσιο Σούλη, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου. Σε μια πεζοπορία με σκοπό την ανανέωση του γάμου τους, ένα ζευγάρι βρίσκεται ξαφνικά μέσα στην άγρια φύση, προσπαθώντας να σωθεί από έναν άγνωστο εκτελεστή. Μπορεί η ζωή των δύο να βρίσκεται διαρκώς σε κίνδυνο, αλλά προσπαθούν με κάθε τρόπο να σωθούν από έναν εχθρό που δε γνωρίζουν καν ποιος είναι.

Πρωταγωνιστούν: Johannes Kuhnke, Nanna Blondell, Anastasios Soulis κ. ά.

Strip Down, Rise Up

strip-down-rise-up-01-39-36-20png.jpg

Από τη λίστα των νέων παραγωγών δε θα μπορούσαν να λείπουν τα ντοκιμαντέρ και ειδικά το συγκεκριμένο, το οποίο ήδη έχει αποσπάσει τις θετικότερες κριτικές. Θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου και αφοράν στη ζωή διάφορων γυναικών -τελείως διαφορετικών μεταξύ τους-, οι οποίες εξερευνούν το σημείο συνάντησης της κίνησης και της ουσίας μέσα από ένα έντονο πρόγραμμα χορού σε στύλο. Σκοπός τους είναι να ανακτήσουν το σώμα και τη ζωής, ενώ από το νέο τους lifestyle δημιουργούνται φιλίες που αντέχουν στον χρόνο.

Πρωταγωνιστούν: Sheila Kelley, Amy Bond, Jenyne Butterfly κ. ά.

Stay tuned!