fbpixel

Search icon
Search
Butter yellow: Πώς να φορέσετε την πιο ανατρεπτική και «γλυκιά» απόχρωση της σεζόν
STYLING TIPS

Butter yellow: Πώς να φορέσετε την πιο ανατρεπτική και «γλυκιά» απόχρωση της σεζόν

Εύκολα και γρήγορα μυστικά για φανταστικές εμφανίσεις


Μπορεί κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου να δείχνουμε μία ιδιαίτερη προτίμηση στην επιλογή των σκούρων αποχρώσεων αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προσθέτουμε στις εμφανίσεις μας και τις πιο φωτεινές. Άλλωστε, είναι και μία πολύ καλή ευκαιρία για να χαρίσουμε μία νότα φωτός στις μουντές μέρες. 

butter-yellow-1.jpg
Image source: @fashionista, @whowhatwear

Κάνοντας μία σύντομη έρευνα ανακαλύψαμε μία απόχρωση που μας κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. Το butter yellow είναι κάτι μεταξύ του κίτρινου και του μπεζ κι έχει κερδίσει μία ιδιαίτερη θέση στην ντουλάπα των fashionistas όπως όλα δείχνουν. Μπορείτε να το συναντήσετε παντού από βασικά κομμάτια μέχρι και αξεσουάρ, τα οποία όμως κάνουν τη διαφορά και μας βοηθούν να έχουμε την απαραίτητη ανανέωση που όλες αναζητούμε.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε εύκολα μικρά styling tips, τα οποία θα σας βοηθήσουν να εντάξετε αυτήν την απόχρωση στα καθημερινά σας σύνολα!

1. Καθώς ανήκει στην οικογένεια των παστέλ είναι δεδομένο ότι ταιριάζει υπέροχα και με τους υπόλοιπους τόνους αυτής της κατηγορίας. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε total pastel looks κατά τη διάρκεια του χειμώνα, γεμίζοντας φως την εικόνα αλλά και την ψυχολογία σας. Βρείτε ποια είναι αυτά που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στιλ, αλλά εμείς λατρεύουμε να το βλέπουμε μαζί με γαλάζια ή μοβ κομμάτια.

2. Παραμένοντας στην κατηγορία των χρωμάτων, αξίζει να σημειωθεί ότι χαρίζουν υπέροχες εικόνες και με σκούρες αποχρώσεις. «Παντρέψτε» δύο colour trends, επιλέγοντας το καφέ ή το σκούρο μπλε μαζί με το butter yellow. Αν ανήκετε στους τολμηρούς, δημιουργήστε colour blocking και με τα τρία. Θα λατρέψετε το αποτέλεσμα.

butter-yellow-2.jpg
Image source: @whowhatwear, @whowhatwear

3. Αν δυσκολεύεστε με το «παιχνίδι» χρωμάτων, αλλά αυτή η ιδιαίτερη απόχρωση σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν εύκολοι τρόποι να την προσθέσετε στην ντουλάπα σας. Επιλέξτε ένα κοστούμι ή ένα φόρεμα για να μη χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να επιτυχημένο αποτέλεσμα. Για να κινηθείτε σε ακόμα πιο ασφαλή μονοπάτια, διαλέξτε αξεσουάρ σε μαύρο χρώμα.

4. Μία αρκετά συχνή επιλογή των fashionistas είναι τα butter yellow outwears, τα οποία αναβαθμίζουν κάθε εικόνα. Αν είστε λάτρεις του street style και θέλετε να ακολουθείτε πιστά τους κανόνες του, προτιμήστε ένα μακρύ puffer butter yellow jacket. Μόλις ολοκληρώσετε το σύνολό σας θα λατρέψετε την εικόνα σας και δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε.

butter-yellow-3.jpg
Image source: @leoniehanne

5. Τα αξεσουάρ σ’ αυτήν την απόχρωση της τελευταίας στιγμής είναι ικανά να αποθεώσουν ακόμα και την πιο απλή και «βασική» εμφάνιση. Αρκετά σχέδια από τις τσάντες του οίκου Bottega Veneta για τη νέα σεζόν είναι βασισμένα σ’ αυτήν. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το fringed design, που αποτελεί βασική επιλογή στα σύνολα των it girls, όπως αποδείχθηκε και κατά τη διάρκεια του fashion month. Αν αγαπάτε τα σκούρα σύνολα θα σας χαρίσει μία νότα «δροσιάς», ενώ αν είστε λάτρεις των bright looks, η αρμονία είναι δεδομένη.

6. Φυσικά, κι ένα total butter yellow look είναι αυτό που θα «κλέψει» τις εντυπώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε να συνδυάσετε loose pants και knitwear στους ίδιους τόνους αλλά να «περιπλέξετε» διάφορους του μπεζ και του κίτρινου, ανεβάζοντας τον πήχη πιο ψηλά. Όπως και να έχει, αυτή η επιλογή είναι η πιο απαιτητική και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή κι ενασχόληση μπροστά στον καθρέφτη.