fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Bun hairstyle: 8 διαφορετικές εκδοχές για το τέλειο look

Τα banana buns θα γίνουν το αγαπημένο σας χτένισμα στο σπίτι -και όχι μόνο


Bun hairstyle: 8 διαφορετικές εκδοχές για το τέλειο look

Μία από τις μεγαλύτερες αντιθέσεις στον κόσμο της ομορφιάς είναι ότι, τα πιο ατημέλητα looks στην πραγματικότητα απαιτούν αρκετή προσπάθεια. Ένα από αυτά είναι to bun που έχει κατακλύσει το instagram αλλά και τα rooms στο Zoom. Μπορεί να φαντάζει εύκολο, αλλά για πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα θα χρειαστείτε χρόνο, υπομονή και αρκετές προσπάθειες. Άλλες φορές θα το χρειαστείτε έτοιμο μέσα σε 5 λεπτά και άλλες θα έχετε όλο το απόγευμα μπροστά σας για να τα καταφέρετε. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, το μόνο βέβαιο είναι πως οι παρακάτω εκδοχές θα σας φανούν απόλυτα χρήσιμες. 

1. Low Bun

low-bun.jpg

χαμηλός κότσος πιάνεται εύκολα και μαζεύει τα μαλλιά από το πρόσωπο ώστε να μην σας ζεσταίνουν και να μη σας ενοχλούν. Αποτελώντας το πιο απλό δείγμα κομψότητας μπορεί να ταιριάξει υπέροχα ακόμη και στα πιο ατημέλητα looks. Τολμήστε τον με ένα hair scrunchie

2. Alternative low bun

lwo-bun-1.jpg

Αν δεν θέλετε να κάνετε την τυπική επιλογή που διαβάσατε παραπάνω, τότε δεν έχετε παρά να προσθέσετε και μερικά αξεσουάρ. Θα αναβαθμίσετε το hair style σας στη στιγμή ενώ παράλληλα θα διατηρήσετε τη low key αίσθηση που προσφέρει αυτή η επιλογή. Χρειάζεστε ένα λαστιχάκι, μερικά tools και είστε έτοιμοι. Μπορεί να σας φαίνεται fancy αλλά θα το λατρέψετε. 

3. Messy bun

messy-bun.jpg

Αν αντιτίθεστε στο ίσιωμα και αν θέλετε να μην ακολουθήσετε το ακριβές και στιλιζαρισμένο αποτέλεσμα, τότε ο messy κότσος, είναι ιδανικός για εσάς. Αποδεχτείτε τη φυσική υφή της τρίχας και αφού χωρίσετε τη φράντζα σας, πιάστε τα μαλλιά σας σε μια μεσαία κοτσίδα. Τέλος δώστε τους texture με ένα salt spray και τυλίξετε τα γύρω από την βάση της κοτσίδας.

4. Alternative messy bun

messy-bun.png

To εύκολο και κομψό hairstyle αποτελεί έμπνευση ακόμη και για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Το θετικό είναι πως μπορείτε να το πετύχετε μέσα σε μόλις 5 λεπτά. Αφήστε τις αφέλειες σας να πέφτουν μπροστά και τολμήστε αυτή την εμφάνιση που υπάρχει ακόμη και στα red-carpets. 

5. Intricate bun

intricate-bun.jpg

Αν και παραμένει μια top επιλογή για τις εμφανίσεις στους καλοκαιρινούς γάμος, μην ξεχνάτε πως μπορείτε να το τολμήσετε και στις καθημερινές σας εμφανίσεις. Για να το πετύχετε μην αφήνετε χωρίστρα και αφού πλέξετε μια κοτσίδα, στη συνέχεια τοποθετήστε τα μαλλιά σας σε σχήμα κότσου. 

6. Braided bun

braided-bun.jpg

H υπέροχη Amanda Gorman έδειξε το δρόμο σε πολλές γυναίκες και για διαφορετικούς λόγους. Ένα από τα πράγματα τα οποία ξεχωρίσαμε είναι σίγουρα το hair style της, την ημέρα της ορκωμοσίας. Αν έχετε μακριά μαλλιά και μια καλή hair stylist σίγουρα μπορείτε να το τολμήσετε. Όσο για τις στέκες; Ταιριάζουν υπέροχα και μπορούν να αποτελέσουν statement κομμάτια για ολόκληρη την εμφάνιση σας. 

7. Double buns

double-bun.jpg


Αν σας αρέσει η ιδέα του pigtail χτενίσματος, αλλά προτιμάτε να έχετε τα μαλλιά σας ψηλά, τυλίξτε τα στην βάση της κάθε κοτσίδας, στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι και voila... 2 μοντέρνα buns στο λεπτό. Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές διαφορετικές εκδοχές τους, αφήνοντας, για παράδειγμα, τις αφέλειες σας ελεύθερες. 

8. Banana bun

banana-bun-3.jpg

To french twist και ο χαλαρός chignon κότσος ήταν ανέκαθεν 2 από τα αγαπημένα χτενίσματα των στιλάτων Γαλλίδων. Στην ίδια messy φιλοσοφία κινείται και η νέα hairstyling αδυναμία τους, το banana bun. Συνδυάζοντας το στριφογυριστό εφέ του french twist και τη messy διάθεση του χαλαρού chignon, το banana bun είναι η παριζιάνικη εκδοχή του χαμηλού κότσου που στέκεται στη βάση του λαιμού.

1

Craft Clay

Compact matte shaping cream, Sebastian Professional, Attica BUY ME

2

Steam Power

Revolutionary straightening system, L’Oréal Paris, Hondos Center BUY ME

3

Damage Control

Foundation for any hair styling, Aveda, Attica BUY ME

4

Curl Lock

Locks the curl, gives body and elasticity to the hair, Lorvenn Mousse, Hondos Center BUY ME

5

Invisible Power

Masterine the art of creating a bun, Sephora BUY ME

6

Volumising Shampoo

Hair is thicker and stronger, Grown Alchemist, Hondos Center BUY ME