fbpixel

Search icon
Search
British Royal Family: Πώς θα περάσει το φετινό Πάσχα μετά την ανακοίνωση της Kate Middleton;
PEOPLE & MOMENTS

British Royal Family: Πώς θα περάσει το φετινό Πάσχα μετά την ανακοίνωση της Kate Middleton;

Θα είναι διαφορετικό για τη βασιλική οικογένεια


Μπορεί η καθημερινότητα της Kate Middleton να έχει αλλάξει μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, αλλά στην πραγματικότητα η ίδια παραμένει δυνατή, κάτι που απέδειξε μέσα από το βιντεοσκοπημένο μήνυμα που μοιράστηκε με τον κόσμο, μέσα του οποίου μίλησε για την κατάσταση της υγείας της τον τελευταίο καιρό. 

Το Πάσχα στη Μεγάλη Βρετανία πλησιάζει και τις τελευταίες ώρες όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα το περάσει η βασιλική οικογένεια έρχονται στη δημοσιότητα. Ο κόσμος θέλει να μάθει νέα για την κατάσταση της Kate, αλλά και το πώς περνάει τις ημέρες της, παρόλο που η ίδια ενημέρωσε πως έχει ξεκινήσει την απαραίτητη προληπτική χημειοθεραπεία.

Πηγές αναφέρουν πως η Kate Midletton παίρνει χρόνο για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει εν μέσω της θεραπείας της και σύμφωνα με πληροφορίες θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα στο Sandringham με την οικογένειά της, καθώς και με τον βασιλιά Κάρολο. Το Entertainment Tonight αναφέρει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη πρόσφατα να αναχωρεί από το Adelaide Cottage με ελικόπτερο μαζί με τον πρίγκιπα William και τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis. Η οικογένεια έφυγε το Σάββατο 23 Μαρτίου και θεωρείται δεδομένο ότι ταξιδεύει προς το Anmer Hall -το εξοχικό τους σπίτι που βρίσκεται στο κτήμα Sandringham.

shutterstock-2374953937.jpg


Σύμφωνα με εσωτερικό πρόσωπο του παλατιού, «η πριγκίπισσα θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της όταν θα έχει την άδεια να το κάνει από την ιατρική της ομάδα. Έχει καλή διάθεση και είναι επικεντρωμένη στο να αναρρώσει πλήρως». Στη συνέχεια πρόσθεσαν ότι ο William «θα συνεχίσει να ισορροπεί μεταξύ της υποστήριξης της συζύγου και της οικογένειάς του και της διατήρησης των επίσημων καθηκόντων του, όπως κάνει από την αρχή του έτους».

Η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας έβαλε τέλος στις φήμες και τα σενάρια, μίλησε με θάρρος και μας έδειξε την ανθρώπινη, την πιο απλή της πλευρά. Η Kate Middleton αποκάλυψε το απόγευμα της Παρασκευής πως τους τελευταίους μήνες δίνει την πιο σκληρή μάχη. Δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μέσα από ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα σημείωσε πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο και έχει ξεκινήσει ήδη χημειοθεραπείες, περιγράφοντας τους τελευταίους δύο μήνες ως «απίστευτα δύσκολους για όλη την royal family». Μεταξύ άλλων, η Kate θέλησε να σταθεί ιδιαίτερα στο πόσο πολύ σημαντική είναι η στήριξη του William και στο πόσο την στηρίζει σε όλη αυτή τη δύσκολη στιγμή, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά και σε όλους εκείνους που σεβάστηκαν την κατάστασή της και έδειξαν σημαντικό ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας της.

shutterstock-2374497723.jpg


Το εξοχικό τους στο κτήμα Sandringham διαθέτει δέκα υπνοδωμάτια και ήταν δώρο από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Το Tatler αναφέρει ότι παρόλο που αυτή η εξοχική κατοικία είναι στη διάθεσή τους εδώ και αρκετό καιρό, η οικογένεια δε συνηθίζει να περνάει το Πάσχα εκεί. Μάλιστα, την Κυριακή του Πάσχα γίνεται συνήθως ένα reunion στο κάστρο του Windsor, όπου τα παιδιά συγκεντρώνονται για ένα κυνήγι αυγών και σερβίρεται μεσημεριανό φαγητό το οποίο περιλαμβάνει ψητό αρνί.

Μπορεί αυτό το Πάσχα να είναι διαφορετικό, αλλά η οικογένεια παραμένει ενωμένοι προκειμένου να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο και όλα να πάνε κατ' ευχήν.