fbpixel

Search icon
Search
Britain’s Fashion Awards: Τα πιο εντυπωσιακά red carpet looks & οι μεγάλοι νικητές
FASHION NEWS

Britain’s Fashion Awards: Τα πιο εντυπωσιακά red carpet looks & οι μεγάλοι νικητές

Τα highlights από τη χθεσινή βραδιά που ήταν γεμάτη μόδα


Ακόμα ένα μεγάλο event που μας υπενθύμισε το πόσο πολύ μας είχαν λείψει τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Μετά την τελευταία διοργάνωση το 2019, τα Fashion Awards επέστρεψαν, φέρνοντας στο προσκήνιο τα πιο λαμπερά πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος, αλλά και τους designers που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα της σπουδαίας δουλειάς τους.

Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες από τη χθεσινή βραδιά, τα looks που ξεχώρισαν, αλλά και τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές!

Μια βραδιά επανασύνδεσης με επίκεντρο τη μόδα

0-zd2tT.jpg

Η βρετανική βιομηχανία μόδας ενώθηκε από τις διασημότητες Dua Lipa, Demi Moore και Priyanka Chopra Jonas στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο χθες το βράδυ για μια γιορτή των κορυφαίων σχεδιαστών και άλλων δημιουργών του κόσμου στο πλαίσιο των φετινών Fashion Awards. Μετά από δύο χρόνια, το fashion event λειτούργησε ως μια «ζεστή» επανένωση για τους λάτρεις της μόδας, αλλά και για τους δημιουργούς αυτής.

Η βραδιά τα είχε όλα: Λαμπερές εμφανίσεις που συζητήθηκαν, κορυφαίοι δημιουργοί που τιμήθηκαν με βραβείο χάρη στη συμβολή τους στη μόδα, αλλά κι ένα «οικογενειακό» κλίμα μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Φόρος τιμής στον Virgil Abloh

fftndtexiaiqvpk.jpg

Πέρα από τη λάμψη που κυριαρχούσε καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, υπήρχε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση και ο λόγος δεν ήταν άλλος από τον απρόσμενο θάνατο του Virgil Abloh. Το όλο event αφιερώθηκε στον κορυφαίο σχεδιαστή, που ίδρυσε την Off White και αποτέλεσε καλλιτεχνικό διευθυντή των ανδρικών συλλογών του οίκου Louis Vuitton.

Ο ηθοποιός Idris Elba, που ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους του σχεδιαστή, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το event. Ο ίδιος, μάλιστα, έδωσε μια εγκάρδια ομιλία τιμώντας τον designer και διάβασε ένα ποίημα της Maya Angelou, "When Great Trees Fall".

Οι μεγάλοι νικητές

00.jpg

Μια χρονιά που ο χώρος της μόδας πέρασε από διάφορα στάδια και τώρα γυρίζει σελίδα. Από τα comfy ρούχα που φορέσαμε κυρίως στο σπίτι, έως τα πιο glam κομμάτια που μας θύμισαν και πάλι τη ζωή που αφήσαμε για καιρό πίσω μας. Αυτά τα δύο τόσο διαφορετικά στιλ επικράτησαν κατά κύριο λόγο φέτος και με γνώμονα σχεδίασαν οι experts του χώρου, βρίσκοντας τις ισορροπίες ανάμεσα στον μινιμαλισμό αλλά και σε μια στροφή στο μαξιμαλιστικό ύφος.

Οι Adut Akech, Alton Mason και ο οικοδεσπότης της βραδιάς Billy Porter ήταν αυτοί που μοίρασαν τα βραβεία στους τιμώμενους σχεδιαστές. Πιο συγκεκριμένα, τα πιο σημαντικά βραβεία της βραδιάς ήταν το "Leaders of Change, Creativity" που πήγε στους: Virgil Abloh, Alessandro Michele, Demna Gvasalia, Kim Jones και Jonathan Anderson.

Το "Special Recognition Award" δόθηκε στον Dylan Jones, ενώ το "Leaders of Change, Environment" στους εξής: Bethany Williams, Gabriela Hearst, Phoebe English, Priya Ahluwaliya, Stella McCartney, αναγνωρίζοντας την πρωτοποριακή δημιουργικότητά τους και τον eco-friendly χαρακτήρων των συλλογών τους.

kim-jones-and-demi-moore.jpg
Kim Jones & Demi Moore


Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε πως το βραβείο του σχεδιαστή της χρονιάς απονεμήθηκε στον Kim Jones, το "Outstanding Achievement Award" στον Tommy Hilfiger. Να σημειωθεί, τέλος, πως οι Edward Enninful, Harris Reed, Kenya Hunt, Samuel Ross, Telfar Clemens τιμήθηκαν με το βραβείο "Leaders of Change, People".

Οι πιο εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις

Φυσικά και από μια τέτοια βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει ένα εντυπωσιακό red carpet, με εμφανίσεις που συζητήθηκαν και μετατράπηκαν σε πηγή έμπνευσης για κάθε λάτρη της μόδας.

Ας δούμε αυτές που ξεχώρισαν περισσότερο!
dua-lipaattends-the-fashion-awards-2021-at-the-royal-albert-news-photo-1638211965.jpg
Η Dua Lipa με Maximilian Davis και Tiffany & Co.
jenna-coleman-attends-the-fashion-awards-2021-at-the-royal-news-photo-1638214022.jpg
Η Jenna Coleman με Dior
priyanka-chopra-and-nick-jonas-attend-the-fashion-awards-news-photo-1638216200.jpg
Η Priyanka Chopra με Richard Quinn και ο Nick Jonas
alexa-chung-attends-the-fashion-awards-2021-at-the-royal-news-photo-1638212002.jpg
Η Alexa Chung με Caroline και Mulberry
kim-jones-and-demi-moore-attend-the-fashion-awards-2021-at-news-photo-1638214361.jpg
Ο Kim Jones και η Demi Moore με Fendi
kate-beckinsale-attends-the-fashion-awards-2021-at-the-news-photo-1638214339.jpg
Η Kate Beckinsale με Sabina Bilenko
screenshot-1-ukEzE.png
O Billy Porter με Richard Quinn
Δείτε στην gallery περισσότερα looks από το κόκκινο χαλί!