fbpixel

Search icon
Search
Βρήκαμε τα χρώματα στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε τη νέα χρονιά
HAIR & NAILS

Βρήκαμε τα χρώματα στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε τη νέα χρονιά

Βγείτε πιο ανανεωμένες από ποτέ


Αν υπάρχει ένα πράγμα με το οποίο έχουμε εμμονή εμείς τα κορίτσια, είναι τα μαλλιά μας. Όλα τα άλλα μπορεί να πάνε στραβά, αλλά όταν είναι το χτένισμά είναι οκέι, τότε ξέρουμε ότι θα είναι μια καλή μέρα. Θέλουμε τέλεια μαλλιά χωρίς προσπάθεια, αλλά αυτό που αγνοούμε πολλές φορές είναι ότι η επιλογή του σωστού χρώματος μπορεί πραγματικά να το κάνει πιο εύκολο. Οι σωστές αποχρώσεις μπορεί να μεταφέρει τα μαλλιά από την άτονα σε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Και με τους χειμερινούς μήνες να είναι εδώ, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας με ένα νέο χρώμα μαλλιών. 

Chocolate Brown

chocolate-brown-hair.jpg

Tο πλούσιο, βαθύ και σοκολατί καστανό είναι τόσο αγαπημένο γιατί θυμίζει την πιο natural απόχρωση που θα μπορούσε να έχει κάποια. Με το ομοιόμορφο αποτέλεσμα που χαρίζει σας βοηθάει και αυτή τη χρονιά να βρεθείτε δυναμικά στον "κόσμο των brunettes". Το συγκεκριμένο ζεστό καστανό gloss είναι ό,τι πρέπει για να φρεσκάρετε την εμφάνισή σας και φυσικά δείχνει υπέροχο ακόμη και πάνω στο σκούρο καμβά των ρούχων σας. Τολμήστε το αυτό το χειμώνα!

Sun-Kissed Brown

sun-kissed-brown.jpg

Αντί να αναμειγνύετε τα σκούρα καστανά μαλλιά σας με ανταύγειες για αποτέλεσμα βαφής, το θέμα είναι να αναδείξετε τα φυσικά, ζεστά καστανά μαλλιά με διαφορετικό τρόπο. Οι ανοιχτές άκρες που δημιουργούν ένα sun-kissed αποτέλεσμα θα γίνουν η αγαπημένη σας επιλογή καθώς θα φωτιστείτε στη στιγμή. Φέτος, απομακρυνθείτε από τους σκούρους τόνους και ενδώστε σε πιο ανοιχτά αποτελέσματα αν είστε καστανή.

Pink Champagne

pink-hair.jpg

Για εσάς που αγαπάτε τα ασφαλή και κλασικά χρώματα αυτό είναι ένα χρώμα που θα διστάσετε να υιοθετήσετε, αλλά είναι απόλυτα μοδάτο και σύγχρονο. Η απόχρωση της σαμπάνιας, που εφαρμόζεται σε όλο το μήκος των μαλλιών μπορεί να σας ενθουσιάσει. Είναι ιδανικός τόνος για τις ξανθιές, που χρειάζεστε άμεση ανανέωση, για να δείξουν πιο νέες. 

Ice Blonde

ice-blonde-hair.jpg

Αν έχετε γεννηθεί ξανθιά, θα ξέρετε ότι το μόνο χρώμα που σας ταιριάζει θα είναι το ξανθό. Έτσι, δεν μπορείτε να είστε ακριβώς δημιουργικοί με τα χρώματα των μαλλιών σας. Αλλά μπορείτε να είστε δημιουργικοί με τους ξανθούς τόνους με τους οποίους δουλεύετε. Εισαγάγετε τα παγωμένα λευκά-ξανθά μαλλιά, τα οποία είναι τέλεια ακόμη και αν δεν έχετε φυσικά ξανθά μαλλιά. Είναι ένα χρώμα μαλλιών που είναι δροσερό και είναι αρκετά εντυπωσιακό από μόνο του. Αλλά, για την πιο δροσερή εμφάνιση, προσθέστε μερικούς τόνους λεβάντας.

Warm Ginger

warm-ginger-hair.jpg

Τα κόκκινα μαλλιά είναι ένα δημοφιλές χρώμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Έχει γίνει ένα από τα πιο επιθυμητά χρώματα μαλλιών καθώς όλοι προσπαθούν να τραβήξουν τους φυσικούς, χάλκινους τόνους μιας κοκκινομάλλας. Όμως, δεν χρειάζεται να γεννηθείτε με αυτά για να τα πετύχετε. Και όπως τα καστανά μαλλιά γίνονται όλο και πιο ζεστά και λαμπερά, έτσι γίνεται και με τα κόκκινα μαλλιά. Το παν είναι να αγκαλιάζετε το φυσικό και να μην κάνετε υπερβολές!

Broomstick Blonde

broomstick-blonde.jpg

Αυτή η πιο σκούρα εκδοχή του ξανθού είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε τη νέα χρονιά για να μην επισκέπτεστε συχνά την κομμώτρια σας. Αυτό το υπέροχο look σας δείχνει πιο φυσική από ποτέ αφού η βάση παραμένει δική σας. Δημιουργώντας μάλιστα, μερικά επιπλέον χρυσά highlights στις άκρες το πρόσωπο φαίνεται ακόμη πιο φωτισμένο χωρίς να είναι χλωμό.