fbpixel

Search icon
Search
Βρήκαμε τα φθινοπωρινά key items για να δημιουργήσετε τις πιο stylish εμφανίσεις
THE LOOK

Βρήκαμε τα φθινοπωρινά key items για να δημιουργήσετε τις πιο stylish εμφανίσεις

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να έχετε μία ενημερωμένη new season γκαρνταρόμπα


H επερχόμενη φθινοπωρινή σεζόν εκτός από τους νέους στόχους που μας προτρέπει να θέσουμε και την καινούρια αρχή σε πολλούς τομείς της ζωής μας, φέρνει και την καινοτομία στον χώρο της μόδας. New trends γεμάτα χρώματα, πλούσια σχέδια και υφάσματα, αλλά και ανανεωμένα κομμάτια, τα οποία αγαπήσαμε στο παρελθόν είναι μόνο λίγα απ’ αυτά, που καλούμαστε να γνωρίσουμε και να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας.

Ο Σεπτέμβριος «μπήκε» μόλις πριν λίγες μέρες, αλλά οι φθινοπωρινές τάσεις μας έχουν «κλέψει» την προσοχή και δε βλέπουμε την ώρα και τη στιγμή να τις προσθέσουμε τόσο στην ντουλάπα μας, όσο και στις στιλιστικές μας επιλογές. Αυτό άλλωστε, που επιθυμούν όλες οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, είναι να παραμένουν πάντοτε ενημερωμένες και άκρως stylish. Γι' αυτό κι εμείς σας προτείνουμε μοναδικές στιλιστικές επιλογές, όλα τα super hot key items, αλλά και τα απανταχού in fashion χρώματα, τα οποία ανακαλύψαμε στο απόλυτο brand Regalinas, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κομψά σύνολα για τη φθινοπωρινή σεζόν. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, επιλέξτε τα αγαπημένα σας και μη χάσετε καθόλου χρόνο για να τα αποκτήσετε!

Leather

1-BaZ53.jpg

BUY HERE: Κρουαζέ πουκάμισο με φουσκωτό μανίκι, Μίνι φούστα δερματίνης, όλα Regalinas

Τα δερμάτινα κομμάτια είναι τα αγαπημένα των fashionistas και για φέτος αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Η παρουσία τους ήταν έντονη ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού οι λάτρεις της μόδας δεν μπόρεσαν να τ’ αποχωριστούν. Δημιουργήστε ένα σύνολο που θα μπορείτε να φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλες σας τις εμφανίσεις. Διαλέξτε μία δερμάτινη φούστα και συνδυάστε την με το κλασικό white button up shirt με έντονα φουσκωτά μανίκια, που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι hot trend. Ο κυανόλευκος συνδυασμός μας θυμίζει ακόμα λίγο καλοκαίρι.

Shirt dress

BUY HERE: Μίντι φόρεμα με κουμπιά, Regalinas

Τα φορέματα θα είναι πάντα το κομμάτι-κλειδί της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Χαρίζουν άνεση, πρακτικότητα, ευελιξία και stylish looks μέσα σε λίγα λεπτά. Για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να δώσετε μία πινελιά ανανέωσης στην εικόνα σας δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα shirt dress. Είναι ένα στιλ που μπορείτε να το προτιμήσετε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και να σταθεί σε πλήθος περιστάσεων. Βρείτε το μήκος που σας ταιριάζει και απογειώστε το.

Bib collars

1-TAb45.jpg

Image Source: @wethepeoplestyle


Αυτή η τάση μας ακολουθεί από την προηγούμενη σεζόν και για να πούμε την αλήθεια, δε θέλουμε να την αποχωριστούμε. Τα πουκάμισα με τους έντονους γιακάδες θα μας συνοδέψουν σε πολλές εμφανίσεις. Μπορείτε να τα διαλέξετε σε μία σκούρα απόχρωση για μεγαλύτερη ευελιξία και να το συνδυάσετε με φωτεινά colours pants.

Puff sleeves

green-regalinas-2.jpg

BUY HERE: Μπλούζα με φουσκωτά μανίκιαΨηλόμεσο παντελόνι baggy,  όλα Regalinas

Ένα από τα microtrends που μας έχει «κλέψει» την καρδιά των τελευταίο καιρό είναι τα έντονα, φουσκωτά μανίκια ή αλλιώς όπως είναι γνωστά σε όλους πλέον, τα puff sleeves. Χαρίζουν μία όμορφη και ρομαντική διάθεση και παράλληλα είναι ένα από τα αγαπημένα στοιχεία του street style. Μπορείτε να τα επιλέξετε τόσο σε φορέματα, μπλούζες αλλά και πουκάμισα. Για να είναι το σύνολό σας πιο ενημερωμένο, στηρίξτε το σ' ένα δημοφιλές χρώμα. Στη λίστα με τις τάσεις των it colours, βρίσκεται σε υψηλή θέση το πράσινο. Θα το συναντήσετε σε πλήθος αποχρώσεων, όπως είναι το σμαραγδί, το κυπαρισσί αλλά και το πράσινο της ελιάς. Μη διστάσετε και τολμήστε να δημιουργήσετε ένα total green outfit με διαφορετικούς τόνους. Για να φωτίσετε λίγο την εικόνα σας «παίξτε» με τα χρώματα των αξεσουάρ όπως τα κόκκινα υποδήματα.

Loose pants

3-C7mab.jpg

BUY HERE: Τοπ με κουμπιά, Παντελόνα με λάστιχο στη μέση, όλα Regalinas

Βασικά συστατικά της επιτυχίας πλέον στον τομέα της μόδας είναι η άνεση και η πρακτικότητα. Η κατηγορία των loose pants τα περιλαμβάνει και τα δύο. Ένα κομμάτι το οποίο δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Σας προτείνουμε να επενδύσετε στην ψηλόμεση εκδοχή του καθώς θα κολακεύει τη σιλουέτα σας και θα σας χαρίσει ύψος. Παράλληλα, εάν θέλετε να ακολουθείτε πιστά τους κανόνες της μόδας, τότε μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα total black outfit. Προτιμήστε και το top σας ώστε να κυμαίνεται στη φιλοσοφία των oversized γραμμών και είστε έτοιμες!

Neutrals

regalinas-51.jpg


BUY HERE: Μπλούζα με πιέτεςΨηλόμεσο παντελόνι, όλα Regalinas

Καθώς το minimal style γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές, αποκτώντας μία πολύ έντονη δυναμική στα κορίτσια της μόδας, δε θα μπορούσαμε να μη μιλήσουμε και για τα neutrals. Η ευχάριστη έκπληξη της τελευταίας στιγμής του καλοκαιριού ήταν το καφέ και οι αποχρώσεις του. Η παρουσία του θα μας απασχολήσει ιδιαιτέρως τους επόμενους μήνες και είναι η τέλεια ιδέα για να χτίσετε ένα total neutral outfit. Συνδυάστε το με άλλους ουδέτερους τόνους τόσο στα βασικά κομμάτια όσο και στα αξεσουάρ.

Μπορντό

2-Ay9eP.jpg

BUY HERE: Πουκάμισο με όρθιο γιακάΨηλόμεσο παντελόνι baggy, όλα Regalinas

Αυτή η πολύ σκούρα απόχρωση του κόκκινου ήταν η ανανέωση που ψάχναμε στα χρώματα του φθινοπώρου αλλά και του χειμώνα. Εάν δεν έχετε ήδη ένα κομμάτι στην κατοχή σας πρέπει να αποκτήσετε οπωσδήποτε. Για τις φθινοπωρινές μέρες ξεκινήστε να προσθέτετε τις πιο σκούρες αποχρώσεις επιλέγοντας ένα μπορντό top κι ένα dark grey loose pant.

Blue

regalinas-71.jpg

BUY HERE: Πουκάμισο με πιέτεςΠαντελόνι με ελαστική μέση, όλα Regalinas

Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι το μπλε θα θεωρείται για μερικούς μήνες ακόμα το χρώμα της χρονιάς. Γι' αυτό πιστεύουμε ότι αξίζει να του αποτίσουμε φόρο τιμής για όλες τις όμορφες εικόνες που μας χάρισε. Πειραματιστείτε και ξεφύγετε από τους κλασικούς συνδυασμούς. Συνδυάστε τη μπλε μπλούζα ή το πουκάμισό σας μαζί μ’ ένα παντελόνι στην απόχρωση του πούρου. Θα το λατρέψετε.

Info

Official Site: regalinas.com

Facebook: REGALINAS 

Instagram: @regalinas 

Διεύθυνση: Τσιμισκή 68, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 222 645