fbpixel

Search icon
Search
Bridal Dress: Πώς να επιλέξετε το σωστό νυφικό και να δημιουργήσετε ένα ονειρικό σκηνικό γάμου
PEOPLE & MOMENTS

Bridal Dress: Πώς να επιλέξετε το σωστό νυφικό και να δημιουργήσετε ένα ονειρικό σκηνικό γάμου

Η bridal expert, Ντίνα Γκλαβά, μάς αποκαλύπτει τα μυστικά για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας


Τα δεδομένα της εποχής μπορεί να καθόρισαν νέους κανόνες στη διοργάνωση και τέλεση των γάμων, ωστόσο η προσδοκία μιας τόσο σημαντικής στιγμής στη ζωή των ανθρώπων παραμένει ισχυρή. Η επιθυμία για χαρά και η υπόσχεση νέων εμπειριών οδηγούν και φέτος χιλιάδες ζευγάρια στον σχεδιασμό της γαμήλιας τελετής που ονειρεύονται.

Οι wedding experts, με την πολυετή εμπειρία κι εξαιρετική αισθητική τους, γίνονται οι απαραίτητοι σύμμαχοί σας σε μια διαφορετική προσέγγιση. Η προσωπική τους οπτική για τον γάμο του 2021, οι top επιλογές και τα πολύτιμα μυστικά τους, θα συνθέσουν για εσάς το παζλ μιας ξεχωριστής ημέρας.

Bridal Dress

glava3.jpg

Με ιδιαίτερη αγάπη και σημαντική εμπειρία στον χώρο της ομορφιάς, τα αδέλφια Ντίνα και Γρηγόρης Γκλαβάς ένωσαν τις δυνάμεις τους και πριν από λίγα χρόνια δημιούργησαν μια εταιρία με bridal παροχές, που αργότερα εμπλούτισαν και με υπηρεσίες στολισμού για κοινωνικά events, όπως γάμοι και βαφτίσεις. Το 2020, η ανήσυχη φύση τους τούς οδήγησε στο επόμενο μεγάλο βήμα, το νέο τους -συνεργαζόμενο με την Pronovias Privee- κατάστημα στη Θεσσαλονίκη με την επωνυμία Γκλαβά Exclusive Bridal Project. Βασική τους φιλοσοφία; Ο σεβασμός απέναντι σε όλους όσοι επιθυμούν να ζήσουν το όνειρό τους.

Ποιες βασικές κατευθύνσεις θα δίνατε για τον ιδανικό γάμο της χρονιάς και τι θα προτείνατε σε μια υποψήφια νύφη για το νυφικό των ονείρων της; 

Πεποίθησή μας -και γι’ αυτό άλλωστε προσπαθούμε- είναι οι μελλόνυμφοι ν’ ακολουθούν τα όνειρά τους, για να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την προετοιμασία μιας τόσο σημαντικής ημέρας. Ιδιαίτερα το νυφικό, πρέπει να είναι το ιδανικό για κάθε γυναίκα, καθώς, εκτός από τις φωτογραφίες, αυτό θα αποτυπωθεί και στις αναμνήσεις που θα κρατήσει στην καρδιά της. Γι’ αυτό κι εμείς ζητάμε από καθεμία να μας περιγράψει πώς έχει φανταστεί τον γάμο της (classic, romantic, glamour, bohemian) κι αναλόγως της προτείνουμε απαράμιλλης αισθητικής νυφικά, μέσα από τη μεγάλη γκάμα brands των Pronovias Privee, Pronovias Atelier και Nicole Milano.

Πόσο έχουν προσαρμοστεί τα bridal trends στα νέα δεδομένα και τι πιστεύετε ότι έχει αλλάξει; 

Πλέον, ο χρόνος για την προετοιμασία ενός γάμου έχει μειωθεί εντυπωσιακά -μπορεί να είναι ακόμη και δύο μήνες! Επίσης, έχει διαμορφωθεί ανάλογα και ο αριθμός των καλεσμένων, αλλά όχι η ποιότητά τους. Αυτό σημαίνει ότι όσοι παραβρεθούν θα παρατηρήσουν κάθε λεπτομέρεια του νυφικού, όπως και όλα τα στοιχεία που το περιβάλλουν. Γι’ αυτό πρέπει κάθε γυναίκα να νιώθει άνετα μέσα σ’ αυτό και όλα να είναι τέλεια!

Ποιος ο ρόλος σας ως bridal expert ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά κατά την προετοιμασία; 

Επικεντρωνόμαστε στην ουσία των πραγμάτων και σκεφτόμαστε πως αυτή η μέρα είναι εξαιρετικά σημαντική για το ζευγάρι. Θέλουμε η νύφη να είναι ήρεμη και ν’ αποπνέει σιγουριά, έτσι ώστε να υπάρχει μια όμορφη συνεργασία, που θα φέρει το ιδανικό αποτέλεσμα. Με τη δική μας κατεύθυνση -και την αισθητική που διατηρούμε- προσπαθούμε με κάθε τρόπο να οδηγήσουμε τις μέλλουσες νύφες ώστε να επιλέξουν όλα όσα τις κάνουν αληθινά ευτυχισμένες.

Η δουλειά σας είναι να πραγματοποιείτε το όνειρο κάθε γυναίκας. Εκτός από το νυφικό, ποια είναι τα must do για να ολοκληρωθεί το bridal look; 

Σε ένα τέτοιο event, όπως είναι γνωστό, όλα παίζουν τον ρόλο τους, για να υπάρχει ένα υπέροχο τελικό αποτέλεσμα! Έτσι, ένα νυφικό look θεωρείται ολοκληρωμένο με την επιμέλεια των μαλλιών και του μακιγιάζ. Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι η καλή διάθεση, η ηρεμία και τα χαμόγελα!

Τα Dos & Don'ts που πρέπει να προσέξετε για έναν επιτυχημένο γάμο!
glava1.jpg
Ντίνα Γκλαβά

DO

1. Μείνετε πιστές στο αρχικό σας όνειρο, όσον αφορά στο νυφικό και την τελική σας εικόνα, πάντα σε συνεννόηση με τους επαγγελματίες.

2. Καταλήξτε από την αρχή στο concept του γάμου, ώστε να διευκολύνετε τις υπόλοιπες επιλογές και διαδικασίες.

3. Το νυφικό που θα διαλέξετε πρέπει να κολακεύει τη σιλουέτα σας και να σας κάνει να νιώθετε άνετα.

DONT

1. Μην αποφασίσετε για τους experts που θα αναλάβουν τον γάμο σας, πριν κάνετε την έρευνά σας.

2. Αποφύγετε προτάσεις που αρέσουν σε όλους τους υπόλοιπους εκτός από εσάς την ίδια.

3. Μην αφήσετε το άγχος να σας κυριεύσει και απολαύστε όσο περισσότερο μπορείτε την κάθε στιγμή.

Info

Γκλαβά Exclusive Bridal Project, Aγίας Σοφίας 1, Θεσσαλονίκη 54623, Τηλ. 2310 229 230, Instagram: @glava.bridal, www.glava.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021