fbpixel

Search icon
Search
Brazilian Booty: Αποκτήστε τους γλουτούς των ονείρων σας, ακολουθώντας τις ασκήσεις των stars
WELLNESS

Brazilian Booty: Αποκτήστε τους γλουτούς των ονείρων σας, ακολουθώντας τις ασκήσεις των stars

Κι όμως, υπάρχουν λύσεις τις οποίες εφαρμόζουν οι hot celebrities


Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία το wellness, wellbeing και fitness είναι τρεις κυρίαρχες έννοιες, τις οποίες προσπαθούμε να κατανοήσουμε, να ακολουθήσουμε όσο πιο πιστά γίνεται, αλλά και να τις εντάξουμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα. Όσον αφορά, λοιπόν, την τελευταία, στην οποία θα επικεντρωθούμε σήμερα, προσπαθούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, ώστε να πετύχουμε όλους τους “αθλητικούς” μας στόχους, μεταμορφώνοντας το σώμα μας στην καλύτερη εκδοχή του. Το θέμα είναι πώς θα μπορέσουμε να ανορθώσουμε τους γλουτούς μας και με ποιες ασκήσεις θα έχουμε ταχύτατα αποτελέσματα; Για αυτό εμείς είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε σας απορία, πάντα με τη βοήθεια των αγαπημένων σας celebrities.

Ας ξεκινήσουμε!

Jennifer Lopez

rs-634x1024-190903095848-634-jennifer-lopez-jr-90319.jpg

H εκρηκτική Λατίνα τραγουδίστρια, η οποία έκλεισε πριν από λίγες ημέρες τα της 52 χρόνια, «κόβει» την ανάσα με το καλογυμνασμένο κορμί της και όχι άδικα. Περνά πολλές ώρες στο γυμναστήριό της κι ένα αγαπημένο σημείο που της αρέσει να ενδυναμώνει είναι οι γλουτοί της. Για να πετύχει, λοιπόν, τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ακολουθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης με διάφορες ασκήσεις, ενώ η συνηθέστερη είναι τα leg lifts. Συγκεκριμένα, στο έδαφος ή επάνω σε μια καρέκλα στηρίζεται στο ένα της πόδι, σηκώνοντας το άλλο στον αέρα και βυθίζοντας το σώμα της προς τα κάτω όσες περισσότερες φορές μπορεί. Επαναλαμβάνει την ίδια διαδικασία και στην άλλη πλευρά και σε ορισμένες περιπτώσεις σηκώνει και βάρη.

Lea Michelle

image.jpg

Η πρωταγωνίστρια που αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της στη σειρά "Glee", εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχα έχει κι ένα υπέροχο σώμα. Έτσι, ο προσωπικός της γυμναστής έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως η Lea λατρεύει το booty crossover. Τα βήματα είναι απλά: Στρώστε ένα matt στο έδαφος και καθίστε στα τέσσερα. Σηκώστε το ένα πόδι και υψώστε το στον αέρα, σε γωνία 90 μοιρών, παίρνοντας το στην αντίθετη πλευρά. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για όσες περισσότερες φορές μπορείτε και μην ξεχάσετε το άλλο πόδι.

Kourtney Kardashian

nintchdbpict000641566525-2.jpg

H μεγαλύτερη από τις διάσημες αδερφές θα λέγαμε πως έχει μια εμμονή με τα οπίσθια της, ίσως επηρεασμένη και από την Kim, για αυτό και προσπαθεί να τα γυμνάζει όσο περισσότερο μπορεί. Αναλυτικότερα, η αγαπημένη της άσκηση είναι τα καθίσματα όλων των ειδών, με ή ακόμα και χωρίς βαράκια, αφού, όπως υποστηρίζει η ίδια, μπορούν να γίνουν παντού, δεν χρειάζονται ιδιαίτερο χώρο, αλλά ούτε και εξοπλισμό και συμβάλλουν στην ταχύτατη ανόρθωση των γλουτών. Εμείς δεν έχουμε παρά να την εμπιστευθούμε, καθώς τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

Kate Upton

192296542-317372026615967-3997696687693938430-n.jpg

Το μοντέλο με το ζουμερό σώμα και τα εκθαμβωτικά χαρακτηριστικά αφιερώνει ένα αξιοσημείωτο μέρος του χρόνου της στο γυμναστήριο του σπιτιού της. Ειδικότερα, όταν επιθυμεί να δυναμώσει παραπάνω το πίσω μέρος του σώματος της δεν παραλείπει ποτέ τα deadlifts με βάρη. Αν θέλετε να ακολουθήσετε κι εσείς τη δεδομένη άσκηση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ευθυγραμμίσετε τα πόδια σας, το κεφάλι σας να είναι ίσιο και τα βαράκια που θα επιλέξετε να βρίσκονται στα χέρια σας. Έπειτα, σκύψτε προς τα κάτω με την πλάτη ίσια και επαναφέρετε το σώμα σας στην αρχική στάση. Μην ξεχάσετε να λυγίσετε ελαφρώς τα γόνατα σας για να αποφύγετε τους τραυματισμούς!

Επομένως, όπως καταλάβατε το φετινό καλοκαίρι θα είναι πιο καυτό από ποτέ. Ενδυναμώστε το σώμα σας, φροντίστε το, επιμεληθείτε τη διατροφή σας, καταναλώστε επαρκείς ποσότητες νερού και ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές από τους αγαπημένους σας stars, ώστε να αποκτήσετε τους γλουτούς των ονείρων σας. Όλα μπορούν να συμβούν με θέληση, επιμονή, υπομονή και πειθαρχία.