fbpixel

Search icon
Search
Brand new: Αυτό είναι το πιο cool ξενοδοχείο της Αθήνας
TRAVEL

Brand new: Αυτό είναι το πιο cool ξενοδοχείο της Αθήνας

To Moxy Athens City προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής και μας υποδέχεται στα πιο funtastic events


Creative design και funky διάθεση πρωταγωνιστούν στον καινούριο προορισμό της αθηναϊκής φιλοξενίας. Το πρώτο trendy hotel brand Moxy Athens City by Marriott International κατάφερε να ξεχωρίσει από την αρχή της εμφάνισής του, χάρη στην πρωτοτυπία και την καλλιτεχνική του ατμόσφαιρα. Υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, θέτει την εμπειρία φιλοξενίας στο μικροσκόπιο, επαναπροσδιορίζοντας την ταυτότητά της. Κάθε επίσκεψη αποτελεί και ένα πρωτόγνωρο αισθητηριακό κάλεσμα, κάνοντάς μας να μετράμε αντίστροφα τον χρόνο για την επόμενη φορά. 

Σε απόσταση αναπνοής από το Ψυρρή, το Σύνταγμα και το Κολωνάκι, έχουμε την ευκαιρία να αισθανόμαστε κάθε στιγμή τους παλμούς της πόλης. Βρισκόμαστε στο εμπορικό τρίγωνο και δίπλα στα πιο ψαγμένα concept stores, μπαρ και εστιατόρια. Η πιο θερμή υποδοχή ξεκινά με ένα welcome signature cocktail «Got Moxy», κατά την άφιξη, και στη συνέχεια μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το check-in μας στον spicy χώρο Bar Moxy. Για μια ακόμη πιο ιδιαίτερη στιγμή, μπορούμε να επιλέξουμε για τη διαμονή μας την eclectic Penthouse Suite, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο, και να απολαύσουμε την πανοραμική θέα προς την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό. Ο χώρος αποτελεί την πρώτη σουίτα των «Moxy Hotels» παγκοσμίως που εξυπηρετεί τη διαμονή μας, αλλά αξιοποιείται και ως event space για private και public events του ξενοδοχείου, αλλά και δικής μας διοργάνωσης. 

Από τα πρώτα λεπτά που ανοίγουμε τις πύλες του, είμαστε σίγουροι ότι μας περιμένουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης...

Η artistic προσωπικότητα

moxy-athens-city84661.jpg

Το στοιχείο - «κλειδί», που συμβάλλει στo μοναδικό του coolness είναι η δημιουργική του κλίση. Κάθε χώρος του κοσμείται από σύγχρονα pop up έργα τέχνης του διεθνούς φήμης Έλληνα street artist B., που μας προσκαλούν σε ανακάλυψη. Το ξενοδοχείο φιλοξενεί art, fashion και music events, με τους ινσταγκραμικούς κοινόχρηστους χώρους να έχουν αναχθεί ήδη σε talk of the town. Ποτέ δεν είναι αργά να γνωρίσουμε κάθε γωνιά του και να μας συνεπάρει μαγικά σε ένα παραμυθένιο, παράλληλο σύμπαν. 

Η smart διαμονή 

moxy-athens-city-07-1400x1049-1.jpg
moxy-athens-city84846.jpg

Με την παιχνιδιάρικη διάθεση που μας προσφέρει, νιώθουμε έτοιμοι να βιώσουμε την πιο fresh εμπειρία διαμονής. Το χαρακτηριστικό, που επικρατεί είναι ο smart χαρακτήρας των δωματίων. Τα 200+1 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και φωτισμούς LED. Σε κάθε έπιπλο και τοίχο, μπαίνει σε πρώτο πλάνο ένας ενδιαφέρον συνδυασμός των απαλών αποχρώσεων με ξαφνικές πινελιές έντασης. Αγαπημένοι μας χώροι έχουν γίνει τα ευφάνταστα και mood making lounge, library και ασανσέρ, όπου δεν θα καταφέρουμε να αντισταθούμε στο ιδανικό σκηνικό που έχουν «χτίσει» για τις πιο updated φωτογραφίες μας. 

Τα Fun-tastic events 

moxy-athens-city-01b-700x1028-1.jpg

Ένα εκλεπτυσμένο event calendar μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό experience διασκέδασης χωρίς αρχή και τέλος, είτε διαμένουμε στο hotel, είτε όχι. Με δύο ήδη super- επιτυχημένα DJ parties στο rooftop, διασκέδαση, πασαρέλες και εκθέσεις αναλαμβάνουν τα ηνία στην ατμοσφαιρική στοά του. Eδραιωμένα events, συνεργασίες με τους κορυφαίους του είδους, αλλά και φρέσκιες ιδέες New-York inspired κάνουν must την χειμερινή παραμονή μας. 

Στις αρχές Δεκεμβρίου θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά οι events - θεσμοί, Moxy Fashion Runway και το Μoxy Art Fair, με πρόσωπα έναρξης τους Kathy Heyndels και Γιώργο Δρίτσα, οι οποίοι θα ανοίξουν τη σκηνή στις 7 και 16 Δεκεμβρίου. Κάθε μήνας θα είναι αφιερωμένος στη δημιουργική φαντασία ενός fashion designer, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί μας τις capsule collections του σε ένα premium catwalk. Όμως, δεν μένουμε εδώ. Στον ίδιο χώρο και για τρεις εβδομάδες, ανερχόμενοι καλλιτέχνες θα μας συστήσουν στην προσωπική τους κουλτούρα μέσα από τις ιδιαίτερες εκθέσεις των έργων τους. 

moxy-athens-city84450-2.jpg

Φυσικά δεν χάνουμε στις 21 Δεκεμβρίου το πολυαγαπημένο "Fashion Room Service", τον σύγχρονο θεσμό της δημιουργικής ομάδας ΟΖΟΝ, που εδώ και 11 χρόνια αναδεικνύει νέους Έλληνες σχεδιαστές και φέρνει σε επαφή τους λάτρεις της μόδας. Από τις 17:00 έως τις 00:00, 25 δωμάτια του Moxy, θα είναι έτοιμα να μας χαρίσουν την πιο συναρπαστική fashion εμπειρία. 

Every week is a feminine week! 

279806030-1192516858186022-1559793270974702174-n.jpg

Το fun mood δεν σταματά ποτέ, ειδικά όταν μιλάμε για τον γυναικείο πληθυσμό της πόλης. Κάθε απόγευμα Πέμπτης, τα Blame Jo cocktails tasting classes οδηγεί, η wanna-be-your-friend resident barwoman του ξενοδοχείου JO, με cocktails με ελληνικά ποτά αποστάγματα και υλικά που υπόσχονται συναρπαστικές στιγμές. Τις Παρασκευές, από τις επτά το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, η DJ Caelina μας ταξιδεύει μουσικά με τα Hey Miss DJ! sessions, μεταφέροντάς μας στο mood του Σαββατοκύριακου. Όσο για τις τυχερές ενοίκους του ξενοδοχείου, τα Irresistible make-up sessions από κορυφαία brands, θα σας χαρίσουν τη λάμψη πριν την έξοδό τους στην πιο cool περιοχή της Αθήνας.

Don't miss the Christmas joy feeling!

stock-celebrations-341589-hor-pano.webp

Νιώθοντας από τώρα τη μαγεία των γιορτών ανυπομονούμε για το πιο λαμπερό party στις 29 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Χριστούγεννα στην Αθήνα” του Δήμου Αθηναίων. Οι φίλοι του Μοxy θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ήχους από τους DJs του Βest 92.6 και cocktails από τους Moxy Bartenders με την πιο εορταστική διάθεση.

Info: Σταδίου 65, Αθήνα, Instagram: @moxyathenscity, see more here.

Swot Hospitality, Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι, swot.gr