fbpixel

Search icon
Search
Blazer O'clock: Tα σακάκια που πρέπει να αποκτήσετε το φετινό φθινόπωρο
THE LOOK

Blazer O'clock: Tα σακάκια που πρέπει να αποκτήσετε το φετινό φθινόπωρο

Οι επιλογές που θα χαρίσουν στιλ στις εμφανίσεις σας


Διανύουμε την εποχή που μπορούμε να φορέσουμε σχεδόν τα πάντα. Οι χαμηλές θερμοκρασίες κυρίως το πρωί και το βράδυ μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε λίγο πιο ζεστά ρούχα και outwears, ενώ το μεσημέρι μπορούμε να προτιμήσουμε μερικά items από την καλοκαιρινή συλλογή μας. Ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια που είχαμε αφήσει για λίγο καιρό στην άκρη είναι τα blazers. Το πάνω μέρος του κοστουμιού, που εδώ και μερικές σεζόν έχει γίνει «αυτόνομο», κι επιλέγετε πολλές φορές ξεχωριστά, είναι το ιδανικό πανωφόρι γι' αυτήν την εποχή. Τα κορίτσια του street style το έχουν κατατάξει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους για όλες τις ώρες της ημέρας και τις περιστάσεις. Η έντονη δημοτικότητα και ζήτηση των blazers έχουν οδηγήσει τους σχεδιαστές, στη δημιουργία πλήθους σχεδίων, γραμμών και χρωμάτων, ώστε να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Από A-line designs μέχρι πιο μοντέρνες κι εκκεντρικές εκδοχές, συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε τα πιο hot blazer trends για το φθινόπωρο!

A-line blazer

blazer-4.jpg
Image source: @pepamack

Ίσως είναι η πιο «αυστηρή» και «συντηρητική» κατηγορία στον κόσμο των σακακιών. Συνήθως, τα επιλέγουμε στις deux pieces δημιουργίες, όπως ένα κοστούμι ή μαζί με μία φούστα. Παρόλα αυτά, είναι διαχρονικά και αποτελούν must have επιλογή. Μπορείτε να τα φορέσετε για τις εμφανίσεις στο γραφείο ακόμα και για τις χαλαρές εξόδους σας μαζί με το τζιν σας. Εάν θέλετε να τους χαρίσετε μια casual αισθητική, συνδυάστε τα με τα αθλητικά σας παπούτσια κι ένα t-shirt από μέσα. Προσθέστε αλυσίδες σαν αξεσουάρ για περισσότερη λάμψη.

Oversized blazer

oversized-blazer-2.jpg
Image source: @whowhatwear

Αναμφίβολα, το πιο διαδεδομένο στιλ των τελευταίων ετών. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται πρώτο και στις δικές μας προτιμήσεις, καθώς οι άνετες γραμμές και η χαλαρή αίσθηση που προσφέρει, το κάνουν να ταιριάζει με πλήθος επιλογών. Μπορείτε να το φορέσετε μόνο του σαν φόρεμα με μία ζώνη στη μέση, αλλά και μαζί με τα αγαπημένα σας κομμάτια. Τα oversized blazers θα μας απασχολήσουν ιδιαιτέρως και τη σεζόν που έρχεται οπότε δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας.

Leather blazer

black-blazer.jpg
Image source: @whowhatwear

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα, τα δερμάτινα κομμάτια θα είναι παντού την περίοδο Fall/Winter 2020. Τα συναντήσαμε σε όλες τις πασαρέλες από τα πιο μοντέρνα brands όπως Petar Petrov μέχρι τους πιο διαχρονικούς και κλασικούς οίκους, ανάμεσά τους και οι Versace και Fendi. Ένα λοιπόν δερμάτινο σακάκι, εκτός από το στιλ που θα σας χαρίσει, θα λειτουργήσει και υπέροχα ως ένα ελαφρύ πανωφόρι που έχουμε ανάγκη τις μέρες που διανύουμε. Σας προτείνουμε να επενδύσετε σε hot αποχρώσεις όπως είναι το καφέ, το μπεζ ή το μπορντό.

Box blazer

box-blazer.jpg
Image source: @streetstylestars

Είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσουν μία από τις αγαπημένες τάσεις στον κόσμο του street style. Ήδη πολλές fashionistas έχουν αρχίσει να το επιλέγουν. Αυτή η μοντέρνα εκδοχή, με τα αυστηρά κοψίματα και το κοντό μήκος είναι για όλες τις γυναίκες που αγαπούν τους πειραματισμούς και τη διαφορετικότητα. Εάν λοιπόν επιθυμείτε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, τότε δεν έχετε παρά να το εντάξετε στα looks σας. Επιλέξτε έντονα χρώματα και κάντε «απροσδόκητους» συνδυασμούς, βασισμένους στο mix & match.

Checked blazer

check-blazer.jpg
Image source: @tesshell

Αν αναζητάτε το πιο iconic μοτίβο για το φθινόπωρο, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη σας λέμε πως αυτό είναι το καρό. Είναι απλό, «ήσυχο», πρακτικό κι ευκολοσυνδύαστο. Γι' αυτόν τον λόγο, δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε τα checked blazers. Ικανά να χαρίσουν μία stylish πινελιά στα πιο basic outfits σας, αλλά και να σας βοηθήσουν να πετύχετε το αγαπημένο αλλά πολλές φορές απαιτητικό print on print. Είτε το προτιμήσετε σε φαρδιές γραμμές είτε σε πιο μεσάτες, θα αποτελέσει το key item της φθινοπωρινής ντουλάπας σας.