fbpixel

Search icon
Search
Binge-watching: Τα καλύτερα new entries που θα απολαύσουμε τον Οκτώβριο στο Netflix
ARTS & CULTURE

Binge-watching: Τα καλύτερα new entries που θα απολαύσουμε τον Οκτώβριο στο Netflix

Ό,τι καινούριο έρχεται στην πλατφόρμα


Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που μας βάζει κι επίσημα σε φθινοπωρινό mood, με όλους εμάς να αποζητούμε περισσότερες cozy στιγμές και χαλάρωση στο σπίτι. Τι καλύτερο, λοιπόν, από να απολαύσουμε αυτό το διάστημα νέες σειρές και ταινίες που θα μας βάλουν στο απόλυτο κλίμα της εποχής! Το Netflix παρουσιάζει για τον Οκτώβριο όλες τις νέες του κυκλοφορίες, τις οποίες εμείς καταγράφουμε παρακάτω.

Ώρα να φτιάξετε τη watch-list σας!

Spider-Man: No Way Home

tom-holland-spider-woman-900x506.jpg

Ο Spider-Man επιστρέφει στις οθόνες μας, αυτήν τη φορά με περισσότερη δράση και περιπέτεια! Ώρα να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του Peter Parker, γεγονός που θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα και θα «ταράξει τα νερά» αυτού και του κύκλου του. Η ταινία ήταν από τις πιο επιτυχημένες το 2021 που κυκλοφόρησε, αφού είχε έσοδα που ξεπέρασαν τα 1.9 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η φετινή είναι η τελευταία του Tom Holland στον ρόλο του εμβληματικού ήρωα, παρόλο που υπάρχουν πολλές πληροφορίες ότι θα έρθει και 4η ταινία με τον Tom Holland και την Zendaya. Πρωταγωνιστούν: Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei κ.ά.

Πρεμιέρα 1η Οκτωβρίου.

Beckham

david-beckham-netflix.jpg

Η ζωή του David Beckam «ζωντανεύει» στις οθόνες μας! Μια διαφορετική και πιο inside στα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς του, των φίλων του και του πιο στενού κύκλου του γενικότερα. Ένα πραγματικό είδωλο που βρίσκεται σχεδόν 30 χρόνια στο επίκεντρο της δημοσιότητας, απασχολώντας συνεχώς τα media τόσο για τις δουλειές του όσο και για την προσωπική του ζωή. Το ντοκιμαντέρ αυτό στοχεύει στο να αναδείξει ποιος είναι πραγματικά ο Beckam, κυρίως όταν η κάμερα κλείνει.

Πρεμιέρα 4 Οκτωβρίου.

 Lupin (Season 3)

lupin.jpg

Η νέα πολυαναμενόμενη σεζόν του Lupin είναι πιο κοντά από ποτέ! Η αγαπημένη μας σειρά επιστρέφει ανανεωμένη στο Netflix, με τον πρωταγωνιστεί να προσπαθεί, πλέον, να κρυφτεί, αλλά και να μάθει να ζει να ζει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του, οι οποίοι υποφέρουν εξαιτίας του. Ο ίδιος επιστέφει στο Παρίσι, με σκοπό να προτείνει στην οικογένειά του να φύγουν για πάντα από τη Γαλλία, ώστε να ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Άραγε θα τα καταφέρουν; Πρωταγωνιστούν: Omar Sy, Ludivine Sagnier, Hervé Pierre, Soufiane Guerrab, Etan Simon κ.ά.

Πρεμιέρα 5 Οκτωβρίου.

The Fall of the House of Usher

aaaaqs22qzsni-e2z-xlsvyuog3augzko4lonztefmstkcpclzy58rxy-wb6syg060y7thywfpptobkjkeg10d72ygw97rgtvauealosmnjwfr8kjmvytpi7ih-20-hpvqdugfodznkskoqyvhitzsgva7x.jpg

Η νέα πραγματικότητα για τον οίκο Usher συνοδεύεται από νέες προκλήσεις, απειλές και συνέπειες. Τα ηνία περνάνε σε άλλα χέρια, παραμένοντας ωστόσο στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Όλη η ιστορία του οίκου, καθώς και τα καινούρια δεδομένα που αλλάζουν την κατάσταση, μια κόντρα ανάμεσα σε δύο αδέρφια και ο φόβος πως η κληρονομιά θα χαθεί μια για πάντα. Πρωταγωνιστούν: Mark Hamill, Carla Gugino, Rahul Kohli, Carl Lumbly, Samantha Sloyan, Kate Siegel κ.ά.

Πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου.

DI4RIES (Season 2)

di4ries-netflix-tv-series-1-1024x597.jpeg

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά και η παρέα που αγαπήθηκε από το κοινό βρίσκεται σε μια καινούρια τρισδιάστατη αίθουσα. Ενώ τα συναισθήματα και οι σχέσεις δοκιμάζονται, θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι; Μια σειρά που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους εφήβους, με αρκετές δόσεις συγκίνησης, αλλά και χιούμορ. Ένας ύμνος στη φιλία, που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Πρωταγωνιστούν: Andrea Arru, Flavia Leone, Biagio Venditti, Sofia Nicolini, Liam Nicolosi κ.ά.

Πρεμιέρα 10 Οκτωβρίου.

Bodies

aaaaqsxdo71oyrhd0ajddochefya5wt60-i9pckkl6khccjh6-7naojkhfvhn0ggf5x0alefcxqvlgnfmqgvmq1nzpmiym64vg8tnhtz1g1abf7rmdziyauo5puskuxq8dnpcarbqjdlzgortpz3-yxqhqf.jpg

Τέσσερις ντετέκτιβ. Τέσσερις χρονολογίες. Ένα θύμα. Για να σώσουν το μέλλον, θα πρέπει πρώτα να διαλευκάνουν τον φόνο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας. Μια mini σειρά που ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό, η οποία θα αναδείξει τη δράση και την αγωνία σε κάθε της λεπτό. Πρωταγωνιστούν: Jacob Fortune-Lloyd, Shira Haas, Amaka Okafor, Kyle Soller, Tom Mothersdale κ.ά.

Πρεμιέρα 19 Οκτωβρίου.

Elite (Season 7)

elite-netflix.jpeg

Ο Ομάρ επιστρέφει. Ο Ιβάν είναι πληγωμένος. Η Ισαδόρα αντιμετωπίζει την επικίνδυνη οικογένειά της. Μπορούν οι μαθητές του Las Encinas να έχουν εμπιστοσύνη μεταξύ τους; Η σειρά που σημειώνει χρόνια προβολής επιστρέφει στο Netflix γεμάτη ανανέωση κι ένα πολλά υποσχόμενο story, βασισμένο φυσικά στο ήδη γνωστό που λατρέψαμε όλα αυτά τα χρόνια. Πρωταγωνιστούν: Omar Ayuso, Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Claudia Salas, Georgina Amorós κ.ά.

Πρεμιέρα 20 Οκτωβρίου.

Enjoy!