fbpixel

Search icon
Search
Beauty Update: H νέα Tom Ford makeup συλλογή γιορτάζει το κρυστάλλινο φως του χειμώνα
MAKE UP

Beauty Update: H νέα Tom Ford makeup συλλογή γιορτάζει το κρυστάλλινο φως του χειμώνα

Και άλλες πρόσφατες ειδήσεις από τον χώρο του μακιγιάζ που όλες περιμέναμε


Τα νέα στον χώρο της ομορφιάς δε σταματάνε να κάνουν ποτέ την εμφάνισή τους. Νέα λανσαρίσματα, hot right now προϊόντα που δεν αργούν να γίνουν best sellers, θαυματουργά συστατικά και καινούριες τάσεις και beauty tools είναι μόνο μερικά από τα οποία οι απανταχού λάτρεις της ομορφιάς έρχονται αντιμέτωπες. Εμείς κάνοντας την αναζήτησή μας φυσικά, ανακαλύψαμε 3 beauty news από τον χώρο του μακιγιάζ που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και πρέπει να γνωρίζετε. Συνεχίστε το scroll down λοιπόν και δείτε ποια είναι αυτά. Θα ενθουσιαστείτε!

Soleil Neige 2020-Color Collection by Tom Ford Beauty

tom-ford-beauty-holiday-2020-soleil-neige-collection-1.jpg



Η συλλογή Tom Ford Soleil Neige γιορτάζει το κρυστάλλινο φως του χειμώνα. Όπως λάμπει το δέρμα όταν αναδύεται από το νερό, για αυτήν τη σεζόν, η limited edition Soleil Neige 2020 Color Collection, μας συστήνει νέους τρόπους να λάμψουμε με φωτεινές αποχρώσεις που ακτινοβολούν και προσφέρουν την απόλυτη χειμερινή απόδραση.

"Sunkissed bronze or lucent bright, radiant skin with a hint of daring color has a pwerful simplicity that is effortlessly stunning" - Tom Ford. 

New Soleil Neige Balm Frost

Περιέχει συστατικά έντονης θρέψης, με μια χρυσή λάμψη που μιμείται την αντανάκλαση του ήλιου στο χιόνι. Κατά την εφαρμογή, η μεταξένια σύνθεση «λιώνει» στα χείλη, προσφέροντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ κολακευτικής ιριδίζουσας απόχρωσης και λάμψης. Το lip balm είναι ειδικά συσκευασμένο σε μια κομψή συσκευασία χρυσού χρώματος, όντας από μόνο του ένα ελκυστικό αντικείμενο που παγιδεύει το φως.

New Soleil Neige Eye Color Squad

Έχοντας σχεδιαστεί με τέσσερις ευέλικτες, πολυδιάστατες και συμπληρωματικές αποχρώσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη πολλαπλών εμφανίσεων, από τολμηρούς και smoky έως αιθέριους συνδυασμούς, με πιστό αποτέλεσμα στο χρώμα κι εύκολη εφαρμογή. Αυτή η limited edition παλέτα, περιλαμβάνει τέσσερις συμπληρωματικές, λαμπερές αποχρώσεις – frost white, rose gold, luminous copper & deep burnished bronze, που εφαρμόζονται στο κινητό βλέφαρο, είτε κάθε απόχρωση ξεχωριστά για ένα ελαφρύ αποτέλεσμα ή σε συνδυασμό αποχρώσεων για ένα πολυδιάστατο δραματικό εφέ.

Soleil Neige Shimmering Body Oil  

Αυτό το μεταξένιο, ανάλαφρο έλαιο, δίνει λάμψη στην επιδερμίδα σας, ενώ το χαρακτηριστικό άρωμά του ξυπνάει μέσα σας τη γαλήνια λάμψη του ήλιου στο χιόνι. Εφαρμόστε στα χέρια, τα πόδια και το ντεκολτέ για μια ακαταμάχητη, αρωματική λάμψη.

Soleil Neige 

Δροσερές πράσινες νότες Jasmine Grandiflorum, εθιστικά άνθη πορτοκαλιού και το άρωμα λευκού λουλουδιού Karmaflor, συνδυάζουν τις λευκές συνθέσεις με την πλούσια ζεστασιά του τούρκικου τριαντάφυλλου. Η στεγνή αίσθηση του αρώματος λιώνει στην επιδερμίδα, με τους ήπιους τόνους του ξύλου και του μελιού από cistus labdanum και skin-gripping musk, καθώς η ξυλώδης διάσταση του μοσχολίβανου και της κρεμώδους βανίλιας δίνουν τη ζεστασιά του ήλιου στο τελικό αποτέλεσμα.

The packaging

Το Tom Ford Private Blend Soleil Neige Eau de Parfum διαθέτει ένα κομψό μπουκάλι Soleil Private Blend από ελεφαντόδοντο. Το άρωμα των 50 ml, με ασημένια επιγραφή και μεταλλική πλάκα στο καπάκι, έχει την κομψή αρχιτεκτονική εμφάνιση όπως ένα πιόνι σκακιού. Με φινίρισμα από ασημένια επιγραφή και ασημένιο κορδόνι στο λαιμό, η μοναδική καράφα 250 ml, σκαλισμένη με άψογη χειροτεχνία, προσφέρει μνημειακή ομορφιά σε ένα μπουντουάρ. Ένα κουτί ασημένιου χρώματος, συμπληρώνει την πολυτελή συσκευασία του αρώματος.

Βρείτε τη συλλογή διαθέσιμη στο official site της εταιρίας και στα συνεργαζόμενα eshops. 

Holiday Collection 2020 by Smashbox

sbx-sku-124328-875x773-5.jpg

Για αυτήν την εορταστική περίοδο, η Smashbox Cosmetics γιορτάζει την Τέχνη του Παιχνιδιού. Εμπνευσμένος από το studio του brand στο Los Angeles, ο διάσημος καλλιτέχνης Donald Robertson (@drawbertson), δημιούργησε ως ένα αυθεντικό και αποκλειστικό έργο τέχνης, αυτή την limited-edition, παιχνιδιάρικη και σε επαναχρησιμοποιούμενη συσκευασία, συλλογή δώρων. Η συλλογή περιλαμβάνει:

  • Το Photo Finish Primer Trio Set με 3 travel-sized Photo Finish Primers προετοιμάζει κατάλληλα την επιδερμίδα για το μακιγιάζ, χάρη στα ωφέλιμα συστατικά που περιέχει.
  • Το ανάλαφρο, oil-free Photo Finish Original Smooth & Blur Primer λειαίνει την επιδερμίδα, βοηθά το μακιγιάζ να διαρκεί περισσότερο, ενώ γεμίζει τις λεπτές γραμμές και τους πόρους για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.
  • Το δροσερό, λεπτόρρευστης υφής Photo Finish Primerizer προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση που σταθεροποιείται σε δευτερόλεπτα, ενώ το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει την επιδερμίδα, απαλύνει τις ξηρές και λεπτές γραμμές και εμποδίζει το μακιγιάζ να εισχωρεί στους πόρους.
  • Το ανάλαφρο Photo Finish Vitamin Primer με gel υφή που έχει βάση το νερό, ενυδατώνει, λειαίνει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ προσφέρει μια αναζωογονημένη και υγιή λάμψη με βιταμίνη Β, C και E.
  • Με την Halo Cheek Palette αναδείξτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας με αποχρώσεις ιδανικές για τις γιορτές οι οποίες είναι εμπνευσμένες από μωβ, bronze & κοραλλί. Η βελούδινη, εύκολα αναμίξιμη υφή, εφαρμόζεται εύκολα και χαρίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Δημιούργησε μια διακριτική λάμψη με την παιχνιδιάρικη putty ή με την radiant powder glow απόχρωση, προσφέροντας έντονη λάμψη στο πρόσωπο και στα μάτια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μόνα τους, είτε πάνω από άλλα προϊόντα μακιγιάζ, για ένα αποτέλεσμα που ξεχωρίζει. Η παλέτα περιλαμβάνει: Soft Pearl Powder (Cool Champagne με Multi-Colored Pearl), Radiant Rose Putty (Cool Mauve), Rich Gold Powder (Bronze με Warm Pearl) και Copper Rose Putty (Red Coral με Warm Pearl).
  • Η ενυδατική, κρεμώδης σύνθεση, του Be Legendary Lipstick Trio Set μαλακώνει & προστατεύει τα χείλη χάρη στο βούτυρο καριτέ και τις βιταμίνες C και E. Έντονα χρώματα τα οποία γλιστρούν εύκολα, για να αναδείξεις τη λάμψη σου και στις φετινές γιορτές. Κάθε χρώμα εμπνευσμένο από το γιορτινό πνεύμα, εφαρμόζεται μοναδικά με ένα πέρασμα, τονίζοντας τα χείλη και δίνοντάς τους τον πρωταγωνιστικό ρόλο μπροστά στην κάμερα κάθε εορταστικής φωτογραφίας. Οι αποχρώσεις περιλαμβάνουν: Easy (Ροδακινί), Get Fired (Ζεστό Κόκκινο) και Black Cherry (Σκούρο Κόκκινο Κερασί). 
  • Το Always On Liquid Lipstick Set έχει αδιάβροχη σύνθεσή που είναι εμπλουτισμένη με Primer Oil Complex, εκχύλισμα από jojoba, έλαια από βερίκοκο & ηλίανθο και προσφέρουν άνεση στα χείλη, χωρίς να τα αφυδατώνουν. Χάρη στη μύτη ακριβείας παρέχουν τολμηρό χρώμα με βελούδινο ματ αποτέλεσμα που διαρκεί έως και οκτώ ώρες, χωρίς να σπάει ή να κάνει γραμμές. Οι αποχρώσεις περιλαμβάνουν: Yes Honey (Ελαφρύ Καστανό Ματ), Bang Bang (Ψυχρό Κόκκινο Ματ), Miss Conduct (Σκούρο Δαμασκηνί) και Role Model (Ζεστό Δαμασκηνί).

Είναι διαθέσιμα σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα καλλυντικών, στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα και στο www.smashbox.gr

Frosted Firework by MAC Cosmetics

mac-cosmetics-frosted-firework-holiday-collection.jpg

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή, Frosted Firework, αποτελεί μια πραγματική «έκρηξη», διασφαλίζοντας ότι τα δώρα σας ξεκινούν και τελειώνουν στη MAC φέτος. Αυτές οι γιορτές θα σας βρουν στο σπίτι; Αν θέλετε να χαρίσετε απλόχερα αγάπη στην οικογένεια, τους φίλους ή και στον εαυτό σας — άλλωστε, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό δώρο για τον εαυτό του; — με δώρα χαμηλού budget, μέχρι εκπλήξεις υψηλού budget, η εταιρία σας έχει έτοιμα τα κατάλληλα δώρα. 

Βυθιστείτε στα, μικροσκοπικά από άποψη μεγέθους αλλά μεγαλειώδη από άποψη επιθυμίας, τρία εκλεπτυσμένα στολίδια στη μορφή των Fix+, Lipstick και Mascara, κι επιπλέον στα απόλυτα Mini Hand Cream Trio και Mini Skincare Duo στο τέλειο μέγεθος. Για τους ειδικούς του μακιγιάζ που παρασύρονται από τα kits και τα δελεαστικά trios, προσφέρονται 13 επιλογές για ενδώσουν και να λάμψουν. Σε εύχρηστους χρωματικούς συνδυασμούς προσεκτικά επιλεγμένους από τους επαγγελματίες της MAC, αυτές οι «μικρές επιτυχίες» της MAC έχουν επιλεχθεί μία προς μία κι έχουν περιτυλιχθεί σε λαμπερές συσκευασίες για να γεμίζουν κάθε δώρο με φως. 

Έχουν μάλιστα δημιουργήσει για τους λάτρεις της MAC μαγευτικά, συλλεκτικά kits, στις πιο δελεαστικές τιμές, όπως: το Deluxe Eye Compact x 25, ένα ημερολόγιο 12 ημερών με μικρές MAC εκπλήξεις, μία για κάθε ημέρα και μία Star Colour Collection Vault που απελευθερώνει μια συναρπαστικά θαυμαστή και παγωμένη ουτοπία προϊόντων μακιγιάζ. 

Ολόκληρη η συλλογή είναι διαθέσιμη στο www.maccosmetics.gr και στα e-shops των συνεργαζόμενων αλυσίδων καλλυντικών. 


Κεντρική φωτογραφία: Soleil Neige 2020-Color Collection by Tom Ford Beauty