fbpixel

Search icon
Search
Beauty Failures: Τα trends που υιοθέτησαν οι celebrities και το έχουν μετανιώσει
FACE & BODY

Beauty Failures: Τα trends που υιοθέτησαν οι celebrities και το έχουν μετανιώσει

Νομίζετε πως οι A-listers δεν κάνουν λάθη;


Κακά τα ψέματα, όλες μας έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να αναρωτιέται πώς καταφέρνουν όλοι οι λαμπεροί celebrities να έχουν πάντα την πιο αψεγάδιαστη εικόνα. Σε κάθε τους εμφάνιση μαγνητίζουν τα βλέμματα, σε κάθε τους εμφάνιση βρίσκονται στο επίκεντρο. Κι όμως, ακόμη κι αυτά τα super εντυπωσιακά πρόσωπα έχουν κάνει λάθη που αφορούν την εικόνα τους κι έχουν μετανιώσει, για τα beauty και makeup trends που έχουν υιοθετήσει. Συνεχίστε να διαβάζετε, για να ανακαλύψετε μερικά από αυτά...

Όλοι κάνουν λάθη!

Charlize Theron

shutterstock-1860917140.jpg

Την έχουμε δει να μεταμορφώνεται για τις ανάγκες των ρόλων της και να δοκιμάζει πολλά, διαφορετικά looks. Κατά γενική ομολογία, η Charlize Theron, είναι μία γυναίκα που μοιάζει το ίδιο εντυπωσιακή είτε με κοντά, είτε με μακριά μαλλιά, είτε με κάποιο ανοικτό, είτε με σκούρο χρώμα. Διαθέτει ένα απίστευτα εντυπωσιακό πρόσωπο και καλλίγραμμες αναλογίες, όμως, υπάρχει κάτι που έκανε στο παρελθόν και το έχει μετανιώσει. Ποιο είναι αυτό; Η διάσημη ηθοποιός, έχει εξομολογηθεί πως αντιμετωπίζει σημαντικό θέμα με τα φρύδια της και παρά το γεγονός ότι έχει δοκιμάσει πολλά διαφορετικά, εξειδικευμένα products, ακόμη δεν έχει βρει αυτό που θα κάνει σημαντική διαφορά και θα αλλάξει την εικόνα της. Τι μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό; Το γεγονός ότι δεν είναι ανάγκη να ακολουθούμε πιστά όλες τις τάσεις, εφόσον δε μας ταιριάζουν. Το κάθε πρόσωπο και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός κι αυτό, είναι κάτι που πρέπει επιτέλους να το καταλάβουμε.

Kim Kardashian

shutterstock-2225345595.jpg

Είναι μία γυναίκα που προσέχει πάρα πολύ την εικόνα της. Είναι μία γυναίκα που φροντίζει και την πιο μικρή λεπτομέρεια όταν πρόκειται να πραγματοποιήσει μία δημόσια -κι όχι μόνο- εμφάνιση. Ωστόσο, ακόμη κι η Κim Kardashian, που έχει γύρω της μία τεράστια ομάδα ανθρώπων που φροντίζουν να είναι πάντα όλα στην εντέλεια, έχει πει στο παρελθόν «ναι» σε τάσεις που τελικά δεν αποδείχθηκαν ιδιαίτερα πετυχημένες. Όπως έχει παραδεχθεί, ένα από τα πράγματα που έχει μετανιώσει, είναι το γεγονός ότι πήρε την απόφαση να αφαιρέσει μόνιμα τις φύτρες στο μέτωπο και τη βάση του αυχένα της με lazer. «Ξαφνικά, εμφανίστηκαν μερικά σπυράκια στο μέτωπό μου εξαιτίας του lazer και απέκτησα ακόμη περισσότερες τρίχες στην περιοχή του αυχένα. Όλοι οι φωτογράφοι έσβηναν τις τρίχες με photoshop και πίστευα ότι έδειχνα πιο όμορφη χωρίς baby hair», ανέφερε η Kim και κάπως έτσι, προέτρεψε κι εμάς να μην πέσουμε θύματα αυτού του trend.

Gigi Hadid

shutterstock-2275546627.jpg

Έχει συνδέσει το όνομά της με κορυφαία brands και κάθε φορά που κάνει την εμφάνισή της στην πασαρέλα, βλέπει όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω της. H Gigi Hadid είναι το απόλυτο cool girl, που δε χρειάζεται πολλά για να μοιάζει super λαμπερή κι εντυπωσιακή, ωστόσο, παλαιότερα έκανε κι αυτή αρκετά λάθη, αναφορικά με την εικόνα της. Τι έχει μετανιώσει η ίδια; Το γεγονός ότι σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της επέλεξε super-heavy makeup looks, που σε συγκεκριμένες περιπτώσεις άλλαξαν σημαντικά την εικόνα της. «Έχω εμφανιστεί αρκετές φορές στο red carpet με υπερβολικό makeup. Τότε, εκείνη την περίοδο, δεν είχα αντιληφθεί τι ακριβώς ήταν αυτό που ταίριαζε σε εμένα. Χρειάστηκε να αποκτήσω κάποια εμπειρία και να μάθω τι μου αρέσει και τι όχι. Δεν είναι όλα τα looks για όλους, έχει να κάνει και με τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου, αλλά και με το προσωπικό γούστο», εξήγησε η Gigi και για μία ακόμη φορά, αυτό που κρατάμε είναι ότι η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.

Amanda Seyfried

shutterstock-591293150.jpg

Ανάλογο πρόβλημα με την Charlize Theron αντιμετωπίζει και η Amanda Seyfried, αν και στη δική της περίπτωση το... λάθος έγινε σε πολύ πιο νεαρή ηλικία. «Ξεκίνησα να βγάζω με... μανία τα φρύδια μου όταν ήμουν περίπου 17-18 ετών. Τότε, το απόλυτο trend ήταν τα πολύ λεπτά φρύδια κι αυτό το look ήθελα να αποκτήσω κι εγώ, ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστώ τη συνέχεια. Τα φρύδια μου δε μεγάλωσαν ξανά πλήρως ποτέ και σίγουρα, είναι κάτι που δε θα ήθελα να το ξανακάνω», έχει παραδεχθεί η γνωστή ηθοποιός. Πρόκειται για μία από τις πιο famous τάσεις των '90s και η αλήθεια είναι πως πολλές γυναίκες τότε είχαν καταστρέψει τα φρύδια τους, μετανιώνοντας στη συνέχεια για ό,τι έκαναν.

Cameron Diaz

shutterstock-239795479.jpg

Διαθέτει ένα super-hot σώμα και αναλογίες που θα ζήλευαν πολλοί. Έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις πως δεν υπάρχει κάποιο... μυστικό που της εξασφαλίζει αυτή την εικόνα, με τη γυμναστική και μία καλή, ισορροπημένη διατροφή να είναι το κλειδί. H Cameron Diaz -ωστόσο- έχει κάνει και πράγματα, για τα οποία έχει μετανιώσει κι ένα από αυτά, είναι το γεγονός ότι σε κάποια στιγμή της ζωής της θέλησε να επέμβει στις αναλογίες του προσώπου της. «Έχω δοκιμάσει να κάνω botox στο παρελθόν. Άλλαξε το πρόσωπό μου με τόσο περίεργο τρόπο που είπα ότι αυτό που βλέπω δε μου αρέσει, ότι δε θα ήθελα να το κάνω ξανά. Προτιμώ να δω το πρόσωπό μου να γερνά, από το να βλέπω ένα πρόσωπο που δεν ανήκει καν σε εμένα», εξήγησε η γνωστή ηθοποιός. Προφανώς, το γεγονός ότι δεν έμεινε η ίδια ικανοποιημένη, δε σημαίνει πως το botox είναι κάτι απαγορευτικό για κάθε γυναίκα. Η καθεμία από εμάς είναι υπεύθυνη για τον εαυτό της και μπορεί να κάνει οτιδήποτε της χαρίζει ευχαρίστηση.