fbpixel

Search icon
Search
Beautiful in your own way: Με αυτή την stylish συλλογή εσωρούχων θα αισθάνεστε ο εαυτός σας πάντα & παντού
TRENDS & CATWALKS

Beautiful in your own way: Με αυτή την stylish συλλογή εσωρούχων θα αισθάνεστε ο εαυτός σας πάντα & παντού

Στη νέα fall/winter 20-21 κολεξιόν της Intimissimi πρωταγωνιστές είναι τα lingerie


Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει. Θέτοντας στο επίκεντρο τις σύγχρονες δυναμικές γυναίκες, η Intimissimi καταφέρνει να δίνει κεντρικό ρόλο σε όλες μας, επικοινωνώντας για ακόμη μια φορά με τον πιο επαναστατικό τρόπο τη νέα της διαφημιστική καμπάνια για τη σεζόν fall/winter 20-21. Χωρίς διεθνούς φήμης πρόσωπα, αφήνει χώρο στους αληθινούς πρωταγωνιστές της συλλογής: τα lingerie, τονίζοντας ιδιαίτερα τον τρόπο που αυτά κάνουν την καθεμία από εμάς να αισθάνεται μοναδική κάθε ώρα και στιγμή.

lcd1395-12.jpg

Σοφιστικέ, πλούσια, με μεγάλη γκάμα μεγεθών και σχεδίων, η καινούρια κολεξιόν είναι σχεδιασμένη να καλύπτει τις ανάγκες όλων των γυναικών. Άλλωστε, όλες γνωρίζουμε πώς να είμαστε «όμορφες με τον δικό μας τρόπο», επιλέγοντας looks που αντιπροσωπεύουν την προσωπική μας εικόνα και φυσικά αναδεικνύουν τη θηλυκότητά μας.

rbd1395-33.jpg

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό μήνυμα που επικοινωνεί για φέτος η Intimissimi, παρουσιάζοντάς μας την ευρεία γκάμα προϊόντων της συλλογής που «απαντά» σε όλες τις προτιμήσεις και τις τάσεις, επιτρέποντας στις γυναίκες να επιλέξουν τα αγαπημένα τους σουτιέν, σλιπ, slip dresses κ. ά.

bid1396-1-13.jpg

Μάλιστα, τέσσερα διαφορετικά μοντέλα επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν τον κόσμο των Intimissimi κομματιών, αναδεικνύοντας μία τεράστια ποικιλία από υπέροχα items της φετινής νέας κολεξιόν, τα οποία αγαπήσαμε και θαυμάσαμε μέσα από ένα σύνολο 24 φανταστικών φωτογραφιών.

rp1400s-9.jpg
«Beautiful in your own way»

«Όμορφες με τον δικό σας τρόπο»... Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο και άμεσο motto που για ακόμα μία φορά δηλώνει την υποστήριξη του brand σε όλες τις γυναίκες, με σκοπό να ικανοποιήσει τις διαφορετικές προτιμήσεις και στιλ σε ό,τι αφορά τα lingerie.

Ανακαλύψτε τη συλλογή σε όλα τα καταστήματα Intimissimi και online εδώ

rbd1402-51.jpg
ri1294g-21.jpg
rsd1400-14.jpg


Ενθουσιαστείτε όπως εμείς με το νέο video που παρουσιάζει τα υπέροχα κομμάτια της φετινής κολεξιόν!