fbpixel

Search icon
Search
SAINT VALENTINE

Be my Valentine: Η νέα συλλογή εσωρούχων της MED που θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά

O ελληνικός οίκος παρουσιάζει τη νέα collection του για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα!


Be my Valentine: Η νέα συλλογή εσωρούχων της MED που θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά

H MED αποτελεί διαχρονικά συνώνυμο του Valentine’s Day, όμως η νέα underwear collection επαναπροσδιορίζει το ύφος των iconic συλλογών της με σχέδια που αποπνέουν την ίδια γοητεία και πολυτέλεια ενώ αγκαλιάζουν τα σώματα και τις ανάγκες όλων των γυναικών και των ανδρών.

They call it «Valentine’s», we call it MED love!

Η δαντέλα, η διαφάνεια, το leather, το silk, οι φιόγκοι και τα cut-outs συνδυάζονται σε newage εσώρουχα κορυφαίας ποιότητας που βάζουν τους ερωτευμένους σε πειρασμό και τους παρασύρουν σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο μπορεί να αναδειχθεί σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Είτε η ημέρα είναι συνυφασμένη για εσάς με τον ρομαντισμό, είτε με τον ερωτισμό, στη συλλογή της MED θα βρείτε τα κομμάτια που θα εκπληρώσουν τον σκοπό σας και θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα με το σώμα σας φέρνοντας στην επιφάνεια την αυτοπεποίθηση που κρύβετε ήδη μέσα σας.

Η σύγχρονη γυναίκα και ο δυναμικός άντρας, που αποτελούν την έμπνευση της νέας συλλογής, αντιλαμβάνονται τη γιορτή των ερωτευμένων ως μία αφορμή να έρθουν πιο κοντά. Θέτοντας σε απόλυτη προτεραιότητα την άνεση και την άρτια εφαρμογή, τα γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα της MED απελευθερώνουν τo πάθος και ξυπνούν τις αισθήσεις με τον πιο elegant τρόπο.

Καθορίστε το mood σας για φέτος και κάντε το ανάλογο underwear pick!

For her

Red hot

screenshot-2024-02-05-at-31059-pm.png


Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη απόχρωση από αυτήν του κόκκινου για τη μέρα των ερωτευμένων. Μπορείτε να ανακαλύψετε την μεγάλη και φλογερά κόκκινη ποικιλία της MED. Bonus points αν τη συνδυάσετε με χρυσά κοσμήματα - που θα το αναδείξουν ακόμα περισσότερο. 

Αν νιώθετε την ανάγκη να κάνετε τη διαφορά, μπορείτε να επιλέξετε ένα patterned set, με βάση το χρώμα του κόκκινου!

Black Classic or Over-the-top

med.jpg


Είτε προτιμάτε ένα πιο tomboy, άνετο σύνολο, είτε ένα πιο τολμηρό με cuts και όχι μόνο, στη MED θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Προτιμήστε ένα μαύρο σετ, το οποίο αποτελεί την πιο διαχρονική και πάντοτε επίκαιρη επιλογή που δε θα απογοητεύσει ποτέ!

Go all the way

med-2.jpg


Εννοείται, αν θέλετε ένα extra boost αυτοπεποίθησης, μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ και να το συνοδέψετε με τα πιο sexy αξεσουάρ. Τα corset-like σουτιέν αποτελούν επίσης μια πρόταση με twist του κλασσικού μαύρου που θα λατρέψετε!

For him

Slip cut

screenshot-2024-02-05-at-31739-pm.png


Ο άντρας που είναι πάντα έτοιμος για όλα και δεν φοβάται τις προκλήσεις έχει ό,τι χρειάζεται για να φορέσει αλλά και ν’ αναδείξει τα ανδρικά εσώρουχα της MED. Η απόλυτη ισορροπία τους ανάμεσα στην κομψότητα και τον ερωτισμό τον καθιστά ποθητό, δίνοντάς του τη σιγουριά να διεκδικήσει ό,τι τον γοητεύει. Φυσικά, όπως κάθε είδος MED, τα σχέδια και οι επιλογές στα χρώματα ενδείκνυνται για την ποικιλία τους.

Για τους άνδρες που ψάχνουν τον τρόπο να ανανεώσουν τα undergarment τους, η MED εμπεριέχει άπειρα σχέδια και cuts. Μπορεί να επιλέξει, λοιπόν, ένα slip cut που ενδείκνυται για τη διακριτικότητα και την άνεσή του.

Boxer cut

med-3.jpg


Σε περίπτωση που προτιμάτε τα κλασικά boxer cuts, η MED τα αναβαθμίζει με ανάγλυφα σχέδια και όχι μόνο!

Με τα εσώρουχα της MED, κάθε ημέρα είναι η Ημέρα των Ερωτευμένων!

1

For her: Red high-waisted set

MED SEE MORE

2

For her: Bow set

MED BUY HERE

3

For her: Cut-out black set

MED SEE MORE

4

For him: Embroidered slip

MED SEE MORE

5

For him: Embroidered boxer

MED SEE MORE

6

For him: G-string slip

MED SEE MORE

Info:

med.com.gr

  • Τσιμισκή 94 & Χρ.Σμύρνης 21 Τηλ: +30 2310 257260
  • Τσιμισκή 51 Τηλ: +30 2310 256131
  • Εμπορικό Κέντρο "Mediterranean Cosmos" Τηλ: +30 2310 473598

Socials: Facebook, Instagram