fbpixel

Search icon
Search
Baby boom: Η Britney Spears αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί
PEOPLE & MOMENTS

Baby boom: Η Britney Spears αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

Από τον 28 σύντροφό της, Sam Asghari


Πάνε μόλις 6 μήνες από τότε που η Britney Spears απελευθερώθηκε από το καθεστώς εποπτείας του πατέρας της, ο οποίος έλεγχε τη ζωή της σε όλους τους τομείς για 13 ολόκληρα χρόνια. Χθες, η pop star ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι περιμένει το τρίτο της παιδί -πρώτο από τον 28χρονο σύντροφό της, τον γυμναστή Sam Asghari. 

«Έκανα τεστ εγκυμοσύνης και, λοιπόν, περιμένω μωρό. Προφανώς δε θα βγαίνω τόσο εξαιτίας των paparazzi που με φωτογραφίζουν για να πάρουν λεφτά, όπως έχουν ήδη κάνει, δυστυχώς. Είναι δύσκολο γιατί την εποχή που ήμουν έγκυος και είχα περιγεννητική κατάθλιψη… Ήταν απαίσιο. Οι γυναίκες δεν το συζητούσαμε τότε. Κάποιοι το θεωρούσαν επικίνδυνο, αν μία γυναίκα παραπονιόταν έχοντας ένα παιδί μέσα της. Αλλά τώρα, οι γυναίκες μιλούν για αυτό κάθε μέρα. Ευτυχώς δεν αναγκαζόμαστε να κρατήσουμε αυτόν τον πόνο επτασφράγιστο μυστικό», έγραψε στην ανάρτησή της. 

Η Spears είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ήθελε να μεγαλώσει την οικογένεια της. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των δικαστηρίων για την ανάκτηση της ελευθερίας της από την κηδεμονία του πατέρα της είχε πει χαρακτηριστικά: 

«Θέλω απλώς να παντρευτώ και να κάνω μωρό. Μου είπαν ότι τώρα, σε καθεστώς κηδεμονίας, δεν μπορώ ούτε να παντρευτώ, ούτε να κάνω παιδί».

Είχε πει επίσης στο δικαστήριο ότι την ανάγκαζαν να παίρνει φάρμακα και να εργάζεται παρά τη θέλησή της υπό την κηδεμονία, την οποία έλεγχε ο πατέρας της για χρόνια. Η απόφαση της δικαστή, Brenda J. Penny, να είναι πλέον ελεύθερη ήταν μια αξιοσημείωτη νίκη για την τραγουδίστρια, η οποία πάλεψε ενάντια στη συντηρητική εξουσία για χρόνια. 

Love Story 

britney-spears-sam-asghari.webp

Η Spears και o Asghari αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, λίγες μέρες αφότου ο πατέρας της υπέβαλε αίτημα να τερματίσει την κακοποιητική κηδεμονία. Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο δικαστήριο ότι ήθελε να παντρευτεί τον Asghari, τον οποίο γνώρισε το 2016, αλλά ότι υπό τη κατάσταση στην οποία βρισκόταν, δεν της επέτρεπαν καν να βγει μαζί του. Η Spears αστειεύτηκε τον Σεπτέμβριο ότι η πρόταση έγινε «πολύ καθυστερημένα». Πλέον είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Σ' αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η τραγουδίστρια έχει ακόμα δύο, τους Sean και Jayden από τον πρώην άντρα της, Kevin Federline. 

Η ιστορία της Britney Spears αποδεικνύει για ακόμα μία φορά, πως ότι άσχημο κι αν έχει συμβεί, όσες δυσκολίες κι αν χρειαστεί να ξεπεραστούν, όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα κι όπως ακριβώς επιθυμούμε, αρκεί να προσπαθήσουμε και να παλέψουμε γι' αυτά. Πιο ελεύθερη από ποτέ, η pop star ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή με το νέο μέλος της οικογένειάς της.