fbpixel

Search icon
Search
Αυτός είναι ο προορισμός της Θεσσαλονίκης που αγαπά το φως
MAGAZINE

Αυτός είναι ο προορισμός της Θεσσαλονίκης που αγαπά το φως

Το Aelios Petra αποτελεί το κατάλληλο σημείο για απολαυστικά meet-ups


Ζεστή ατμόσφαιρα, jazz ακούσματα κι αρμονία, κυριαρχούν στην πιο μαγευτική θέα της Θεσσαλονίκης. Το Aelios Petra αποτελεί το κατάλληλο σημείο συνάντησης για όποια περίσταση κι αν το επιλέξετε. Ο σεφ Danny Halkidis βάζει την υπογραφή του στην εκλεπτυσμένη γαστρονομική ταυτότητα του εστιατορίου, όπου πρωταγωνιστούν η εποχικότητα και η προσεκτικά επιλεγμένη πρώτη ύλη. Μια προσεγμένη λίστα ελληνικών και διεθνών οίνων και μια elite συλλογή από χειμερινά cocktails μάς προσκαλούν για την πιο ευχάριστη εμπειρία εξόδου.

Τhe Location 

17a5323.jpg

Σκαρφαλωμένο σε μια πλαγιά του Χορτιάτη που λέγεται Παλίτζια, με μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα. Από τη μία, η Θεσσαλονίκη με τον Θερμαϊκό στα πόδια σου και τον επιβλητικό Όλυμπο στο βάθος, και από την άλλη όλες οι αποχρώσεις των χρωμάτων της παλέτας του βουνού, δημιουργήθηκε για εσάς το Aelios Petra, έτοιμο να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

The Menu

17a5405.jpg

Γνώριμες γεύσεις, εκτελεσμένες με φρέσκια ματιά και φαντασία. Σχολαστικά επιλεγμένες πρώτες ύλες που αναδεικνύουν την ποιότητα του καλού φαγητού. Εξαιρετική ποιότητα στον καφέ και προσεγμένη λίστα ποτών και cocktails. Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Αυτές είναι οι αρχές στο Aelios Petra. Τις ακολουθούν πιστά για να σας παρέχουν μία αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία!

Info: Β' Πάροδος Ανεμόμυλων, Χορτιάτης, τηλ.: 2310 358880, 6979986660 & 6972855595

Facebook: Κτήμα Παλίτζια, Instagram: @aeliospetra_chortiatis

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022